- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter #10481 üzenetére
Akkor sem értem a logikát, hogy miért kell különbontani, és három különálló, de teljes mértékben egyező ciklusban megoldani, amit meg szeretnél, ezzel háromszorosára növelve a ciklus futási idejét...
Te hogy oldanád meg? Van egy foreach akkor amikor van beállítva $_GET['id'] , van egy arra amikor nincs (akkor az összes üzenetet hozza ki, amikot van beállítva akkor csak egy usertől) , már külön functionba. A harmadik azért van akkor amikor nincs $_GET['id'] , mert végigmegy az arrayon, beírja mindenkihez, hogy hány üzenet van tőle és így ki tudom iratni userenként az üzenetszámot. Ha ezt berakom abba amikor az üzeneteket listázza akkor nem tudtam megoldani az üzenetszám kiratást.
Még mindig nem érthető, mit is akarsz üres tömbbel... array_key_exists-szel vizsgálgatsz egy nyilvánvalóan nem létező kulcsot, mivel üres a tömb? Mi értelme?
Az lett volna az értelme, hogy elösször biztosan le kell futnia, mivel az első vizsgálatnál még nem volt üzenet és fogalmam sincs ki a feladója az első üzenetnek. Ezért az elsőt beleírja és ha tőle jött még 3 akkor azokat már ignorálja és csak a következő legfrissebbet rakja ki, másik usertől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Playstation Portable PSP gépek 24 990Ft-tól! Fat/Slim IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- Asztali PC , R7 3800X , RTX 3070 Ti , 16GB RAM , 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest