- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A $_GET['i'] a tesztelés miatt volt ilyen beszédes, plusz már nem szerepel a funkcióban , csak igy könnyebb nekem szarakodni, ha fejlesztem.
A staticot kijavítottam már. Rossz beidegződés volt. Mostmár sejtem az OOP-t és az elöttről maradt.
A 3 foreach azért van, mert legrosszabb esetben 2 fut le, de nem tudtam jobban megoldani, hogy ki tudjam jelezni egy usertől hány üzenet van. Végig fut, megcsinalja az array-t aztán kiiratom az arrayból, hogy mennyi van. Ezért irtam ide, mert kezdő vagyok, nyitott vagyok az ötletekre . Azért egyenlő egy üres tömbbel, mert különben hibaüzenetet dobál, hogy nincs definiálva...
if(strlen($message->body) > 140){$dots = "...";} else {$dots = "";}
Ez is több helyen szerepel, az már eleve gáz, de amúgy is: mi értelme van? Ennyiből kb. semmi.
Ha le kell vágni a törzsből valamennyit, mert adott karaktermennyiséget túllép, akkor azt egy tök különálló truncate() metódusban végezd el, ne ugyanebben a függvényben. A default karakterlimit pedig a függvény egyik paramétere lehet, default értékkel. Vagy tárold pl. osztályváltozóként a limitet, de inkább előbbi.Azt tényleg gáz, hogy így szerepel itt, de ezt a static hibával egyidejüleg javitottam
Nem sértődöm meg abszolút, miért tenném?
Folyamatosan tanulok, nem ez a szakmám, csak hobbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Azonnali játékos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Folyamatosan tanulok, nem ez a szakmám, csak hobbi.