- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Cr00py #35680 üzenetére
A műsorújság a szolgáltató beállításait követi, ha az nem képes átállni, akkor nincs mihez igazodnia. Az órákkal mindaddig szórakozni fogsz amíg van óraátállítás, nálam olyan is előfordul, hogy a vezetékes telefon fél evig rossz időt mutatott, mert a szolgáltató nem volt képes átállítani az órát. Az új tv-vel is pontosan úgy fogsz szívni, mint a meglévővel, ha központilag nem képesek az óraátállításra.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Cr00py #30326 üzenetére
Most, hogy volt az óraátállítás, megint csak a baj van ezzel ( 46PFL5527K/12 ). Egyrészt automatán van, de az istenért nem áll át. oké, átraktam "kézi"-re, majd úgy állítottam át az órát.. eddig ok, viszont a műsorújság ezt nem tudja lekövetni, totál mást mutat. A "régi" idő szerint.
Vissza raktam automatára, bánja a franc. Gondolatban hozzá adtam mindig +1 órát ahoz amit a tv mutat. Estére megint lefrissített az összes csatornát ( Pedig az auto csatornafrissítés ki van kapcsolva ) és most megint egy csomó csatorna hiányzik. A 7-esről kezdődik a csatornalista, de elég foghíjas, mert utána 11 a következő, és így tovább.. random kimaradnak számok. kezd már a hócipőm tele lenni vele.
Mi most a bestbuy Philips téren? Lehetőleg olyan kellene, amivel nem kell random időközönként órákat szórakozni, hanem egyszer beállítom, és úgy is marad, mert látszólag ez sz*rik minden beállításra.
Nincsenek nagy igények, nem ez a "fő tv". Az sem baj, ha csak fullhd, bár manapság már ritkán van ilyen. A smart része sem mozgat, bár ez is szinte már alap tartozéka a tvknek. AndroidTV sem feltétel, mert appletv van rádugva.
Nem akarok egy vagyont költeni, ha nem muszáj, főleg a mostani helyzetben. ha 200 környékén, avagy egy picivel több lenne, azzal már kiegyeznék.
Köszi. -
anrab
addikt
válasz
Cr00py #22736 üzenetére
"Kb 1 héttel ezelőttig tökéletesen működött minden, egyik reggel azt vettem észre, hogy az összes csatorna eltűnt, azóta csak szenvedek az újra"
Hajnalba szokott csinálni egy scennelést az automatikus csatorna frissítés. Akkor mentek el a csatornák.
Nálam is volt rá példa. -
anrab
addikt
válasz
Cr00py #22727 üzenetére
"ezt a rate-t sem tudom állítani a teszt-vétel opciónál. automata van, vagy kézi ( ezutóbbinál 6150, 6500, 6900 -as opciók vannak, manuálisan nem lehet szerkeszteni."
Mikor a kézit választod megjelenik egy menü. Ha jól emlékszem a keresés opció fölött van egy 1-es és egy 2-es opció. Ott tudod beírni hogy milyen simbol rate legyen a keresés. 1-hez beírod a 6900 le okézod majd beírod a 2-hez a másikat vagy fordítva. Szintén ok. Majd keresés és adod a121Mhz-et. Nem biztos hogy kell a fél MHz.
Most a fiam dolgozik Home Office-ban és a 21:9 tv a monitora és annak ilyen a menüje. Majd szünetbe meg tudom nézni pontosan de szerintem ha oda lépsz majd látod. -
anrab
addikt
válasz
Cr00py #22721 üzenetére
Nem a csak analóg adás van kiválasztva véletlenül? Nem hinném de azért megkérdezem.
Nem értem miért nem nézed meg ahogy írtam. Nem egyesével állítod be a csatornákat mert egy frekvencián van ahol 10 adás is van. Az analógot pedig ne is keresd mert azok meg vannak digitálisan is! Ezért írtam hogy nem olyan vészes kézzel meg keresni a csatornákat. -
TIT
veterán
válasz
Cr00py #22715 üzenetére
Nekem semmi gond digivel a rádiókkal+csatikkal,behangolja ahogy jönnek aztán a kedvencekre nyomok és becsillagozom sorrendbe,ahogy akarom és kész,penre is lementi a csatikat.
Kérdés mi van akkor ha jön időközbe pár csati még és utána viszatöltöm az elmentett csatilistát,akkor az újak eltünnek.
anrab: Akkor malacod van,nekem 2008-as 9603 2 év után bekapcs és nincs kép,csak hang,3x jó és ez megy 10 éve,6509 5,5 éves és alaplap hibás,minden bekapcskor újraindul és másnak is volt alaplaphiba elég sok,úgyhogy a philips nem valami megbízható sajna.
Lg moncsi kb.9 évesen semmi baja.
Általában mindenem örökéletű. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Cr00py #19447 üzenetére
11e egy Xiaomi MI Router 3G, egy 5-8 portos gigabites switch kell mellé párezerert ( [link] [link] [link] , utolsó retek olcsón ) és a routerre tenni Padavant. Mindenre IS elég kell legyen.... rettentő kevés embernek kell valóban nagyságrenddel drágább router...
kory24: kell hogy kezelje a TV-n futó operációs rendszer. Szerintem nem fog menni.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Cr00py #19431 üzenetére
Akkor csak van internet, és a tempónak is elégnek kellene lennie.
Le van frissítve minden a TV-n?
Nálam a műsor kalauznál csinál olyat hogy Net kapcsolat esetén a műsor mellé random képeket rak be, de még véletlen sem találja el az eredeti műsort.
Gondolom valami nettes csatorna infót olvas be aminek nincs köze a hazai szolgáltatóhoz. -
cigam
titán
válasz
Cr00py #17978 üzenetére
Egyforma. Annyi a difi, hogy az Ultra háza fémből van. Ha bevállalós vagy, és nem sürgős, érdemes a gyártótól rendelni. Gyakran van recertified akció. Már 2x vásároltam innen, és ~10 ezret spóroltam meg rendelésenként.
-
cigam
titán
válasz
Cr00py #17971 üzenetére
Kicsit túl van misztifikálva. Létezik, hogy 1-2 tv a szabványban foglalt terhelést sem támogatja, ill. van, hogy 1-2 nagyobb étvágyú merevlemez, nem tud beröffenni. Az esetek 99%-ban nincs gond, de ha találkoznál azzal az 1%-al, 2 dolgot tehetsz:
- Visszaviszed a boltba, és választasz egy másikat.
- Veszel egy aktív(külső tápos) USB-HUB-ot, és azon keresztül kötöd össze a TV-t a merevlemezzel.Én egy régi (több éves, már nem kapható) 500GB-os Samsung-ot használok, de ha most kéne venni, egy WD MyPassport-ot vennék.
MadMancs
Passzív dp-HDMI konverterrel nem is kapsz nagyobbat, mint fHD. 8-10k-tól indulnak az "aktív" átalakítók, amik már tudják a 4K-t is. pl. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest