- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kebotka
csendes tag
válasz
gyimger #39605 üzenetére
Sima Vodafone (UPC) kábel TV van, közvetlenül bedugva, és kártyával jönnek az előfizetéses csatornák (családi csomag féle)
Nem tudok olyan beállításokról, ami TV adás specifikus, a kép beállítások globálisak. Esetleg konkrét beállításokat tudnál, vagy tudna valaki megadni, mire nézzek rá? -
-
Busaboy
aktív tag
válasz
gyimger #38700 üzenetére
Ettől kellett elállni 😂 a vízszintes és függőleges bevilágítason kívül még félkörívben is láthatóak voltak foltok, a dse-t màr bànnom hogy nem videóztam le..
A Philipsre visszatérve, ahonnan én nézem semmi nem làtszik a hibából, sokkal nagyobb nyűg lenne újra bevinni/vagy futàrra vàrni, aztán várni megint jó esetben egy hetet...
Az LG-t 3 napon belül vittem vissza, ott kérdés nem volt, hogy csere miutàn megmutattam a képet.
Igazából egy hét volt, mire a Digi rendszeréből törölték a szerződést és rendelhettem újra.
Ez itt van több mint egy hete, ennél màr nem lenne egyszerű dolog. Meg mint mondtam, onnan ahonnan nézem nem làtni, ergo nem is zavar. Szerintem az àtlag user 90%-a észre se vette volna... 😅 -
blakey
titán
válasz
gyimger #38106 üzenetére
Azt használsz, amit jónak látsz, viszont a Kodi testreszabhatóságát, tudását nagyon nehéz megközelíteni, VLC messze van a Koditól. Amit korábban írtam, az továbbra is él, a DLNA esetében fontos, hogy az adott szerver milyen "renderer"-eket tartalmaz, mert nem egyértelmű, hogy ha DLNA, akkor minden eszköznek megfelel, ha jó DLNA-t szeretnél, akkor minimum Serviio, ha jó megosztást, akkor SMB, NFS.
-
blakey
titán
válasz
gyimger #38104 üzenetére
Felismeri, gondolom DLNA-zol, a DLNA egy furcsa megosztási protokoll, aki nem ért hozzá, annak csak, annyi látszik, hogy ez nem látja, nem viszi, stb. Kodi mindent kezel, az egyik legjobb lejátszó, de meg kell tanulni a kezelését, működését. Ha van VLC, vagy Kodi, akkor ne DLNA-t használsj, hanem SMB-t, NFS-t.
-
MadMancs
veterán
válasz
gyimger #38097 üzenetére
De ha már úgyis feldobtad Kodi, miért nem használod azt VLC helyett. Mindent is tud, és végtelenségig bővíthető is akár addonokkal. Illetve tökéletesen látja Win 10 és Win11 megosztást, illetve nem kell tudnia TV nek DNLA (bár szerintem már nem igen van olyan amelyik nem tudja, Android TV esetén meg pláne), Kodi intézi ezt is, PC ről elérhető TV, TV-n logó HDD vel együtt.
-
blakey
titán
válasz
gyimger #38094 üzenetére
Olyan mai TV nincs, amelyik nem ismeri a DLNA-t, olyan van, hogy az adott DLNA protokollt nem szereti, pl. nálam a Philips az Emby féle DLNA-t nem szerette, nem is működött, Serviio, Synology féle DLNA, Plex féle DLNA nem okozott problémát. Próbáld meg másik DLNA-val.
-
Rogiii
aktív tag
válasz
gyimger #38081 üzenetére
Szia!
A gépen az SMB 1.0 megosztást kell feltelepíteni. Vezérlőpult/programok telepítése-törlése
Utána megosztod a PC-én az adott könyvtárat.
Utána ha ugyanazon a hálózaton van a tv, akkor látnod kell a megosztott könyvtárat a tv-n.
Ha van a hálózati megosztáshoz jelszó beállítva, akkor a tv-n a felhaszánlónevet és a jelszót elöször meg kell adni.Üdv!
-
bnorci71
addikt
válasz
gyimger #38084 üzenetére
Pc-re kel előtte egy szoftver, nekem pl az Lg megosztója van felrakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest