- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
válasz
rainman72 #38077 üzenetére
Akkor ez a menu is egy nagy semmi....nézegetni a log fájlokat.
A csodálatos 43PUS7906/12 megkapja a csodálatos jelet a még csopdálatosabb Trékom droid boxtól és lőn HDR a tv.-n ami egy hulladék minőség. Sem a trékom boxban sem ebben a csodálatos tv-ben nem lehet letiltani a Hdr-t---igy marad a xar tv minőség. Hurrá.
A régi 7303-as tvben ezt mind meg tudom oldani és lőn jó képminőség. -
-
tahepa
senior tag
Banális kérdés..
A Philips 43PUS7406/12 készülék ambilight tudással is rendelkezik vagy nem ?
Ahány helyen olvasom annyi féleképpen írják. -
tahepa
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. A tv egy idősebb hölgynek lenne vásárolva akinek lehet nem szempont a panel milyensége ...én csak egy olyan tv-t szeretnék neki vásárolni ami egy ideig nem lesz elavult a piacon..tudom hogy ez nem tízéveket jelent
Szóval köszönöm -
tahepa
senior tag
43PUS7303 vs. 43pus7304
Pro és kontra?Nekem a 7303-as van és egy rokonnak kellene vásárolnom egy televíziót és a 7304-et néztem ki neki.
Jó választás lenne?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
tahepa
senior tag
Nekem ma reggelre megkukult a 43PUS7303 -as tv. Ki-bekapcs reakció semmi.Tegnap este még probléma nélkül ment. Végül áramtalanítottam ( dugvilla kihúz majd vissza) és visszajött a hang.
Érdekes jelenség...lehet vége lesz a 2 hónapos készüléknek vagy az android vacakol....? -
tahepa
senior tag
Valaki tudna segíteni? [link]
Vettem egy 43pos7303 tévét. Kicsomagoltam bekötöttem a megfelelő kábeleket.Bekapcsoltam. Elindult.Android logó eltünt és utána szürke képernyő amin a párosítsam a távirányítót a televízióhoz mozgó kép van. Megfelelő módon párosítottam és ki is írta hogy a párosítás megtörtént és most menti az eseményt. és kész. A párosítási kép továbbra is a képernyőn de semmi sem történik egy jó ideje. Gombokra nem reagál. Mi az isten van vele?
Rossz a készülék vagy mi?
SOS -
tahepa
senior tag
válasz
zorromoto #5744 üzenetére
Sajna mégis így történt. Jómagam minden készüléket ( ASUS media player , külső winyó stb..) kikapcsolt állapotban csatlakoztatok a tv-khez..A kölök nem így tett... Majd reggel újra megpróbálom bekapcsolni , ha akkor sem működik megy a szervízbe..karácsony előtt jó kis kiadás lesz..
-
tahepa
senior tag
Kellene egy kis help.
Adva lenne egy 32PFL5405H-s készülék. A drága ,lüke fiam hdmi kábellel össze kötötte a tabletjával ( bekapcsolva volt mindkettő ). Pukk.
Tv kikapcs , tablet szintén,biztosíték a lakásban szintúgy. Biztosíték felkapcsol. Tablet nem kapcsol be , a tv szintén. Csak a led villog ütemesen. Valakinek használható véleménye , segítő javaslata?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest