- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kebotka
csendes tag
válasz
kebotka #39603 üzenetére
Ha érdekel valakit, végignéztem a beállításokat, és megtaláltam a problémát, ami meglehetősen érdekes volt.
A Képernyő -> Képformátum beállításoknál a Képernyő kitöltése volt beállítva, és valamiért ez okozza azt, hogy a kép széle hajlott.
Átállítottam Eredeti-re, és teljesen rendben van a kép.
Ezek szerint a képernyőt a Képernyő kitöltése mód esetén úgy tölti ki az algoritmus, hogy minél jobban a széle felé van a kép, annál jobban nagyítja, és ez okozza az általam mutatott torzulást. Én nem emlékszem, hogy ezt a beállítást megváltoztattam volna, így vagy az első bekapcsolás után állítottam be, amikor mutatott képeket, és kiválasztottam a számomra legjobban tetszőt (ami álló kép volt, ezért nem tűnhetett fel ez a probléma), vagy defaultban ez a beállítás szerepel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged