- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
OII
csendes tag
ez fél OFF lesz itt, de válaszolok
a lényeg, h mindigtv-nél csak a havi előfizetéses szolgáltatáshoz lehet társkártyát bérelned, az előrefizetett (prepaid) kártyáshoz sajna nem lehet. Ez van
amúgy, ha már szolgáltatókról is diskurálunk, hát én nem vagyok elszállva a kábeles digi minőségétől. Nem mondom, hogy nem szebb, mint az analóg, de jócskán észrevehető a szolgáltatott szűkös sávszélesség.
-
-
kicsiede
csendes tag
nekem asusom van, ez "gyárilag" támogatja a dlna-t is. azt gondoltam volna, hogy ha van fájlmegosztásod, akkor a tiéd is támogatja a médiaszervert is valahol. szerintem nézz körül a szolgáltatásoknál, hátha van.
de ha mégsem, akkor kénytelen leszel feltenni valami másik firmware-t. (openwrt/ddwrt/tomato) igazából ez sem olyan bonyolult dolog (kb. mint egy sima gyári firmware-frissítés), csak mindent újra be kell majd állítanod, de azért a biztonság kedvéért olvass jobban utána, mert komoly szívások is előfordulhatnak ezzel. itt is vannak ilyen topikok szerintem.
-
kicsiede
csendes tag
-
Coyote2000
őstag
Mivel nem adtál meg képátlót, csak általános infót tudok adni... márpedig nem mindegyik sorozat érhető el mindegyik méretben.
Az alap TV specifikációit keresd meg (PFL6007). A harmadik számjegy nem számít a funkcióknál, az csak pl. a kijelző keretének a színét jelenti (pl. Media Markt sötét grafit színt rendelt, nem világos aludekort, de ez csak egy példa)
Ehhez képest a 2. számjegy mutat komolyabb különbséget (nem feltétlenül érheted el mindegyiket Magyarországon):
A 6007-hez képest:
- 66x7:
3 oldali Ambilight (fenn is) kettő helyett,
5 HDMI 4 helyett,
QWERTY gombsor a távirányító hátulján,
A+ energiaosztály,
600 Hz PMR (Perfect Motion Rate) kijelző- 67x7
Ugyanaz, mint a 66x7, kivéve, hogy csak 2 (oldali) Ambilightja van, és A energiaosztályos- 68x7
Tökugyanaz, mint a 66x7, nem találtam különbséget, még designban sem. Lehet, hogy bizonyos képátló felett már más a típusszámozás, aminek marketing okai lehetnek.- 69x7
Teljesen más TV design, vékony kerettel amúgy teljesen ugyanaz, mint a 6007.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest