- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabir
aktív tag
válasz
Coyote2000 #5218 üzenetére
Értem, marad a jól megszokott infra..Köszi a választ!
-
yetiboy86
csendes tag
válasz
Coyote2000 #5204 üzenetére
Nem a Samsungot akarom dicsértetni. Mint láthatod, azt írtam, hogy a Philipset favorizálom. Csak arra lennék kíváncsi, hogy van-e valakinek negatív tapasztalata a 40pfl5007k-val és hogy nála mennyiben tudhat többet a Samsung UE39f5500?
-
allein
addikt
válasz
Coyote2000 #5204 üzenetére
-
djpundro2
tag
válasz
Coyote2000 #5166 üzenetére
Coyote2000
mit gondolsz ezekröl?UE55F7000 , UE55F6510Samsung
a haver modja nem igaz hogy a latoszög rossz es en meg mondtam neki egy alo keppel probalja csak ki ahol egy fejet lat ,rögtön valtozik a szin oldalrol ha nezi !
Szepnek szep teve de szerintem a Philips 7008 asnak jobb akepe ,termeszetes ebb a szin . -
zero977
tag
válasz
Coyote2000 #5166 üzenetére
Kösz ...pont az nem derült ki a Philips honlapjáról, hogy melyik TV az "újabb" ... de azt láttam, hogy mind a kettőhöz van friss frimware. Ok, megnézem működés közben.
-
Gabir
aktív tag
válasz
Coyote2000 #5160 üzenetére
Tudom, hogy nagy csodát nem kell várni, bár az Ambilight-ot sajnálom, hogy kihagyják belőle..
De egy pár négyzetméteres szobába nem tehetek méteres képátlóst, ha másfél méterről nézem. -
djpundro2
tag
válasz
Coyote2000 #5152 üzenetére
Köszi a valaszt
hanem mit gondolsz ? megvegyem most 1550€ ert hazhozszalitassal eggyütt ,vagy varjak meg karacsonyig es lessz ez meg olcsobb is ?
Az Ebay ban van http://www.ebay.de/itm/PHILIPS-TV-55PFL7008K-140cm-Easy-3D-DVB-T-C-S-S2-Ambilight-/190854071833?pt=DE_TV_Martin&hash=item2c6fca0619
2 darab aminel a doboz serült ,de uj ,mivel az ebayon kivül vennem meg igy elkaphatnam 1550€ ert postaval .465 000 Forint a mostani 570 000 helyett
Gondoltam arra is mivel most meg lesz ez a DTS szoft update ,akkor lehet jobban veszik majd mivel mas tevenel ez nincsen ,es jobban mestersegessen fenneb tartsak majd az arat .
-
djpundro2
tag
válasz
Coyote2000 #5146 üzenetére
Es meg az arakhoz tudsz valamit szolni ?
mivel 2000€ nal indult (kb 600 000 Forint),itt ausztriaban is es mar lassan errefele nyugaton mar lefele megy az ara ,meg nalatok elegge stabilan al az ar .Itt ausztria nemetorszagban mar 1600-1700 € (470 -500 ezer Forint)
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/philips/55pfl7008k-p151980067/#prices
EBAY 1600€ (480 000 forint )
http://www.ebay.de/itm/PHILIPS-TV-55PFL7008K-140cm-Easy-3D-DVB-T-C-S-S2-Ambilight-/190854071833?pt=DE_TV_Martin&hash=item2c6fca0619Es erdekes modon a lengyeleknel majdnem mindeg a legolcsobb
http://geizhals.at/eu/philips-55pfl7008k-a919294.html?pg=2
Vagy esetleg belehetne szerezni olcsobban is ?
Meg valami
Mit gondolsz a teve möge ilyen sötet piros tapetat szeretnek tenni ,mivel a Kolonial butoromhoz szep összhang ban lenne ,es mivel mondtad ha a "hatter mintas "zavaro is lehet ,megkerdezlek hogy ez is mintas de nem mas szinü a minta .
A teve fölött latszik az a tapeta es mar a tevemet is körülrajzoltam ,hogy mennyi különbseg lessz a 42 zollos LG es az 55Zollos 7008 as között ): 3 Meterröl nezem ,gondolom eleg nagy lesz
-
válasz
Coyote2000 #5143 üzenetére
Ezt nem tudtam és laikusként a földrajzi érintettség miatt nem is csoda.
De ha már van egy működő licenszelési gyakorlat (illetve van ahol, az van, hogy nincs
), akkor miért csak szórvány megoldások vannak és a rel. fizetőképes Európában miért nem alkalmazzák más gyártók is az Ambilight szerű megoldásokat... a felsőbb kategóriájú TV-kben? Ha ez olyan marha jó... és kívánatos... Annyira drága lenne a licensz? Nekem ez akkor is gyanús.
-
válasz
Coyote2000 #5139 üzenetére
Az Ambilight, olyan mint a mazsola, meg a marcipán. Megoszthatja az embereket. Jobb, ha látja az újonc élőben, mert ez csupán egy kisebbség kiváltsága, de ezt a többség sem bánja.
Én a legrosszabb, legégőbb dolognak tartom. Szerencsére nem fog elterjedni. A pártolói szerint azért, mert a Philips licensz, szerintem meg azért, mert a többi márka sem irigyli ezt. 10 éve még a Fábry design-centerébe is elmehetett volna a karácsonyifűzérrel körbetekert madonna kép mellé. De a lényeg, hogy ki lehet kapcsolni és így korrekt. Nem zavar, hogy benne van.
Én az alábbi tényleg értelmes felhasználás csinálnám. IR mozgásérzékelőt raknék a TV-be, melynek hatótávja állítható lenne. Éjszaka pedig szépen dimmelve bekapcsolna a TV-n ez az Ambilight... amint megközelítem a készüléket (éjszakai segédfény). Miután kikapcsoltam a TV-t, akkor pedig nem hagyna a sötét szobában, hanem szintén a mozgásomat figyelme, szépen kapcsolna be és utána le. Ehhez a fényérzékelő, azaz a világosság érzékelő úgyis adott. Tehát csak sötét szobában lenne ez a feature.
Na ennek lenne nálam értelme, a villódzó glóriának viszont nálam nincs helye.
A TV-m hangjára megjegyzik, hogy szuper. A képe és az inox-os kerete is szép. Én ezért szeretem. Ezért volt anno értelme Philips-et venni, és nem tucatmárkát. Az Ambilight, csak visszatartott addig amíg a MédiaMakrt-ban meg nem mutatták, hogy ki lehet kapcsolni. -
Hiperhuje
aktív tag
válasz
Coyote2000 #5117 üzenetére
Köszönöm, de engem a részletek is érdekelnek.
-
djpundro2
tag
válasz
Coyote2000 #5073 üzenetére
Mennyire jok elethosszusag kitartasaban a philips keszülekek?
A mai 7008 asok mennyit birnak ki ? erdemes a 2 eves garanciara 3 evet meg elöfizetni?
nalunk az 200 euro meg egy 1800 euros 55pfl7008 as keszülekre .
Megbizhatoak tehat a philipsek ?A kepminöseg nagyon tetszik a 7008 asnal .Mire gondoltal az Lg keszülekeknel hogy lasd ?Marmint hogy rosszakat gyart?Philipsbe is lg panel van nem ?
-
Mankó
veterán
válasz
Coyote2000 #5071 üzenetére
Tükröződése?
Szerk.: játékra is jónak kell lennie, tehát kis input lagja legyen!
-
Gabir
aktív tag
válasz
Coyote2000 #5008 üzenetére
És ez(Ambilight) sem a legutolsó szempont, ha már a Philips mellett foglaltál állást.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Coyote2000 #4995 üzenetére
Koszonom szepen a kimerito valaszt!
Szep napot!: )
-
ktr77
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4992 üzenetére
philips 42pfl4307 . nem is erőmű..
-
Rick4
félisten
válasz
Coyote2000 #4986 üzenetére
Ok, akkor nem aggódok.
-
Rick4
félisten
válasz
Coyote2000 #4981 üzenetére
Nekem egy 47PFL9703h-m van (többek között) és nekem is bekapcsol, ha visszadugom a konnektorba. A szoftja Q5492-0.26.76.0 release for TV543 2010 májusi dátummal. Ezen lehet javítani, vagy hagyjam? Frissítést nem ír, akárhogy keresem.
-
alexm
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4983 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm(
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Coyote2000 #4965 üzenetére
Full HD és Led ez volt fontos csak, az extrák nem érdekelnek. Köszönöm a válaszokat.
-
remex
tag
válasz
Coyote2000 #4953 üzenetére
Kedves Coyote2000. Nagyon szeretem olvasni az itteni hozzászólásokat és az általad közzétett tudásból is már nagyon sok hasznos infóhoz jutottam, amit köszönök, de szeretném megkérdezni, hogy:
Néztél Te már megfelelő körülmények között optimális távolságból, jó minőségű forrásból rendes méretű és minőségű passzív 3D TV-n bármit is? Mert amikor én huzamosabb ideig néztem valamit kb. azonos körülmények között, akkor hamar döntésre jutottam a két technológiát illetően... (meg hát alapvetően kényelmes ember vagyok, és nem szeretem az akkumulátorokkal meg elemekkel működő drága és nehéz kiegészítőket, egyszerűbb csak felkapni a passzív szemcsit, ami ha leesik az se gáz, veszek másikat, meg tuti hogy bármikor működni fog a fejemen...)
-
subset
senior tag
válasz
Coyote2000 #4959 üzenetére
Így van, ez is mind igaz.
Van méret ami alatt nem sok értelme van háromdézni. -
subset
senior tag
válasz
Coyote2000 #4956 üzenetére
Természetesen van minőségbeli (felbontásbeli) különbség az aktív 3D javára, ez így van.
De egészséges, optimális távolságból nézve egy jó minőségű 3D tartalmat ez nem olyan számottevő - sőt ! Ezt nagy túlzásnak tartom : ".....nem is érződik annak" - bármint FullHD-nak.
Leginkább szövegnél, éles kontúroknál lehet csak utol érni a passzív technika ezen és egyetlen hátrányát.
Néhány 10cm-ről nézve a képet még valóban látszanak azok a hiányzó sorok, de amint normális nézési távolságba kerülsz, kitisztul és tűélesedik a kép is - összeáll az ember fejében. Egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy hiányzik valami a képről, hogy hiányoznának a részletek - ez így is van, a legapróbb részletek sem vesznek el.
Csak minta "interlaced" lenne a látvány ha túl közelről nézed a tv-t.
Persze az sem mind1 milyen tartalomról beszélünk.Passzív 1080p 3D :
H-SBS = 960x540, and H-OU = 1920x540Aktív 1080p 3D :
H-SBS = 960x1080, and H-OU = 1920x540"Olyan, mint amikor 5.1 hangrendszeren hallgatod a sztereó rádiót; valaki 5.1-nek nevezné azt is, persze az érzetnek köze nincs hozzá :-)"
Ez akkor lenne igaz ha a passzív 3D csak "felkonvertálná-átalakítaná" a tartalmat - de a 3D érzet ugye itt sem más mint az aktív esetén, és ugyan abból a tartalomból is születik, csak más módon.
Inkább csak olyan ez mint pl. a 44,1Khz és 48Khz közti különbség - ha már audióval kezdtem el példálózni.Nagy általánosságban és hosszabb távon, természetesebb - "elviselhetőbb" a passzív 3D - szerintem.
A felbontásbeli különbségektől pedig nem lehet hasra esni főleg jó minőségű tartalom esetén - feltéve ha nem kényelmetlen, irreális távolságból 3D tévézel. -
subset
senior tag
válasz
Coyote2000 #4953 üzenetére
Szerintem a passzív 3D is Full-HD valahol, feltéve ha mind a 2 szemeddel nézed a tartalmat
Az egyikkel szemeddel a páros a másikkal a páratlan sorokat látod (végeredményben lehet látni az összes sort !) és az agyadban válik "Full-HD" képpé az egész.
Ez kb. olyan mint a sztereó hangzás. -
subset
senior tag
válasz
Coyote2000 #4944 üzenetére
A 6877-es is tudja a "2D -> 3D konvertálási lehetőség" -et természetesen.
-
remex
tag
válasz
Coyote2000 #4947 üzenetére
A 6008-as szerintem megint csak 2 oldalas Ambilight-ot kapott...
Nem is értem miért erőlteti ezt a Philips, mikor a 3 oldalas mérföldekkel szebben mutat a szobában
(Én már csak tudom, mert közel 2 hétig egy 6007-est néztem és utána sikerült becseréltetnem egy 6877-re amit eredetileg is rendeltem és akartam venni...)
Talán akkor lehet értelme a két oldalas Ambilight-nak, ha pl. polc van a TV felett, vagy egy olyan szekrénybe van bedugva, ahol csak két oldalt van szabad hely mögötte???Amúgy 2013-ban a 7xx8-as széria is passzív 3D-s lett, 3 oldalas Ambilight-tal, egy 47 colos most laza 480eFt-ba kerül...
-
gaben88
őstag
válasz
Coyote2000 #4947 üzenetére
Neten se találtam egy boltot sem, illetve Saturn már megszűnt, Auchanba és Euronics-ben voltam még és ott sincs ilyen típusú Philips... Mindenhol már csak a 6907-es kapható, ami nem rossz, de a 6877 tetszik a legjobban.
Pedig az Edigitalban már egész jó áron volt kapható: [link]
-
gaben88
őstag
válasz
Coyote2000 #4944 üzenetére
Köszönöm, ma benézek a budaörsi MM-be és remélem lesznek ott ilyen Philips TV-k!
-
gaben88
őstag
válasz
Coyote2000 #4942 üzenetére
Ebbe is LG panel van? CPU-ja milyen a TV-nek? Nem gaz, hogy csak ket csik hattervilagitasa van? Mivel jobb, mint a masik ketto? Koszonom!
-
zimi1991
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4932 üzenetére
Euronicses
Soha többé ott nem veszek semmit -
zimi1991
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4930 üzenetére
Ezzel az erővel vehettem volna neten is
Pont a gari miatt vettem itt helyben
És szerintetek mennyi idő mire megcsinálják? -
iggipop
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4921 üzenetére
hello
köszönöm a bátoritást,én is arra hajlok
iggipop -
iggipop
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4919 üzenetére
Nem azt hogy szar csak erre van penzen vagy egy samsungra kb.hasonlo arban!
Neked mi a velemenyed errol a konkret tipusrol.
Iggipop -
maglew
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4909 üzenetére
Köszi... megnézem.
És LG vagy Samsung között esetleg melyiket javaslod?
Ez a három márka játszik de én ezeket a kodekeket meg smart funkciókhoz nem értek, a lényeg hogy neten mindent tudjak használni rajta a MÁV menetrendtől kezdve az időképen át az egyklikk filmekig és szép éles képe legyen. -
OII
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4864 üzenetére
OFF
nem tudom idehaza mennyire követhetőek a nemzetközi eladási/értékesítési számok,adatok, de nyugodtan hidd el, hogy a piacra rászabadított 2012-es gagyival a jövőt illetően sok vásárlót kiábrándítottak a márkából. És itt nem a magyar hónalj alatt cipelős 32pfl3807-es tulajokról beszélek, hanem az Európa szerte 100as, 1000es nagyságrendben megkárosított 6,7,8-as széria vásárlóiról...Vannak dolgok, amiket az ember egy zsák pénz kifizetése után fájó pontként él meg. Amikor pl. egy német vásárló az 1000euro-s tévéjét harmadjára cserélteti, majd még utána sincs megelégedve a termékkel, kicsit elgondolkodnék PR vonalon... hová is tart a cég?
Hidd el, nekem sikeresen felnyitották a szememet a külföldi fórumokon leírtak, tele van csalódott, kiábrándult vásárlókkal... ez itt a gáz. Csak hát idehaza mogyoróországban ez fel sem tűnik... a fizetőképes kereslet miatt, és pont Te tudod a legjobban, miről is beszélek:-)
ON -
rhonin
senior tag
válasz
Coyote2000 #4868 üzenetére
Érdekes. Linket tudsz adni róla? Mert itt Németben nem találtam még...
Nem is fog megtörténni vagy csak reménykedünk?
A 9es ha jól láttam már 4k tv lesz. De milyen árral?? Lesz vagy egy 1 millió minimum. -
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #4864 üzenetére
kár hogy nincs innováció, mi?
erre a készülékre csapok le pár héten belül...
-
OII
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4861 üzenetére
A 2012-es széria is bőven gusztustalanul tükröződik... ha volna hajam, nappal nyugodtan fésülködhetnék benne:-(
Nem tudom, a 2013-as szériát kik fogják megvenni, miközben a konkurensek a fejlesztésben, tesztelésben, technológiában fényévekre elhúztak philipséktől.... írom mindezt úgy, hogy évtizedek óta más tv-t nem is használtam
-
allein
addikt
válasz
Coyote2000 #4861 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Siffredi
senior tag
válasz
Coyote2000 #4846 üzenetére
Akkor kérnék egy rövid összefoglalót a tv-ről, ha nem gond. Jó lenne, ha lenne valaki, akinek 6007-ese van, hogy egy kis gyakorlati tapasztalattal gazdagodjak.
Egyébként az alaptévé, alapfunkciókkal önmagában nem lenne rossz. Másban is van különbség a 6007-es között vajon? (3D képminőség, stb.)
Szerk.: ez az ambilight funkció inkább figyelemelterelésnek tűnik, mintsem hasznos feature-nek...
-
Siffredi
senior tag
válasz
Coyote2000 #4844 üzenetére
Szia!
Utánaolvastam pár dolognak, ami alapján úgy tűnik a passzív lesz nálam a nyerő. Persze utánajárok majd helyszíni szemlével is a dolgoknak, de a pénztárcám is erősen a passzív felé húz.
A fenti dolgok miatt valószínű 47" lesz a TV, márcsak azért is, mert a nagyobbak pimaszul drágák.
A végére egy kérdés: nyugodt szívvel megvehetem a 47PFL4307H típust? Nincs szükségem semmi hókusz-pókuszra, amit fentebb írtam is. Vagy a 47PFL6007H nem csak a szolgáltatásokban több, hanem minőségben is? Megéri a plusz költségtöbblet?
-
Pribi
senior tag
válasz
Coyote2000 #4834 üzenetére
Az ezer éves crt-s tv-m tudta. Ébresztő néven futott, és meg lehetett mondani neki, melyik csatornát kapcsolja be, és hogy mikor. Fura, hogy ezek a maiak nem tudják.
Pribi
-
OII
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4828 üzenetére
hát hja. De legalább szereztek fél európányi ellenséget ezzel az egész herce hurcával, ami nem tudom milyen felelős üzletpolitikát takar(t)
mindenesetre felcsillant a fény az alagút végén
-
ficere
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4819 üzenetére
Nem áramtalanitom,viszont tegnap volt vagy 20-szor áramkimaradás.
-
dh66e
veterán
válasz
Coyote2000 #4819 üzenetére
Szvsz az áramtalanításnak ehhez semmi köze.
-
válasz
Coyote2000 #4798 üzenetére
@sepsi0
Coyote2000-nek igaza vanés ne magadból indulj ki, hogy milyen Samu vagy LG TV-t vettél.
A múlt hétvégén a győri Médiamarkt-ban voltam. A húsvét közeledtével azt ünnepeltem', hogy pont 1 éve ilyenkor vettem a 7496-os Philipsemet.
Megnéztem, hogy mi változott.
Igen kb. ilyen képeket vágtam, ilyen sorrendben. A falakon szinte kivétel nélkül alsóházba tartozó szériák voltak különböző márkáktól. Annál kisebb volt a szériaszám, minél nagyobb volt a kijelző. Nálunk ez Magyarországon ilyen arányban van...Legyen nagy, de olcsó... Ez úgy jön össze, hogy elvétve vesznek úgy nagy TV-t, hogy 6000-es széria felettit. Ebben a topikban is sok a 3000-4000 szériás kérdés... erre van pénz... sajnos... és még akkor jó, ha nem CETELEM-re veszik. A TV hasonló áron van, mint kint.... de egy kicsit mintha kevesebbet keresnénk, mint a Lajtán túliak...
Tehát nem a Samu-val vagy az LG-vel van a gond. Gyártanak ők jó TV-ket is... hajaj... Hanem azzal, hogy ez a 2 tömegmárka is csak max 4000-5000-es TV-it tudja eladni. Ez van a Philips-el is, a SHARP és a Sony szintén nem tud nálunk még erős középkategóriás TV-t sem eladni...yodamester10
Fejhallgató kimenet... Jack, RCA kábel... vagy hosszú Jack... Ez általában 2.1-es TV-re jó.
Ha van a TV-n RCA kimenet (piros,fehér), akkor az is jó kiindulópont. -
sepsi0
őstag
válasz
Coyote2000 #4795 üzenetére
Akkor jó!
Most már jobban érzem magam. Az az igazság hogy meguntam a válogatást, nézegetést. Megnéztem a 3d- jét az asszonnyal neki nagyon tetszett, előtte egy Lg néztünk az fos volt. Kapcsoltattam egy sd adást és fizettem. Kb. 10 perc volt. A legnegyobb bajom az volt hogy élőben nem tudtam megnézni egy 5507est mert nem volt sehol Budaőrsön én meg Pestre azért nem megyek. Amúgy egyre kevesebben forgalmaznak Philips tvt. Nem értem miért. Az elsőt az MM ben vettem a másodikat az Extremben. Most kinéztem egyet az exben másnap már nem forgalmazzák. MMben pedig nincs is. -
sepsi0
őstag
válasz
Coyote2000 #4787 üzenetére
Ráhibáztál! Ue46es6560s.
Nem ajánlotta hanem nézegettem a TV-ket és nem láttam nagy különbséget. Talán annyit hogy a Philipshez egy szemüveg 15e a Samsunghoz 2db 5e ft. Remélem jól döntöttem.
Nincs egyikkel sem bajom. Bár van még két Philips tvm úgyhogy maradhatok?!
Amúgy még nem tapasztaltam azokat a negatívumokat amit írtatok a minősége.
Pl. valamiért nem tudok bejelentkezni egy ideje a Philips honlapra . Írtam nekik válasz nuku.
Samsung ingyenes zőld szám. Azonnal kapcsol most kapok ajándék Bill. a TVhez mert nem megy a smart server karbantartás miatt és én kívertem a balhét.
Hát.....
Majd kiderűl rosszúl jártam e.Tabbról írok és okosabb akar lenni a bill mint én és átjavítja a szavakat.
-
Gabir
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4787 üzenetére
OK-t
Vagy vett egy Pana plazmát
-
Gabir
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4772 üzenetére
És egy szünetmentes tápegységet is
-
bzs23
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4761 üzenetére
Üdv,
köszönöm a választ és az alapos magyarázatot! Tényleg volt mostanság több áramkimaradás is...
Megnyugodtam annál is inkább, mert másnapra rendben lett a tv. Biztos az áramtalanítás segíthetett. Sajnos nem garanciális már, így most beérem ennyivel, addig nem viszem szervizbe, ameddig rendben szolgál.
Köszönöm még egyszer.
Minden jót! -
Gabir
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4758 üzenetére
Nekem a 9705nél is van némi törekvés, egész más a hangja(teltebb-több mély),mint az újabb 7606-n.
De hát a képcsöveseknek szinte bármelyiknek markánsabb hangja van a nagyobb doboz miatt, főleg a 80 centi körülieknek.
Régen egy beépitett mélyes fadobozos Telefunkent hallottam, csak pislogtam, mintha rendes szubláda szólt volna.
Vannak dolgok - fizikai törvényszerűségek - amiket neme lehet megszegni, igy vékony, kicsi helyről olcsón jó hangot szinte lehetetlen kihozni. -
sepsi0
őstag
válasz
Coyote2000 #4746 üzenetére
Köszönöm!!!
Maradok a Philipsnél!! A monitorból is okúlva, csak azért kérdeztem hátha van a gyártóknak egy-egy jólsikerült modelje!Viszont a Suzukit meg kell hogy védjem!!
Volt nekem Opel, Seat, Peogeot. Hát sosem kéne, bár akkor meg a suzuki nem kellett volna!
Történet: 5 éves Seat Ibiza 2002 (újjab kasztnis), 3. év 2db elektromos ablakemelő 70000huf. Egyiknap egyik halt be, másnap másik!
3.5 év mindkét oldalon lengőkar gumiszilentek+stabilizártor karok+lengéscsillapítók 200000huf
4.5év felgyúlladt -20C-ban az elektromos gázpedál hibajelző lámpája, szervíz hibaolvasás, hiba javítható 400000huf
Irány rokon Suzuki szervíz konzultációra... hír igaz. Szalonban Sx4... az kell nekem dögöljöm a Porche (VW, Seat, Skoda, .. made in eu)2007-2013 ma Sx4 boldog tulaj 55000km (itt lakok 4 éve a melóhely mellett, sok rövid uatak oviba, boltba...)
Olajcserén kívűl semmire sem költöttem (ablaktörlő lapát)!!!!! Agy deci olajat nem eszik az sx4 0w40-ből 10-15e alatt!!! Seat könyv "1000km alatt 1liter olajfogyasztás természetes". 10W40, 5W40 10000km 3,5 literes olajtartály 5liter olaj olajcseréig!!! Motorban (seat) eladáskor 47e km. opel ugyanez majdnem!!
Ne szídjuk a Mi autónkat, nagyon is jóóóóóó. Nem vagyok fan, tapasztalat!!Sx4 1.5 benzin nyár: 5,5-6l Tél:6-7,5l
-
sepsi0
őstag
válasz
Coyote2000 #4738 üzenetére
Köszönöm a kimerítő, építő jellegü választ! Ezért írtam ide a fórumba!
Szeretném elkerülni a hibákat vásárláskor. Ezt hosszútávra szeretném venni.
A Pioneer az lcd-t a Sharptól veszi, állítólag az a legjobb! Szerintük! -
Gabir
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4738 üzenetére
A 9xxx-ben tudtommal a Sharptól vásárolt panelek vannak.(amik talán a legjobbak)
-
Kharon!
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4708 üzenetére
a probléma nem a csatornakiosztásban vagy azok elhelyezésében van. a csatornakereső kiosztja adott csatornákra a programokat. miután kikapcsolom a TV-t a következő bekapcsoláskor a digitális csatornák nem jönnek be ugyanazon csatornahelyeken ahová korábban kiosztotta őket.
-
dh66e
veterán
válasz
Coyote2000 #4701 üzenetére
Nem az aquos-al van bajom az előtte lévő is aquos volt
,de ennek a szoftvere nem sharp hanem philips mint te is tudod és engem a mai napig borzaszt( ezzel senkit nem akarok megbántani csak nekem nagyon nem jön be a kezelhetősége, viszont sok jó dolgot is örökölt a philipstől ),valószínűleg az van amit mondasz tavaly májusi az utolsó szoftver és gondolom nem tolták ki az új licencet hozzá.
Egyébként pont a you tube az egyetlen jól használható (és ez komoly)app ebben a sharpban meg a könyvjelzőzhető web oldalak és itt ki is fújt a történet a számomra.
Viszont ahogy elnézem a 2012 modellek már sharp szoftverrel jöttek ki újra,sharp menüvel és távirányítóval,de a philips design fellehető egy két modellen még. -
dh66e
veterán
válasz
Coyote2000 #4699 üzenetére
aquos,igen tisztában vagyok vele(bizonyos szempontból sajnos),a legfrissebb szoftver van rajta.
-
laci laci
addikt
válasz
Coyote2000 #4691 üzenetére
Köszönöm.Ha ez a válasz nekem jött akkor nem értem....Mindenesetre köszönöm a választ is.Azt gondoltam rejlik még valami ebben a tévében.
-
dh66e
veterán
válasz
Coyote2000 #4694 üzenetére
nekem(sharp 2011 modell)közel sem így néz ki,de ha te az ideiekről beszéltél akkor tárgytalan a kérdésem.
-
remex
tag
válasz
Én nagyon gyorsan tudok a távirányító hátoldalán levő billentyűzettel beírni a Youtube keresőbe.
Nálad ez nem működik? -
dh66e
veterán
válasz
ez biztos?
"azaz a youtube app minden tévén ugyanúgy néz ki"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest