- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
kicsiede #4331 üzenetére
Szia nem tudnál nekem segíteni ? Korábbi hozzászólásaidban láttam valamennyire értessz hozzá :-)
Egy Philips pfl 3517 h televízió és sehogy nem sikerül a dlna servert elindítani egy tp link ruteren úgy hogy a laptop fifin van a tv be meg lan on megy a kábel .
a windows media playerban mindent beállítottam virusírtó nincs a tüzfal rendben.
Nem lehet a mac adrest kelenne clonoznom meg a dns-t ? Vagy beszéltek egy samba nevű serverröl azt kéne beállítanom a ruterban valahogy?
ha felteszek egy media server exe programot akkor a tv vel megtudom keresni. de a gépről nem tudom kiküldeni sehogy , és a gép se látja a tv ét és a play to sem működik.
-
pihe87
csendes tag
válasz
kicsiede #4678 üzenetére
kicsiede
Köszi a tippet, megpróbálom, bár ezt magától beállította ,de lehet az nem jó neki.
Ha ez nem megy akkor megpróbálom végigzongorázni Coyote2000 tanácsait(az USB frissítést már megcsináltam de még mindig nem jó, maradt a router tűzfal csak ehhez már nem volt lelki erőm tegnap), egy újabb bosszantó este elé nézek....
Köszi előre is a segítséget.
-
kicsiede
csendes tag
válasz
kicsiede #4330 üzenetére
ja, azt hiszem, megértettem, hogy mire gondolsz. szóval félreértésben vagy.
tehát a DLNA az nem a rúteres fájlmegosztást jelenti, hanem a médiaszerver funkciókat.
rúteren a belső hálózaton meg lehet osztani DLNA nélkül is fájlokat számítógépekkel, ehhez fájlszerver szolgáltatás szükséges (általában ez a SAMBA nevű szokott lenni)magyarul miután bekapcsoltad a rúteres fájlszervert (SAMBA), ezután kell a rúteres médiaszervert (DLNA) _is_ engedélyezni, aminek köszönhetően már a tévéd is látni fogja a rúter által megosztott fájlokat.
-
bali77
csendes tag
válasz
kicsiede #4328 üzenetére
Oké, utánanéztem és meg tudom oldani, hogy legyen DLNA motor a routeren, de ezzel csak azt érem el, hogy legyen file megosztásom egy háttértárról. Ami a pfilipsnek még nem elég, mert szüksége van arra, hogy telepítve legyen a MediaServer program. Ennek meg nem láttam linuxos változatát. További ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest