- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
Gábor984 #14690 üzenetére
Nekem nincs különösebb gondom a jelenlegivel, de örülni fogok pl. annak, hogy a youtubet nyugodtan megnyithatom, nem fog szétesni vagy akadozni. (a kommentek szerint átmenetileg kiszedték belőle a hdr és a 60fps támogatást, ami ugyan szomorú, de legalább így működik rendesen).
Meg majd benyomom a Netflix freehónapot, és gyorsan ledarálok pár originalt 4K-HDR-ben -
Dani_kp
addikt
válasz
Gábor984 #14683 üzenetére
Köszönöm.
Igazából családi/baráti körben vannak hasonló készülékek mint az LG és igazából teljesen elégedett voltam a képminőséggel. Szóval nagy valószínűséggel annál a modellnél maradok.
"Szerencsére" tudom mit akarok, szóval nem tudnak rátukmálni másra.Köszönöm még egyszer a segítséget és a tájékoztatást.
-
hedgehog
senior tag
-
lugomon
tag
válasz
Gábor984 #14307 üzenetére
Edigital...1 hete nem fizetik vissza az 500 ezer ft-omat...elálltam egy Samsung TV-től...futár hozta ki...készpénzben fizettem...
Az üzletben nem volt ennyi pénz..utalnak..privátban megírnád, hogy a pénzügyi osztályukat hol érem el személyesen? Szerdán tervezem, hogy bemegyek hozzájuk. Másként ezt nem lehet lerendezni úgy látszik...14 nap..Az MM-ben szó nélkül visszafizeik a pénzt...
-
törölt tag
válasz
Gábor984 #13610 üzenetére
Ezt a videót biztos nem láttad még: Philips 40PFT6550 TV review - watch before buying!
-
törölt tag
válasz
Gábor984 #13382 üzenetére
Az igazi tv kalibrációt komoly műszerrel végzik, és neked 15-20k-ba is fájhat.
Amit itt a szakíró bemutat, az egy előzőleg bekalibrált tévé értékei, szóval csak ahhoz való. Iránymutatásként lehet valamennyire hasznosak az értékek, majd kiderül ha kipróbálod. Ha nem jön be, legfeljebb visszaállítod a tévét alapra. -
törölt tag
válasz
Gábor984 #13248 üzenetére
"Ez alatt a 4 nap alatt 2 hiba jött elő, ami nem is biztos, hogy hiba. Wifi kikapcsolásakor a készülék újraindult. Illetve USB-ről .mkv fájlt nézve megállítás után megkérdezte, hogy onnan folytassa-e, ahonnan abbahagyta válaszra igent adva újraindult a tv és elkezdte elölről játszani a filmet."
Most olvastam az írásod, ez sajnos szoftverhiba. Nem próbáltad lefrissíteni? Hátha már javították. Hogyne lenne hiba, használat közben egy tv soha, de soha nem indulhat újra. Azért csinálja, mert összeakad a szoft rajta, lefagy és és ilyenkor kénytelen újraindulni.
-
access_denied
senior tag
válasz
Gábor984 #12987 üzenetére
A Philips 7150 alján van egy sound bar. Nem tudom, hogy egy 2cm vastag (?) doboz miféle hangtechnikát rejthet magában, de a végeredmény mégis elfogadható, használható a hang. Nyilván nem összekeverendő egy akármilyen házimozi rendszerrel, de se nem hangerőben, se pedig hangminőségben nem mondanám rá azt, hogy useless.
A tv-k háta mögött elhelyezett hangszórók (csipogók) amúgy sem szerencsések, fronton elhelyezni pedig nehéz, ezért lesz egy ördögi kör a normális hangzás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged