- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
válasz
karmaresz #36931 üzenetére
Két hét után is nagyon szeretem a TV-t, egyetlen bosszantó és valószínűleg szoftveresen is orvosolható hiba kivételével:
Androidos Philips TV-t használók közül kiket érint még rajtam kívül a távirányító hangerőszabályozás problémája?
A hiba: először csak "elfelejti" a TV azt, hogy ha lenyomva tartom a gombokat, akkor folyamatosan csökkentse/növelje a hangerőt, később pedig egyáltalán nem reagál a hangerőszabályozó gombokra. Ezen nálam csak egy teljes android újraindítás segít.
A dolog nem igazán reprodukálható, mert van mikor naponta kétszer kell újraindítani, de előfordul az is, hogy napokig nem jelentkezik.
Annyit még észrevettem, hogy ha a hangerőnél nem működik a folyamatos változtatás, akkor más gomb esetében -pl.: youtube keresőmezőben szövegtörlés is csak egyesével tudom törölni a karaktereket, vagy csatornát sem tudok folyamatosan léptetve váltani- sem működik a folyamatos nyomva tartás.
-
Weyoun_aliga
csendes tag
-
Pistakiss
őstag
válasz
karmaresz #36869 üzenetére
Gratulálok!
Remélem beválik! Én az első bekapcsolás és beállítás után nagyon el voltam keseredve a kép minősége láttán, de kb két óra állítgatással szinte tökéletesre állítottam, szín , kontraszt és élesség terén.
Ha érdekel korábban tettem fel képeket azokat nézd meg -
karmaresz
senior tag
-
válasz
karmaresz #36759 üzenetére
Két szempontot figyelembe vennék:
- a háttérvilágítás nem tudni, hogy PWM mentes-e, ezért hosszabb munkánál ha túl közel ülsz, akkor igencsak fárasztó lehet egy idő után.
- VA paneleknél előfordul, hogy a képpontok sub-pixel struktúrája olyan, hogy asztali felhasználás közben elmosódottabbá válik a kép, ezért nem ajánlott irodai munkára, lásd: Philips Momentum 436M6VBPAB.50PUS7304-et haszáltam már időlegesen home office-ra, és ki lehetett bírni, de folyamatos munkára... hát nem tudom.
Esetleg 43"-os okosmonitor?
Samsung LS43BM700UUXEN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest