- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzumpro
lelkes újonc
válasz
baandii #39925 üzenetére
Én okoskapcsolóval kikapcsolom éjszakára, mert volt hogy random időpontban éjszaka fel-felvillant az ambilight, nem tudom milyen hibából kifolyólag. Volt egy levelezésem az ügyfélszolgálattal ahol javasolták a firmware frissítését, de mivel ugyanaz a verzió volt mint ami már feltelepült egyszer, gyári állapotba hoztam a tv-t és most nem jelentkezik a probléma.
Még mindig kikapcsolom éjszakára, amikor 0 a fogyasztás, olyankor nem frissít.
Kár hogy amikor kéri a frissítést akkor sincs valami visszajelzés hogy éppen mikor kezd frissíteni vagy hogy kész van-e már... Más bajom nincs a Philips Ambilight-tal.
Az viszont biztos hogy statikus tartalmakat (pl. Youtube beszélgetés, monológ) csökkentett OLED- és videókontraszttal nézek, így ritkábban kéri a képernyő frissítését, kisebb az esélye a beégésnek. -
belashx
senior tag
válasz
baandii #39927 üzenetére
Mint írtam, nincs más opció.
Nem lehet kikapcsolni, és ha folyton kinyomod, csökkented a készülék élettartamát(növeled a beégés esélyét).Sőt, ne áramtalanítsd éjjelre a készüléket, hogy ezt szintén megoldhassa magának, miután kikapcsoltad.
Olvassgass oled témában, hogy mire érdemes figyelni a használatával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest