- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
-
TayRol
nagyúr
válasz
focvis #221034 üzenetére
jó barátom az értékesítő (sajnos kb évente veszek tőle kocsit
), hív, ha van valami biztosan.
én nem tudtam már semennyire belenyúlni (eddig mindig lehetett), pedig akartam egy nagyobb kereket, mert mivel vége a kocsi gyártásának az összes már megrendelt modellnek megvan a gyártási és szállítási ideje - gondolom be tudták normálisan osztani a kvótát. -
gubabela
senior tag
-
válasz
focvis #220708 üzenetére
Adalékokról jut eszembe, most kezdték el kiszedni az autókból a LM adalékkal járt motorokat. Az egyik egy S4 V6 TFSi-vel, másik egy A4 2.0 TFSi-vel, mindegyik 10.000km-t ment, egyik csak autópálya, a másik viszont 95%-ban város, már az endoszkópozás alatt lehetett látni, hova fog kifutni kb. a teszt, motorokat most teljesen szétszedjük, hozom majd az infót.
-
-
válasz
focvis #220233 üzenetére
Akkor az eggyel többet tud mint a Honda, az biztosan nem írta ki melyik kerék a gond. Rav4-el csak állóhelyben (hangszigetelés köben..., gondolom pont a környéken szedtem be egy csavart) történt ilyen azt nem tudom. Reméljük feleség autóval soha nem tudom meg (hehe, Ő minden csavart megtalál és sikeresen "összeszed").
-
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
focvis #220191 üzenetére
Nálam aksi kivétel miatt felejtette el. Én 10 mp-ről tudtam, de lehet 20+-ig nyomtam. Már nem vagyok benne biztos, de mintha lett volna valami jelzés, hogy felfogta mivan, mert nagyon úgy rémlik, hogy valaminek a hatására / jelzésére hagytam abba a nyomva tartást. Illetve, kétlem, hogy számít, de én felfelé húztam, nem leengedve probáltam.
És jól lemaradtam az új verdádról, csak valami fél szemmel kaptam el itt, hogy vettél valami új járgányt?
-
BigBlackDog
veterán
-
válasz
focvis #220020 üzenetére
Igen, de szerintem már nem az első ráncfelvarrása mert talán még 18-ban jött ki.
Golfom komolyan gondolkoztam, ha lenne itthon is "rossz út csomag" hozzá szerintem nyert volna (hasonlóan felszerelve +300 k annyit simán megér).Mondjuk Zugló is elégé vacak, én sem jó kedvemből suvozok, régen én is "normális" autókkal jártam, mondjuk azok egyre kisebb hasmagasságúak lettek miközben az utak egyre rosszabbak errefelé is
-
-
-
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
focvis #219912 üzenetére
Grat! Jó gép!
Én az R kombit visszamondtam, mert egyrészt bő 1 év mire megjön, másrészt most hogy van a 310 lovas Cupra kiélem magam. Clubsport nekem is nagyon tetszik, de a fronthajtás miatt elvetettem.
Én most egy Arteon SB-t rendeltem, mert kiderült, hogy heteken belül leáll a gyártása (2026 volt az eredeti dátum de a válság ezt is utolérte). Volt már, nagyon szerettem.
-
válasz
focvis #219896 üzenetére
Érdekes, én is azt hittem hogy az Arona kb ugyanaz, de pl a hátsó ajtókban nem megy le teljesen az ablak, a T-crossban meg igen.
Más téma de én itthon nem is látok golfban 360-as kamerát (legalábbis a simában a kombit már lusta voltam megnézni), milyen csillagrombolót rendeltél te?
-
válasz
focvis #219893 üzenetére
Hozzátenném, azon túl, hogy szeretem a fehér Golfokat, nem ment el az eszem, hogy 3 db fehér Golf után a 4. is csak fehér lehet.
Megkérdeztem a feleségemet, milyen színű legyen, ebben engedek beleszólást, mert tetszett neki a szalonban egy delfin szürke. Legyen olyan? Nem, jó lesz a fehér.
(Nekem a kék a gyengém, a Golf aktuális kékje elég béna, a feleségem ráadásul nem szereti a kéket.) -
-
válasz
focvis #219634 üzenetére
Köszi!
qru: én nem vagyok vádolható vw részlehajlással (lásd száraz DSG
). De a kasztni nagyon tetszik a T-crossban és az Aronában. 4,1 méter és elől hátul elférek benne simán és még 400 liter körüli csomagtér is van, meg a hasmagasság is rendben van. Neked nem lenne elég? Toyotában kéne ilyen de nincs (yaris cross úgy jóval szűkebb utasterű hogy hosszabb, és sokkal gagyibb is szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest