- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vezetted Teddy-t : nem kell betyárnak lenni h le akarjon esni az útról
Különben meg amikor
száznyolc-...,százötv-... százharminccal megyek a pályán akkor minden is előfordul. -
-
Az individual része tetszik, mert nagyon jól testre lehet szabni mindent ( futómű keménység, kormányzás stb. )
Két dolog idegesít de nagyon:
1. individualban (vagy bármi másban ami nem a normal mód) hagyom leállításkor az autót, akkor mindig normal módba teszi indításkor.. Állítólag biztonsági okai vannak amiért ez így van és nem is állítható.
2. a digitális műszerfalon ki lehet kapcsolni azokat az elrendezéseket ami esetleg nem tetszik. Kiveszem a pipát, de ezt is csak következő újraindításig jegyzi meg, mert utána ugyan úgy ott van az is a többi között
Akinek ilyen új fajta AID van akár vw-ben is nézze már meg lszíves nála is megvan-e ez a “feature”
-
-
BigBlackDog
veterán
Na, hazafelé kíváncsiságból megnézem, hogy mit mutat ez nálam. Igaz, a Polóban valami "Think Blue" nevű renccer van.
Tippre egyébként lehet, hogy a test méretéhez és átlagsebességhez képest pontoz. Mikor egyszer odatévedtem, nálam is mintha valami 8X értéket mutatott volna, pedig a fogyim 7 l / 100 km alatt szokott lenni.
-
Kiskokó
veterán
Ide viszem.
Tesóm itt csináltatta a BMW mert akihez régen jártunk kiment külföldre.
Itt még csak 1 kocsi volt de azt mondta tesóm ide vigyem.Richard :
Hátsó ablakok, csak amit lehetszerk :
Ja lehet félreértés volt, üvegfóliázásról beszélek. -
emvy
félisten
> ACC-vel mész megáll az előtted lévő és aztán elindul akkor nem indul el magától, nem követi csak ha gázt adsz
Ha par masodpercnel tovabb allsz, akkor igen. Az uj Passat ugyanez.
> A kormányzás pl nagyon műérzetű
Adaptiv kormanyzas van a tiedben?> Az ülés egyértelműen jobb a Passatban (igaz az highline volt
Fura, en a BMW G30 csucs komfortulesehez mertem az L&K szelloztetett boruleset, es az utobbi legalabb annyira bejott. Izlesek es pofonok (a C5-om ulesei azert jobbak, azt hiszem). De majd meglatjuk. -
-
Doki16
addikt
Jól meg kell választani, hogy ki mire veszi. Amit az első generációs e-Golf is tud az sajnos nagyon kevés. Télen azok a 130 km-es hatótávok elég szegényesek. Azért lenne jó ha minden körülmények között tudna legalább 200 km-t. Sokszor ez 30km amit tud a GTE is elég nekem. Főleg így a hétköznapokban. Hátha kijön az id3 és lenyomja a golfok árát
-
Nincs mit!
Nem tudom ahhoz a mérethez mennyi az ajánlott, de én a 18-as és 19-es kerékhez is 2,5-öt használok. Persze ez folyamatosan változik menet közben, de hidegen beállítva jónak kell lennie.
Nem is vészes ez a 9,1 ilyen körülmények között. Nálam ilyen kondíciókkal karcolja a 14-et.
-
Tin
veterán
Baromira nem, de szerintem ezt gyakorlatilag az osszes autogyarto csinalja. Ha van 1000€ haszna egy kocsin, nem fogja bevallalni ingyen a 800€-s javitast. Egyik sem. Csak ha tenyleg szorul a hurok. Es amig nem veszelyezteti a biztonsagot, maximum a kenyelmet, foleg le fogjak szarni. Latod, 2 havi gyartast vissza is hivtak, mert az mar a biztonsagot veszelyeztette.
-
Tin
veterán
Gaz, de azert mielott piedesztalra emeljuk a japanokat, tegyuk mar fel a kerdest, hogy is van az, hogy mar gyakorlatilag az osszes autot visszahivtak ketszer a legzsakok miatt?
Autogyartok ilyenek. Hidd el, az osszes. Itt is kiszamolta a VAG, mennyibe kerulne a visszahivas, ezert aki uti az asztalt, annak johet a szoftverfrissites (bar ahogy olvastam azt a szervizlatogatas alkalmaval siman csendben telepitik), aki meg jobban uti az asztalt, annak meg johet a penz visszaadasa es az auto visszavetele. Elenyeszo mennyisegu ember.
-
-
-
1stVikman
senior tag
Én Golfban Discover pro mib1-nél csak egyesével tudtam törölni az előzményeket. Ha jól emlékszem.
Viszont nem tudjátok esetleg, hogy VW-re van-e olyan app, amit ti használtok?
Elég lenne csak a bezárt autó ellenőrzés meg pozíció lekérdezés.
Sim foglalat van, de még sosem próbáltam kártyát tenni bele. -
Ezt nem próbáltam még soha. Holnap ránézek.
Tettem SIM kártyát a foglalatba, és most ugyanúgy mutatja a forgalmi akadályokat meg a baleseteket a gyári navi is mint a Waze. Ki is kerüli automatikusan, ha az útvonalon van bármi.
Kicsit probálgatom a gyárit, hiába van CarPlay, a Wazet nem lehet kitenni a kormány mögötti kijelzőre.Azt észrevetted, hogy amikor ablakmosózol akkor a tolatókamerát is lemossa?
-
macilaci78
nagyúr
Nekem speciel pont van, onnan tudom. Először a robogóhoz használtam variátor cserénél. Amit nem ismerek anyagot, vagy szerszámot, általában a leggyengébb beállítással kezdek, aztán szükség szerint megyek felfelé.
1stVikman: anno a téeszben a Barkaszra is felpattintották a felnit a kombájnhoz beállított légkulccsal, a felnin lévő dudorok ki is simultak, mint a pukkasztós fólia a prés alatt.
Kakaduku: nem ismerek olyat, akinek lelopták volna a felnijét, de egyet láttam a házunk előtt vagy 3 éve, egy bérautó alól lopták el a 4 kereket.
Öcsém a fél éves kocsival kapott defektet (Jetta 2003), erős szél, eső, két falu közt a semmi közepén. És még a kerékőrrel is baszognia kellett.
De nyugtasson a tudat, hogy 100k-ból jó minőségben a teljes kollekció kijön mindenféle kerékőrből, a profi szakműhelyek mellett a tolvajok is tudják ezt. Egy tolvaj legfeljebb egyszer foglalkozik a kerekeiddel egy életben, míg te évente legalább kétszer. Melyikőtök dolgát nehezíted meg jobban? -
....valszeg igazad lehet, mert egy kamu szervizkönyvtől is beájulnak, ha meg nincs akkor elfordulnak a kocsitól. De, én nem is a leendő vevőnek rögzítem az általam fontosnak vélt adatokat. Idáig mindig ismerős, barát, vagy rokon vette meg a "levetett" autóim. Ők ismernek, nem kell magyarázkodnom.
-
Nekem is jó tegnap este óta. Kidobott, aztán mikor újra bejelentkeztem már működött minden.
Nekem WLTP szerinti súlyozott vegyes fogyasztás 8,3. Nincs messze a valóságtól mert 9,1 az elmúlt 2000 km.
Ha hosszabb útra megyek (nem pályán) akkor a 8,1 - 8,4 liter között vígan elvan.
Akkor az olajban futó 6-os. Nagyon helyes
-
-
BigBlackDog
veterán
Az már jó előjel. Mondjuk nem fog sokmindenben akadályozni a nyikorgás, de legalább képes idegesíteni hosszú távon (legalábbis engem).
Én 2.5 hét alatt raktam bele majdnem 2700 kilométert, csak hogy szépen bejárassam. A következő új autó előtt majd fel kell készülnöm lelkileg, mert nagyon nehéz ennyit kibírni padlózás nélkül.
-
Nekem akkor fékezett satut amikor tolattam be egyik nap a garázsba. Úgy érzékelhette az ajto melletti “oszlopokat”, hogy valami jön be oldalról. Azonnal satu. Hirtelen azt sem tudtam mi van. Egyből löktem P-be és ugrottam ki, azt hittem telibe zúztam valamit és azért állt meg. Alig vert le a víz
Miután itt megkérdeztem én is elővettem a manualt és megtaláltam a bejáratást. Nekem is elég fura volt, mert nem nagyon szokott szerepelni ilyen sehol. -
Kicsit szórakoztam a beállításokkal és a sávtartó + tábla felismerő + ACC kombóval kb magától megy az autó
gyorsít, lassít a táblák szerint és kormányoz.
persze közel sem Tesla szintA MyŠKODA appban viszont benne van az autóhoz tartozó kezelési útmutató és a digitális szervizkönyv is. Mondjuk az eléggé le van butítva.
-
Városba nagy is meg dízel is
Én B7 Highline-ból ültem át (2.0CR 177LE 4motion) de nem érzem, hogy rosszabb lenne minőségben. Ez is puha mindenütt, halk, sehol egy nyisszanás rossz úton, stb. Összegészében meg vagyok vele elégedve.Tizensok éve dízel autókat használok, idejét láttam kipróbálni egy benzinest. A fogyasztást leszámítva nagyon tetszik bár tudtam, hogy ez többet fog enni (2.0 TSI 272 LE).
A hosszú távú fogyasztás 8,9 liter, de többnyire nem városban használom. Ott olyan 10 körül eszeget.
Igaz garázsból indulok mindig, de kb 3 perc alatt 90 fokon van a víz és az olaj is követi nagyon gyorsan. Sehol egy rezonancia, halk finom szerkezet.
Meglátjuk pár év múlva is ez lesz-e a véleményem -
Doki16
addikt
Nyilván vannak kivételek én is bízom benne, hogy nem fogja beadni a kulcsot az enyémben. Mondjuk a Golfban még csak 161k km van. Annyit már sajnos csinál, hogy ránt amikor fokozatot vált. De remélem egy olajcsere majd megoldja. Pedig szépen be van ikszelve, hogy rendben cserélték legutoljára 120-nál. Yodamester autója amiben 210 van szebben vette a fokozatokat.
(#175313) TayRol: Biztosan nem kell. De ki kell próbálni, menni kell vele és hallgatni. 210-el adtuk el mi is az Audit és még kezdődő jele se volt a kéttömegű hibájának. Most megint van két DSG-s kocsink. Mindegyik 160-170 körül jár, meglátjuk meddig bírják
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Saccco
nagyúr
-
Reggie0
félisten
Oszinten szolva nem tudom, de az teljesen hiheto szamomra, hogy az eges profiljat megvaltoztatja, tehat akar lehet elonyos hatasa. Viszont ha kiszamolom, hogy mennyi gaz termelodik es mennyit eszik a motor, akkor azert elenyeszo az aranya,
Lehet egyszer kiprobalom es lemerem magamnak hatha szamit, de en 5%-on belul varnek valamit igy erzesre es akkor meg nagyon optimista is voltam
5%-ert az autogyartok nekem adnak a reszvenyek felet.
Amugy itt az eredmeny: https://totalcar.hu/magazin/technika/2012/04/12/hho_generator_elgazosodott_es_elillant_almok/2/
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest