Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
focvis #215573 üzenetére
Abszolút nem bántódtam meg, inkább meglepődtem, hogy tudja ezt valaki miután ritkán írok ide
Az alkalmazásból meg csak annyit láttam, hogy valami diagnosztika autóhoz, telefonra.
Ami nekem se ártana, mert szerintem idén lesz 5 éves az aksi és először ott jelzi, ha cserés. Még mielőtt a váltót szétcseszi nekem a bármiÉs boldog locsolót mindenkinek, és sok húsvétot
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest