Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • focvis

    veterán

    válasz molnarpeter #183043 üzenetére

    A szín nekem az abszolút kedvenc. Arra nem gondoltam, hogy esetleg nehezebb eladni... de annyira ez a kedvenc, hogy nem is érdekel. :) (Pirosra pl. nagyon nehéz lenne engem rábeszélni, másnak meg az a kedvenc...)

    Igen, az a jobb hátsó lengőkar + a féltengely. A kasztnin nincs rozsda (nem találtam).
    Szeretnék kezdeni vele valamit. Akár s.k. Csak a féltengely ne akarjon eltörni.
    Mint írtam, az eleje volt fényezve, a klímahűtő eléggé viseltes a kavicsoktól, bogaraktól, de az a GTI-n is ilyesmi szar volt.

    A kormány élőben OK / nem vészes / belefér - némi ápolás hatására jobb lehet. Indexkaron csak vmi kosz van.

    A 120 ezres szerviz kb. jövő tavasszal lenne aktuális, számolok vele (~ 150 e. Ft - DSG, gyertyák, Haldex, stb.); most csak olajcsere + pollen + ha koszos, levegőszűrő. Belefér.
    Az akku nem a gyári, vmi Varta; de számolok a cserével, lemerült a több hónapos állásban. (Ford + Hunyadi márkakereskedés árulja, nem kavicsos nepper. :D )

    Fék: a nagy 340 mm-es, mint a GTI Performance-on. Elől kicsi váll, újszerű betét, hátul rozsda, a betét kb. 40%. (A Volvo még gyári féktárcsáin nulla rozsda. VW betegség. :/ )

    Nyári kerék 19", 3 éves Bridgestone (hangos szar), minta van bőven. Jár hozzá egy állítólag gyári 18" szett újszerű télivel - nem láttam.
    A nyári keréken van 2-3 helyen karc - nem ordít, nem szükséges felújítani. Összefoglalva; a kerekekkel vélhetően nem kell foglalkoznom, míg meglesz az autó.

    Most szóljatok, még nem döntöttem! Köszönöm!
    A hirdetés: [link]

    A Volvo igencsak fasza lett, egyben van, érződik rajta a tartósság, ezt nem eldobósra tervezték még. Az észérvek mellette szólnak. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák