- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
-
zsolt1225
aktív tag
-
Morris
veterán
Urak!
Mivel megvannak az új fényszórók szeretném ha sokáig ilyen szépek maradnának. Létezik valami ápoló kence ami megszűri az uv-t?
Közben rájöttem, hogy a g4 lámpája üveg, ezért nem mattul. Miért nem lehetett ezt is üvegből csinálni...[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Cél
Galaxy Fold 4
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #83008 üzenetére
nekem is hondás legjobb barátom mondja: le lesz ez a lupo ültetve.... mondom: nem nem lesz soha.... és nem hisz nekem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
-
kk831228
addikt
válasz Morris #83003 üzenetére
Fóliázd le uv szűrős fóliával, mondjuk ha meg ha leakarod szedni akkor van szopás mert biztos lejön az a réteg a búráról... Legjobb talán ha inkább les..rod.
Mit ki nem hoznak egy 1.2 TSI-ből : [link]
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Z0mbi
senior tag
válasz K Norbi #83015 üzenetére
Yo,
Azok a szerencses tulajok akiknek 2.0tfsi juk van a b8 bol, es mar megszoktak hogy a csomagtartoban mindig legyen egy kanna olaj a kerdes:
mennyire szukseges odafigyelni az olajcsere periodusra ha ~1000km kent bele kell lottyinteni 1l olajat a motorba? (szurot ugye leszamitva)
a kerdes elmeleti (gyakorlati tapasztalatra alapozva) -
net84
őstag
válasz Morris #83003 üzenetére
3D, UV szűrő fólia! Nehezebb mosni, takarítani, idővel cserélni kell, de behozza az árát. Ha jól rakják fel, veszik le, akkor nem sérül a búra sem. A cserénél viszont polírozni kell az új felrakása előtt.
Én eddig bármilyen autóba tettem be a seggem, idővel követ kapott a fényszóró. A Torpedón fent a fólia és jópár kavics nyom a fólián. Mosáskor nem elég megsimogatni, meg kell mosni erőből.Munez! Járjon tömegközlekedni gyerekkel, akinek nincs autója és ráér...
Read only...
-
kk831228
addikt
válasz Mágus2 #83018 üzenetére
Én ültetve vettem az autó de inkább még emelnék rajta én is... Egyszerűen használhatatlan magyarországon az ültetett autó... Felüdülés volt amikor gyári rugó került vissza...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
K Norbi
addikt
-
tresh
veterán
válasz ßrainiac #83022 üzenetére
Nekem meg fent hordja az orrát..de nem sokáig pont elfér kényelmesen egy 3 cm Csak előtte szervice lesz novenber elején rendbe rakatom kicsit a gépet motorikusan aztán jöhetnek a finomítások..de ezek után ki fog rohadni alólam vagy különben a Dunába lököm
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
napokat. Olajcsere megvolt reggel,erre most kigyulladt ez a lámpám : [link]
Könyvében azt találtam hogy ez az "abgaskontrollsystem",megnéztem a biztosítékát a motortérben,egy 10A-es volt benne,kicseréltem meg el volt szakadva,gondoltam megoldódott a hiba,de amint elindítom máris felvinnal és a biztinek annyi. ez pontosan minek a hibája?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
kk831228
addikt
válasz K Norbi #83023 üzenetére
Legelső kerülő gyári rugókkal : keskeny kanyargós utca mellette picit magasabb útpadka, előtte szinte állóra fékezve kellett letérnem ha jött valaki szembe hogy ne érjen le semmi, utána gyári rugóval 50-el ,hirtelen lehúzva egyik oldal útmellé, majd vissza... Leírhatatlan érzés....
-
Mágus2
Közösségépítő
Az szopás.
Piwi: Valahol zárlat van ha folyton kiég. Mi volt piszkálva olajcserénél? Ki cserélte az olajat, Te, vagy szerviz? Ha szerviz, akkor sima reklamáció, valamit elbabráltak a bácsik. Volt légszűrő csere is? Minden kábel a helyén? Főleg ilyenek érdekelnek, hogy érzékelők, légtömegmérő, elől a hűtőventillátoron? Motor nem volt mosva?
Szóval már előtte is világított, olajcserélő bácsik meg lecserélték az olajat, és jólvan??? Bakker, ez milyen szervisz?
[ Szerkesztve ]
-
thefreeman
aktív tag
-
Morris
veterán
válasz Dr.Zoo #83005 üzenetére
De, sajnos csillaggarázs van.
TO ALL: Köszi srácok. Eddig sem dörzsölgettem, akkor nem is fekszek neki.
Mostmár kezd megbarátkozni az asszony is vele. Most, hogy elvertem 60k-t lámpákra meg már kb 300-at ráköltöttem, így nem szívesen adnám oda senkinek. )
Plusz holnap érkezik a két flakon TDA...[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Az EGR szelep villanymotorja lesz a ludas, vagy valamelyik veni zárlatos, mivel a ventillátor csak akkor indul, ha klímázol, vagy túlmelegedett, könnyen kizárható. Klíma ECON módba, kapcsol, biztosíték kicserél, ha kiég, akkor EGR szelep kábel kihúz, biztosíték kicserél, na itt még mindig világítani fog, de már nem fogja kiégetni a biztosítot. Vagy kicseréled az egész EGR-t vagy kitisztíttatod, hogy ne szoruljon és ne okozzon zárlatot(lehet, hogy beégett az állító motor, akkor csak a csere segít). Tele van a hibával a net...
Morris És mennyit javultak a fényviszonyok, szárítod már az aszfaltot?
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Ez a pirossal bekarikázott fojtószelep a fő gyanúsított. Ez nem is az EGR, hanem a fojtószelep(az EGR fölötte van és vákuummal van működtetve, nem egy egység a kettő, szétszedhető), de ha már arrafelé szerelgetnek, az EGR is megérdemel egy tisztítást. Ez a szelep arra szolgáll, hogy lefojtja a motort leállításkor, hogy ne rázkódjon, mint egy traktor.
A zöld a csatlakozója. Azt ha lehúzod marad a sírás de elvileg nem lövi ki a biztosítékot. Ha nyitva ragad jó, ga bezárva, nem fog beindulni a gép, mert nem fog levegőt kapni a miotor.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Nekem akkor csinálta ezt a jelenséget ha le volt kokszolódva a fojtószelep.. felvillan a Chek lámpa ki írja hogy ABGAS WERKSTATT! XD ingadozik össze vissza az alapjárat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...