Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • molnarpeter

    nagyúr

    válasz focvis #183039 üzenetére

    Szín: teszik, kéne, de hangyányit talán nehezebb az eladás. Felnik is épnek tűnnek, de nem tudom, pl fék mekkora, téli kerék 17 vagy 16" (ára miatt) :F Hátul lengőkar (?) amin zavaró szemre a rozsda, persze csak felületi, de hát az nagyobb felület, vevőként zavarna jobban. A féltengely vastag anyag, szerintem nem lényeg - Toyota esetén is csak ott szokott eltörni, ahol a gumi rezgéscsillapító elem van rajta, aztán megfogja a piszkot, vizet, stb (10-15 évesen legkorábban). Itt szerintem a foglalkozási faktor az üregek tisztítása, pici rozsda kipöttyözés, illetve az ilyen elemek kezelése lenne (valahol a homokszórás és fújás, illetve házilag csiszolás majd festék spray vonalon - gyárilag is épp csak le vannak tüsszentve ezek, nem feltétlenül vinném fényezőhöz). Vagy ha egyben akarnám letudni, akkor fújnék az egész aljára egy Waxoyl réteget, azt' jóidő :D

    Belül a kormány bőrön látok pár apró nyomot, illetve az indexkar végén mintha lenne valami :F

    Jön a 120k km, vele a DSG olajcsere... ilyesmi karbantartás persze gondolom nem gáz, ha jó az ár - és ami régóta áll neppernél, az ritkán drága :K Esetleg egy akku cserére készülnék még.

    Sejtettem, hogy túl jó lesz a Volvo ;] na jó, mondjuk a költségek látványosak, ki is kellett autózni belőle valamennyit.

Új hozzászólás Aktív témák