- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
-
K Norbi
addikt
Valaki megtudná mondani mi a különbség a három cikkszám közt? kívülről full egyformák gyári CD lejátszóról lenne szó.
1J0035119A
1J0035119B
1J0035119C -
-
Morris
veterán
Na, még egy lehetséges alternatíva:
K Norbi: Bosch indokolatlanul drága. Nem bízom benne.
Szerk: Lehet, hogy mégis Varta lesz. mivel az oldalán (lap közepe kb) azt írja, hogy a Varta akkuk garanciáztatása Békéscsabán is lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Jövök témáhozzzz
Kezd megnyikkani az Akku... most fél óra állás és közbe csak a rádió ment 60%ra ment az akku töltöttsége és szólt a computer hogy inditsak motort lassan...
én gyáriba gondolkodnék de gondolom drága...
tavaly vettünk egy Exide Classic ot 90 vagy 95-öst a Hyundaiba 32 volt...
Hol tart most az Exide amúgy ? volt jó akksi is meg volt rossz is most ugy látom megint kezd színvonalasabb lenni.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
-
-
tomcsi23
veterán
Ugye, Piggy?
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
-
Morris
veterán
Exide premium 77Ah lett végül, 25k-ért.
-
!Overdose!
őstag
válasz rob210 #86016 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy elektromos targonca esetén nem indító, hanem meghajtó akkumulátorról beszélünk. Abban valóban nem rossz a Banner, bár én arra is inkább mást ajánlanék. A Banner starter akukkal személy szerint nem vagyok megelégedve. Mindenesetre ne vegyük egy kalap alá az indító és a munkaakkumulátorokat és ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a legtöbb gyártónak többféle sorozata is van a belépő szinttől a prémiumig. Hasonlóan értelmetlen, mint gumiknál egy-egy márkát ajánlani, nem pedig típust, mintázatot. Az én ajánlásom: Yuasa, Exide Premium, Varta Silver. Első sorban meghajtó akkumulátorokkal foglalkozok, de azért pár száz darab indító akku is megfordul a kezeim között.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Mágus2
Közösségépítő
[link] Taat, egy nyálcsorgatós fejet kérek.
Keret nélküli ablakot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Mágus2 #86035 üzenetére
De k*rva jó ez a szín összeállítás a beltérben
(#86042) Mágus2 : megértelek...nekem is sajnos kombi lesz a következő ha váltás lesz, de ez a kaszni mindent visz nálam ennél szebbet a VW-en nem igen csinált Mondjuk azért ennek is jó pár hullás a csomija csak a pakolás nehézkesebb
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig gyujtógyergyát szeretnék rendelni.
Ezen az oldalon [link] több fajta is van, de nem tudom pontosan jelenleg mi van benne, ezért kiszedni pedig nem szeretném ha nem muszáj.
Kétféle elektróda távolságú van: 0,7 és 0,9mm.
A Fabiám LPG üzemű, ezen az oldalon az ehhez tartozó 0.7 mm távolságút írja.
Lehet egyébként problémám belőle, ha véletlen nem ugyan olyat veszek mint amilyen a jelenlegi? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz Rendo84 #86047 üzenetére
101905601F -Ez a gyári gyertya cikkszáma. Azt tenném bele, mert a gyújtásrendszer nem lett alakítva. Jól bírja a gázt is.
Ezekbe az autókba már nem elég megnézni az elektróda távolságát, mert van amelyik beépített ellenállást igényel, van amelyik nem. Ne az elektróda alapján válogass, hanem vedd megy a gyári bele való gyertyát, és nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz MunezXBK #86044 üzenetére
Volt egy nagyon szép s-line os 99-es avant de elvitték előttem mondjuk azt én szúrtam el mert mire oda értem már két figura nézte a gépet... (tényleg patika volt) és ott hezitáltak hogy mi legyen én meg megkérdeztem hogy most mi van viszik vagy nem mert ha nem akkor kp-ba itt az ár a zsebembe és viszem az autót Erre rögtön mondta hogy jó akkor megveszik .. szóval eladtam az autót amit meg akartam venni
Szerk: mondjuk a mostanit meg nagyon jó áron vettem, és asszony se pattog hogy fúj kombi viszont már tudja hogy a következő az lesz felkészítettem lélekbe
[ Szerkesztve ]
-
mima1017
tag
Srácok van egy VW GTI MK4-es golfom, belső féltengelyt kell benne cseréltessek, hol tudom megnézni hogy mi mennyibe kerül bele?
alvázszám:9bwke61j934077392
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest