- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
sziasztok!
tegnaptól aktív tempomat /gyári kar + hiányzó kábelkorbács-rész pótlás/ használó lettemdodi: az meg miféle szűrő? és mennyivel jobb?? illetve mennyivel drágább??
[ Szerkesztve ]
:)
-
törölt tag
Tempomat-mindig azt gondoltam róla felesleges amiota meg van azóta jó ötletnek tartom és használom is.
Aktívszénszűrő sokkal jobb mint a sima papíros ízék.Igazából ugy veszed észre mész egy füstőlgő busz ill egy trabi után.Abszolute nem visz be semmiféle "rossz" szagot.
Nekem a papírszűrő 2500ft a seatba az aktív 6700ft tehát cseréltettem. -
bb71
őstag
Köszönöm a választ.
Mint korábbi írásomból talán kitűnt: nem vagyok megelégedve azzal a két skoda szervizzel (rövid i betű!), ahol voltam...
Most renegate leszek és NEM viszem skoda szervizbe a 60000-esre.
Így kb. 30000Ft jön ki.Tessék engem észérvekkel meggyőzni, hogy miért csinálok hülyeséget!
-
Octi
aktív tag
Üdv all
Eladó sorba került a MOMO GTR felni az octávról. 7.5x17"
Ha valakit esetleg érdekel, magánba jelezze:Ez pedig a kiszemelt utód
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz Gebriel #3985 üzenetére
És valljuk be a Skodának igen csak bizonyítania kellet,hogy idáig eljusson ahol ma van.Mindenki örömére eredményesen
Így van. Megtette. Ezzel szemben a VW, igen csak "kurvul". Tudnék mesélni a céges új Passatokról
A WV-Das Auto-premium megoldások.Érezhetően
Úgy nem nehéz prémium megoldásokkal élen járni, hogy a konszern tagoknak egyszerűen nem biztosítjuk ezeket a lehetőségeket.
Két egyszerű példa:
1., Motorháztető belső hang és hőszigetelő. A Skoda nem rakhat az autóiba.
2., Fékezett visszahúzású kapaszkodó. Ezt sem használhatja.Egy pár éve, amikor az Audi eladások csak vegetáltak hazánkban, az octavból, és a SuperB-ből meg nem tudtak eleget gyártani, a VW zseniálisan megoldotta a problémát:
Úgy felsrófolta a Skoda árait, hogy egyből nem jelentett gazdaságos alternatívát.
Én nagyon várom azt a napot, amikor a Skoda újból önálló tud lenni. Lesznek érdekes piaci átrendeződések.
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Gebriel
veterán
VW zseniálisan megoldotta a problémát:
Úgy felsrófolta a Skoda árait, hogy egyből nem jelentett gazdaságos alternatívát.
Azért volt ott más is a háttérben..
Pontos részleteket nem tudom,de azt igen...
Hogy a Szlovák állam valami adó emelést akkart csinált ami után már nem érte volna meg ott gyártani a Skodát.Szó volt róla,hogy keletebbre költözteti a wv az egész gyártást.
Valljuk be az meg igen nagy cinkes lenne ha pl Ukrajnában gyártanák a Skodrikat.Én nagyon várom azt a napot, amikor a Skoda újból önálló tud lenni...
Nem is tudom,hogy az miért is lenne jó?Hisz "saját" lábukon nem nagyon tudnak megállni. -
Octi
aktív tag
válasz Gebriel #4008 üzenetére
Hisz "saját" lábukon nem nagyon tudnak megállni
Én erre nem vennék mérget, de hagyjuk
Igen rendes érvágás lenne a VW-nek, ha a Skoda kilépne. Nézz csak körül európában az új autó eladási listákon
Csak úgy mellékesen: A VW mai napig legmegbízhatóbb 1.4-es motorja még mindig a 105-ös blokkjára épül.
Nem azt mondom hogy korszerű, de megbízhatóUi: Szerinted a VW miért nem engedi sorozatgyártásba a Tudort?
-
marsu
veterán
Úgy hallottam, hogy Opel Astrákat is gyártottak Magyarországon ... Pedig nem magyar autó ... Na meg Suzuki Swift-et is ....
Press any key to continue ...
-
Octi
aktív tag
válasz Gebriel #4016 üzenetére
Mert amikor a VW felvásárolta, akkor a Favorit volt náluk az elit típus. Azóta eltelt egy pár év, és egy kicsit változott a felállás.
Igen rendesen kinőtték magukat (igaz, hathatós VW segítséggel). De valljuk be, ez a VW-nek sem volt rossz üzlet.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
misimagaki
aktív tag
Nem pont a témához kapcsolódóan, de adós vagyok a pénteki esztergomi látogatással. Egy kicsit el voltam foglalva a napokban.
Szóval. Megkerestük marsu munkahelyét, ahol a korábban marsu által leírt történések történtek az autóval. Plusz, mivel ott voltunk az autó mellett kellemesen, és igen informatívan elbeszélgethettünk a szerelőkkel.
A benyomásaink megegyeztek a korábban leírtakkal. Számunkra rendkívül pozitív élményekkel záródott a látogatás.
Marsunak még alkalomadtán meghálálom segítségét - remélem lesz rá alkalmam.[ Szerkesztve ]
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
Pénteken feleségem résztvett egy téli felkészítő kurzus elnevezésű hepajon a mogyoródi Allianz Tanpályán. Tanpálya
Sikerült megpörgetni rendesen az Octaviát.Nem volt sok, de arra mindenképpen jó volt, hogy tisztába jöjjön az ember az autója, illetve a gumijainak határaival.
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
Nem nagyon fog tudni saját lábra állni, mert rengeteg alkatrész VW eredetű. Egy válás után gondolhatod, hogy milyen árakon kapná a Skoda a cuccokat. Sajátot kifejleszteni meg tudod milyen költség....
Jó ez így, nem? Olcsóbb, mint a VW, és mégis minimum hozza azt a minőséget...Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
Gebriel
veterán
válasz misimagaki #4021 üzenetére
Jó ez így, nem? Olcsóbb, mint a VW, és mégis minimum hozza azt a minőséget...
Szerintem a Skoda a maga kategóriájában verhetetlen.. -
misimagaki
aktív tag
válasz Gebriel #4023 üzenetére
Ez tény!
Főleg azért igaz, mert pl. az Octaviat sokáig nem tudták pontosan hova besorolni, alsóközéposztály, vagy középosztály, vagy mi van?
Aztán néhány megmondósabb autósújságíró elkezdte középosztályba sorolni, aztán lassan mindenki elfogadja, hogy ott a helye. Golf padlólemez ide, Golf padlólemez oda...Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
Realunit
tag
Sziasztok,
Fábiában volt már valakinek ülésfűtéssel gondja? (No persze rajtam kívül....)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hy!
Nos kb 1200km járok és már mentem vele 2500rpm-150tempoval.Fincsi nagyon.
Telitankom most fogyott le 65litykó vehettem ujra 200ft/liter gázolajat. -
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Szóval az a helyzet, hogy a mai napom az utolsó, amit az esztergomi VW - Skoda szervizben töltök, mint műszaki, technikai és szerviz tanácsadó. Remélem aki járt nálam az elégedett volt a szervizzel. Ez nagyrészt a szerelőinken múlt, de azért én is tettem egy kicsit azért, hogy a szerviznek jó híre legyen ...
Kaptam egy állás ajánlatot, amit úgy érzem nem szabad kihagynom. Maradok továbbra is az autók közelében.
A továbbiakban is szivesen adok infót, tanácsot a kisebb-nagyobb műszaki problémák megoldásához. Az esztergomi szervizt pedig továbbra is ajánlom mindenkinek. A kapcsolatok megvannak, megmararadnak ...
-
tomcsi23
veterán
Szia!
Erre csak azt tudom mondani, hogy egyik szemem sír, a másik nevet (örül). Igaz, hogy nem jártam a szervizben, de valahogy biztonsággal töltött el, hogy ha kell menni, akkor jó hely.
Sok sikert az új környezethez!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
marsu
veterán
válasz DeadMeat #4029 üzenetére
Hát igen ... Hét hónapot töltöttem itt el, de lehetett volna több is. Sokkal több. Kialakultak a kapcsolatok, sokan ismerték a nevemet, és én is sokakat ismertem meg. De ahogy én is átvettem az elődömtől a munkáját, ugyanúgy én is átadtam az utódomnak. A szerviz megy tovább ...
The show must go on!
-
misimagaki
aktív tag
jana küldtem privátot. Nézd meg légy szíves!
-
marsu
veterán
-
misimagaki
aktív tag
marsu!
A karosszériás műhelytől milyen messze van a Bp felé közlekedő busz indulási helye?
Megbeszéltem vele, egy időpontot. Ezért is neked hála.Holnap viszem a Seatba az OBD csatlakozó miatt a kocsit. Megkérdezte a munkafelvevő, hogy biztos, hogy náluk sérült. Mondtam neki, hogy először náluk volt használva. Kérdezte azt is, hogy nem így jött ki a szalonból? Néztem rá, hogy akkor miért nem jelezték amikor ott voltam....
-
marsu
veterán
válasz misimagaki #4041 üzenetére
Kb ott van a buszmegálló, ahol a MOL benzinkút. Az a buszjárat Visegrád felé megy pestre. De szerintem tuti kivisznek a buszig, vagy a vonatig, ha úgyis ott marad az autó ...
-
szállitó
senior tag
üdv 93as skoda favorit vezérmülánc és vizpumpás silent nek mi az alkatrészára???
néztem a neten de olyan de olyan külömbségek vannak
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
válasz misimagaki #4044 üzenetére
Nem, az pont a másik út ... De szerintem kérd meg a fiúkat hogy vigyenek be a buszvégállomásra. Onnan indulnak a buszok Bp felé .... Lehet menni a 10-es úton Dorog és Piliscsaba felé, vagy lehet menni a 11-es úton is Visegrád és Szentendre felé ...
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
válasz misimagaki #4046 üzenetére
Egyébként hajóval is le lehet jönni a Dunán Budapestig ....
Kellemes kis kirándulás.
-
misimagaki
aktív tag
Jó tipp. Éjszakás műszak után annak is örülni fogok, ha hazafelé nem fogok úgy elaludni a buszon, hogy ismét Esztergomban ébredek.
BKV-val fordultam már vissza végállomásról.Gondoltam rá, hogy szombaton magammal rángatom a családot, de nem tudom mit szólna hozzá a master, ha délután háromkor zaklatnám őt a kocsiátvétellel.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
-
zz79
csendes tag
Volkswagen, audi, seat, skoda robbantott ábrás program 2005-ös évjáratig. Minden dizel, benzines motor, és minden karosszéria variációhoz. Az összes külső, utastér, motor stb. rajta van robbantott ábrával az utolsó csavarig. Szerelés előtt hatalmas segítség. Utánvétellel egy DVD-n. Érdeklődni:zzoli79@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest