Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
Zolkianak es apollainak boldog szulcsinapcsit!
-
j.bravo
addikt
Szakik, ne utáljatok nagyon a fotós kérdés miatt; a szűrőtopik tetszhalott. Offba is teszem, de azért válaszoljatok, ha lehet, érdemben

Kolléga, ifjú titán, most vett egy Nikon D5x00 vázat, és hevesen érdeklődik hogy milyen CPL-t vegyen.A mainstream márkákon (Hoya, Kenko, B+W) kívül mi vállalható manapság?
A Polaroid milyen manapság? Alsó(bb) polcosból Hama esetleg?
Vagy a Távol-Keletről Haida? Milyen a Nisi, W-Tianya? -
Freddy76
addikt
-
Freddy76
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Merci, ha már tókerülés, van Békásmegyeren egy kis tó, azt kerülgethetnéd
. -
Novics
senior tag
Boldogot a Vincéknek, és a Zolkáknak!

-
Byk01
őstag
Semmi
-
*Ropi*
félisten
-
|AP|
veterán
tudom, nem hirdetős portál, de ha valakinek van olyan ismerőse, aki nem tudna elmenni csütörtökön a Metallica koncertre, akkor az nekem tökéletes szülinapi ajándék lenne

... mármint egy jegy, nem az ha nem tudna elmenni

-
Mercutio_
félisten
válasz
Fandango
üzenetére
Elég sok eszköz (TV, BD-játszó) van ami azt gond nélkül viszi, viszont nem upgrade-elhető és nem 1-2 évre veszed. Azokat mind kidobni miközben igény esetén a mai hw-k mellett h.264 és 265-be konvertálni se túl nagy energia/idő....
btw a H.265 is már idejétmúlt, jön az ingyenes AV1 codec

Balinov: Még amit olvastam és érdekes lehet: RAF múzeum Hendonban (ami ráadásul ingyenes).
-
madgie
titán
válasz
Fandango
üzenetére
Egy olcsó notebook megnyekken a HEVC alatt, mármint hardveres támogatással nem, de a drivereket ismerve 2-3 év múlva direkt megszüntetik majd a támogatást xy chipsethez.
Persze ettől függetlenül egyetértek, csak most az átállási időszak alatt van némi irgumburgum, például a HEIF képeket iPhone-ról Androidra költöztetve nem tudott a driod mit kezdeni a dologgal, szétb@szta a HEIF képek színadatait.
Szerk: itthon van a kiccsalád, alig kétpercente fotózom a lyányt

-
-
Ear001
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
Nálunk most ez a lányom kedvence. Érdekes volt a pályaíve a zenei fejlődésnek, Eszterlánctól a az Apollo 440-ig, de közben vannak örök kedvencek is: Abba, Boney M, Annie Lenox, Beloslava, Csajkovszkíj, Dave Brubeck, Bangles.
Valaki felismeri az összetartó erőt ezekben? -
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Én az első kettőt valamiféle felvezetésnek érzem. Nem nagy a pörgés, inkább megismertet az "erőviszonyokkal". Remélem azért kicsit felpörög...
-
t_a_m_a_s
addikt
Ajánló a mai 19 mm csapadék mellé:
The Terror - az első két rész nézhető jelenleg, nekünk bejött.
Három óriásplakát Ebbing határában - tudom hogy volt már róla szó, és - bár van benne pár nagyon amerikai klisé - tényleg kurvajó film.Mondjuk egyik sem egy vidám matiné...
-
Real_Necro
veterán
-
Freddy76
addikt
Múltkor írtam, hogy az egy hetes ausztriai utunkon kábé 672567 alkalommal hallgattuk meg a Twisted Sisters We're not gonna take it című klasszikusát. Ma sziesztázok, emésztem a sonkát (bocs a böjtölőktől), berobog a lányom, rámugik, apapapa hallgassuk meg a Tisztelt Sziszterszt lécciléccilécci! Mondom, tudod mit, megmutatom a videót. Tévén behívom a Youtube-ot, lemegy a videó, ez itt. Lányom tátott szájjal, lemerevedve nézi. A végén megszólal: Apa, magam sem hiszem el, de ez talán menőbb, mint az AC/DC.
-
Sok boldogságot Mazsi!
-
madgie
titán
Köszi mindenkinek
Még csak most fogom fel, két forgolódás közben... kicsit kevésbé nemesen megfogalmazva hamar beütött a koccintó, tegnap reggeliztem, meg ittam egy bögre teát, aztán estig se kaja, se pia, anyukára meg a dolgokra figyeltem, aztán három feles úgy dolgozott, mintha legalább egy üveg páleszt ittam volna meg 
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
madgie
üzenetére
szüléshez képest sima volt
Azért ez is relatív
Kolléganőmék anno nem értek be a kórházba olyan gyorsan jött a pici. Mire a mentők kiértek már világra jött a baba. Hamar megvolt, de simának ezért nem nevezném ezt sem 
Lassan tényleg kell szervezni egy kispapás fotóstalit. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni hány topiklakó van akinek még nincs csemetéje

-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hosszú nap volt , de már ittam pályinkát

-
Mr.Csizmás
titán
MAZSIII GGWP

edit: nálam csak szemét ballantines DF van, de délután már előre ittam egy cseh ipát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Egészen úgy viselkedsz, mint egy rendes alkoholista

-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Mióta iszol rendes piát

-
Byk01
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nálam a tervek szerint cycling day lesz

-
Real_Necro
veterán
Nemrégen felfedeztem, hogy kedvenc főzőüzemem egyik párlata már boltban is kapható. Remélhetőleg ma megyek 1 üvegért, de ajánlom mindenkinek.
-
Mercutio_
félisten
A péntek remélem nálatok is stretching day
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és arra utaltam, hogy csak emiatt nem fogok 2 évente cumót cserélni, remélem nem hal ki a h264 release
.... és ez így is marad remélem még sok évig
Valaki felismeri az összetartó erőt ezekben?