Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ó fakk yeah, 2 hónapig vártam és újraburkoltak!

-
Na, megtörtént ami még soha. Felkértek rendezvényfotózásra. Mondjuk kedvtelésből, "tét nélkül" már 2x végigfotóztam tavaly és tavalyelőtt ugyan ezt, de igy azért mégis izgibb.

-
Novics
senior tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Ahhoz még túl fiatal a kapcsolatunk, hogy a közös "nyaralás" alatt filmet nézzek.

Egy hetet mondjuk nem biztos, hogy kibírnék Vékényben, de egy hosszú hétvégére, ha tényleg csak lábat akar lógatni az ember, arra tökéletes hely. Gyerekszórakoztató berendezések mondjuk nincsenek, ők hamar elunhatják magukat.
-
Freddy76
addikt
válasz
Novics
üzenetére
Az Amerika Kapitány: Tél Katonája jó volt. Jóféle akciófilm, amelyben meglepően jó csavarok és színészi alakítások is voltak, Scarlett Johansson pedig továbbra is istennő. A Galaxis Őrzői esetében is nagyon sokat adott, hogy a szereplők között volt kémia, vibrálás, itt is volt egy érdekes ellentét a két főszereplő között, és érdekes volt látni, hogy ez a két ellentétes jellem hogyan mozog együtt. Nem kell persze nagy mélységekre gondolni, de hozta bőven az akciófilmtől elvárható csihipuhit, és mellette még nézni is lehetett, ez már bőven jó... Azt nem teljesen értettem, hogy ha ez a Bosszúállók után játszódik, miért nem hívják oda Vasembert és Hulkot, hogy gyakják le a rosszfiúkat, de képregény, tudom, nem atomfizika. Megnézem a Doctor Strange-et is azt hiszem.
Jó lenne egy olyan lista, hogy az MCU filmekből melyik hagyható ki, és melyik sz.r. Az első Amerika Kapitány vegyes volt, ellenszenves volt a főszereplő nagyon, de tetszett a világháborús környezet, viszont azt a filmet látni kellett ahhoz, hogy ebben mindent érteni lehessen. A Thor Sötét Világ (legalábbis amennyit én láttam belőle) tartalmaz pár utalást a Bosszúállókra, de más kapocs nincs. Amúgy a Bosszúállók is egészen bejött.
Legközelebb ha elmész Vékénybe, vigyél magaddal egy kis notit, meg pár filmet, és nézd.
-
Novics
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Jaja, ízlések, és pofonok.
Én is bírom a régi filmjeit, de akár az újabbakat is megnézem - ha szembejönnek a televízióskészülékben, amúgy nem keresem őket. Nem kell sokat várni tőlük. Szórakoztatóak, és látványosak. Nem CGI látványosak, hanem emberileg. Elképesztő, hogy miket tud(ott).Marvel cuccnak talán nekiállok a lista alapján - köszi Dzsini -, de nem tudom, hogy mikor lesz rá időm. A feleségalapanyag nem annyira rajong a témáért. Amúgy engem a Pókember filmekkel lehet kiakasztani. A sráctól a falra tudnék mászni. Irritál.
Más
A hétvégén Vékényben voltunk 2 napot. (1,5-et) ~300 fős falu a Keleti-Mecsek lábánál, ahol még kocsma sincsen. Sőt, egyike azon kevés magyarországi településeknek, ahol nincsen Kossuth/Petőfi utca. Csak Fő útjuk van. Igaz az elágazik.
A település végén van a Zsidó Pokol, gyönyörű mecseki erdő, ja, az áthaladó útvonal Pécs felé igazi motoros paradicsom, kellemes kanyargós, erdős. (Persze lehetne tüköraszfalt is, de hát idehaza ne kívánjunk már ilyet, ha nincsen arra semelyik kormánypárti politikusnak érdekeltsége.)
A vendégház igazán jól felszerelt, kényelmes. A házigazdák kölyke mondjuk egyből le akarta nyúlni a napszemüvegemet, és nem kis harc árán sikerült csak visszaszerezni, a kutya pedig túl barátságos, de hát ez van.
Szombaton egész nap hesszeltünk, este lementünk Pécsre Ripoff Raskolnikov koncertre a Zsolnay Piknikre. Még nem voltam soha a Zsolnay Negyedben, de kurta jó hely az is. Tiszta Ny-Eu. Másnap kicsit túrázni, kirándulni akartunk, de aztán Szászváron csak az első hétvégi kertig jutottunk, leterítettük a plédet a domboldalban egy fa alá, és hallgattuk a madarakat és a csöndet.Szóval, ha valaki lazulni akar egy kicsit, kiszakadni a nyüzsiből, akkor csak ajánlani tudom a Vékényt, és az egész környéket. (Szászváron tényleg van vár, meg bányászati múzeum, Magyaregregyen ott van Máré vára, ott van a Mecsek, és nyugalom, de Pécs is csak 30 km.)
-
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Különösen a Karate Kid remake. Jesszus, az mekkora sz.r...
Ellenben most megnéztem az új Karate Kid sorozat (azaz a Cobra Kai) első két részét, nekem nagyon adja.
-
spanyoll
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
Ízlések és pofonok, ahogy mondod.
Egy dolog viszont megkérdőjelezhetetlen: a profizmusa. -
Studi
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az a baj, hogy te nem ismered, hogy én mit ismerek, és így kb. rólam alkotsz véleményt, mintsem Jackie Chanről.
Én elfogadom, hogy szerinted ezek remek filmek, én azt mondom, hogy nálam még a nosztalgiafaktorral együtt sem ütik meg a mércét. -
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az általad felsorolt filmeket láttam. Bár ne tettem volna. Ízlések és pofonok, de nekem nem jön be Jackie Chan ripacskodása. Persze ezt neki nem merném megmondani.
-
Real_Necro
veterán
Az a baj, hogy a többség, mint Te is, nem ismerik igazán a munkásságát, csak ami lement az "ertéelklubbon"... pedig ő elég régi motoros, rengeteg régi klasszikus kínai filmben valamint akciófilmben szerepelt és rendezett is. Persze ízlések és pofonok. Nekem van egy kartondoboznyi régi eredeti vhs-em az ő filmjeivel, rongyosra nézve. Igaz az volt a fénykor és akármennyire akció, a kínai humor mindenhol benne volt.
Nézz meg egy Istenek fegyverzetét, vagy Rendőrsztorit, Gördülő kungfut, Balhé Bronxbant, Jackie a jófiút, stb... ha viccesebb és kínaibb érdekel sok bunyóval akkor Részeges karatemester... ezek ismertebbek. -
Studi
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Mikor volt ő a csúcson? Egyetlen értelmes, nézhető filmjét nem tudnám felsorolni. Talán a Csúcsformában első része, de az se miatta.
-
Real_Necro
veterán
The Foreigner ment nálunk tegnap este. Mióta Jackie Chan fölött is elszállt az idő egyre kevésbé izgalmas filmjei születtek, de ez most nekem tetszett.
-
crey
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
Azzal kifogtad a legalját a Marvel univerzumnak. Nézd meg az Antmant. Nem gondoltam volna hogy valaha érdekelni fog, de az egyik legviccesebb Marvel film lett, vagy a Dr. Strange is jó ahogy Madgie mondta.
Btw. a Hidden Figurest én is ma néztem végig sokadjára, imádom azt a filmet. Hasonló témakörben (kevésbé boldog végkifejlettel, de ugyanez a fekete egyenjogúság, plusz fehér felsőbbrendűség rombolása) a Help! egy nagyon kiemelkedő film, és a Remember the Titans is hasonló (plusz én imádom az amerikai focit, szóval azért is plusz jópont, mert az egyik legjobb amerikai focis film).
Szigorúan eredetiben. Rájöttem hogy annyi filmen sikerült már a szinkronnak rombolnia... Jesus.
Jó mondjuk én a magyar antiszinkron klubbot is megalapíthatnám, annyira rühellem a szinkronokat.
-
Freddy76
addikt
Visszavonom az összes felháborodott, gúnyos, szkeptikus, cinikus, lekicsinylő, pejoratív megnyilvánulásomat, amit az elmúlt években a stadionépítésről tettem. Ma látom, hogy megérte minden fillér, sőt, még többet kell költeni.
Kisvárda feljutott az NB-be. Több szó nem is kell, én örülök, hogy madgie barátom örül.
-
madgie
titán
válasz
Freddy76
üzenetére
Az egyik leszarabb Marvel film a Thor 2, jól belenyúltál.
A számolás jogát én is szerettem, sőt, az ilyen stílusú filmek a kedvenceim
(Johnny Depptől nézd majd meg a Blow (Betépve asszem magyarul) című filmet, lehet csak a nosztalgiafaktor ajánltatja velem, de a kétezres években nagyon szerettem azt a filmet) -
jjeahh
nagyúr
válasz
Freddy76
üzenetére
Én mondtam... ha Marvel akkor sorozatot kell nézni. Persze nem Agents of SHIELD-et
.Amúgy én a The Handmaid's Tale sorozattal jártam így nemrég, már második részt néztem meg úgy, hogy folyton beletekerek 10-20 másodperceket, mert túl kiszámítható, klisés és unom, valszeg abba is hagyom. Pedig Elisabeth Moss szimpatikus, a Top of the Lake-el beleégett anno az agyamba.
-
Freddy76
addikt
A múltkori szuperhősfilmes diskurzushoz: tegnap este kapcsolgattam, és az egyik adón kezdődött a Thor - Sötét világ (azaz a Thor második része), na, mondom, megnézem. Negyven percig bírtam, folyamatosan várva, hogy talán emelkedik picit a film színvonala, de nem. Kizárt dolog, hogy én ezt a szart végig nézzem önként. Úgy tűnik a szuperhősök közül megmarad A galaxis őrzői I-II.
Inkább beraktam A számolás joga (Hidden Figures) című filmet. Nem egy bonyolult alkotás az sem, de kifejezetten felvillanyozó, életigenlő, amolyan ez az, menni fog! feeling, ráadásul igaz is (persze pici habot tettek a valóságra Hollywood-ban...). Ajánlom mindenkinek.
-
j.bravo
addikt
100% packet loss
-
Balinov
titán
Ping
-
Freddy76
addikt
válasz
szuszinho
üzenetére
Meg. Ahogy azt is megteheti, hogy nem ad beutalót egy 150e forintos MR* vizsgálatra, ha nem tartja szükségesnek. Persze felelős, ha utóbb bebizonyosodik, hogy mégis szükséges lett volna.
*Miért téved el a szőke nő a kórházban? Mert elküldik MR-re, de ő amarra megy...
-
szuszinho
őstag
Urak,
Egy gyerekorvos megteheti (jogilag), hogy nem ad egy gyereknek laborbeutalót, mivel nem az Ő "ötlete" volt?
-
|AP|
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
a póccal az a baj, hogy tömve van szintén közös cuccokkal, amiknek az elosztása nem lesz egyszerű, ráadásul bazinagy és nehéz. Úgyhogy ez lesz az egyik utolsó dolog, ami menni fog, inkább kifizetem a felét és marad a helyén, amíg nem költözök. Az pedig nem tudom mikor lesz, szóval ha sürgős a pócvásárlás, akkor inkább ne várj erre
-
Studi
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
nagyjából én is itt gondoltam, közelebb a 0,5-höz (még ha hibátlan is minden... egy szétszedés után már nem lesz ugyanaz egyik IKEA bútor sem)
Másik kérdés: várok egy csomagot US-ből, nyomkövetés szerint pénteken kézbesítették. Hát valahová lehet, de hogy nem az általam megadott címre, az biztos... Érdemes ilyenkor várni még pár napot, vagy már kezdhetem felderíteni, hogy vajon merre járhat?
-
|AP|
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
van egy 6 fiókos MALM komód (fekete-barna), egy cipősszekrény
, egy ilyen polc (csak akkor még nem így hívták), MALM felnyithatós ágy , 3db ilyen elemből álló gardróbszekrény.Ezek a legnagyobb dolgok.
Viszont egyelőre csak árakra lennék kíváncsi, mert most nincs energiám/pénzem ezeket elszállíttatni, így valószínűleg kifizetem a felét a cuccoknak és maradnak nálam addig amíg tovább nem költözök valamikor. -
Mercutio_
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja, én is akartam kérdezni csak lemaradt.
-
Mercutio_
félisten
Irányjelzőn is átfuthatod az IKEA adok-veszek-et, bár vannak néha érdekes árak.
-
|AP|
veterán
olyan van itt, hogy használt IKEA bútor beárazós topik?
-
Freddy76
addikt
válasz
Balinov
üzenetére
Hát ez az. Mallorca bejött volna, de az tényleg akkor jó, ha egész héten mész, így kiesett. Mindenki mondta Törökországot, ilyen szuper, olyan csúszdapark, amolyan all inclusive, be is adtam a derekam. Találtunk egy hiperkedves és felkészült utazásszerzvezőt a Startutazásnál (az persze érdekes, hogy nekem pestinek egy pécsi szervező segít, mert a pécsi olyan szinten segítőkész, türelmes és kedves, amit egy budapesti kollégájánál már nem kapnék meg), elmondtam a nyűgjeimet, kiválasztottunk egy sokcsillagos török szuperszállodát. Érted, nyolc étterem, csúszdapark, óriáskerék, sok medence, saját part, nyaralásgyár, de nekem nem fűlött a fogam hozzá. Aztán amikor ma véglegesítettük volna, úgy döntöttem, hogy no fuck, nem fizetek ki azért egy zsák pénzt, hogy egy hétig igyak, mert azt máshogy nem nagyon viseltem volna el. Szóval megkértem a hölgyet, hogy tervezzünk újra, elmondtam, hogy találjon valami metszéspontot a menős-történelmezős-kirándulós és seggáztatós-sokatevős nyaralás között. Így lett Kréta.
A feleségemnek meg mondtam, hogy jövőre július első hete és augusztus utolsó hete között tudok menni, ő szervezze meg, nekem küldje a számlát meg az időpontot.
-
-
zolka78
senior tag
Én a nyaralás szervezésben teljesen jó vagyok. Decemberben közlöm a munkahelyemen meg a feleségemmel, hogy júniusban mikor húzok el 1-1,5 hétre bringázni és kész. Emellé az asszonnynak szoktam szólni, hogy még döntse el mikor és hova megyünk nyaralni, és az pont jó nekem is, meg le is szervezem. Bár teszem hozzá, hogy nekünk sajnos csak kettőnknek kell megoldani a gyerekünk nyári leállását az oviban, így le kell fednünk több hetet szabikkal külön felosztásban. Gyakorlatilag ha sikerül akár még csak pár napot is közösben eltöltenünk, akkor nekem szinte teljesen mindegy hova megyünk, legyen hideg sör meg mondjuk ne lőjenek. Bár az is igaz, hogy eddig mindig úgy volt, hogy a párom előáll valami picit nagyobb lehetőségekkel, és mire közeledik az időpont, amit amúgy is csak az utolsó előtti időben tudunk meg, addigra annyira elege van a variálásból, hogy kitalálja csak a balatont vagy valami szomszédos országot.
-
Balinov
titán
válasz
t_a_m_a_s
üzenetére
3eves se volt Patrik tavaly, mikor Tenerifere mentunk 2 hetre. Nem unatkozott, mindennap mentunk, sztem azon a hangyafasznyi szigeten beletoltam vagy 1500km-t a berautoba. Strandon tespedes 3x volt, abbol egy sem egesznapos, inkabb fel nap. Patrik rohadtul elvezte, mi nemkulonben.Egyik ez a part volt, qrva finom, hideg, helyi csapolt sorrel es gombokert arult frissensult szardiniaval.
Patrik meg persze Vera siman elvoltak ennel a medencenel, mig en fenn basztam a rezet a vulkannal

Legjobb persze az volt, mikor a 7.5-ert vett 7dl-es Jegert eltuntettuk vacsi elott...Patrik epp azzal molyol
Aztan meg ugye a szulo amilyen, ha a gyerek meg akarja simogatni a szallokertben lezengo nyulakat, akkor a szulo megfogja -
jjeahh
nagyúr
válasz
Freddy76
üzenetére
Én nem vagyok nyűgös, de egy ilyen nyaraláson tuti nekem is minden bajom lenne
. De csak azért, mert az ilyen pihengetős, tonicozós, önmagamat kényeztetős kiruccanáson halálra unnám magamat és ha unatkozok előbb-utóbb elkezdek agyalni, hogy mi nem tetszik, mivel mi a probléma, így végül én is háklis lennék mindenre
. Pont ezért inkább túrázok, montizok, fizikailag kifáraszt de kit érdekel, másnapra kipihenem magam és sokkal élménydúsabb, nincs idő azon agyalni, hogy hangos-e a légkondi vagy sem
.
Persze családdal ezt nem biztos lehet... -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
Én ezt tervezem egy ideje: mindenkinek elmondom, hogy megyek külföldre, a halál faszára nyaralmi, no gép, no térerő, no roaming, no wifi.
Aztán lemegyek a Szelidi-tóra két hétre. Alapvetően kedves hely, egy kurva lélek sincs (mondjuk hasonló időszakban a Balatonhoz viszonyítva), van víz, lankás homokos part ahol a gyerek elvan, van büfé, hideg sör, kaja, kb diszkont áron (szintén hasonló időszakban a Balatonhoz viszonyítva). És a kukoricás bácsi tényleg gecijó kukoricát árul

-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
Freddy76
addikt
válasz
Balinov
üzenetére
Semmi sem jó. Háklis öregember vagyok. Olyan, mint azok az angol turisták, akik mindenre egy pontot adnak a tripadvisoron, mert egyszer a két hét alatt langyos sört kaptak. Azt hittem, egyszerűbb a nyaralás, ha van pénzem, de nem. Régen sokkal egyszerűbb volt, mentem, amire volt pénzem, és mindig qrva jól éreztem magam. Most el fogok költeni egy zsákkal, és tuti nyűglődni fogok valamin, az orosz turistákon, a hangos légkondin, a langyos Gin Tonicon, a hideg medencén, a meleg medencén, azon, hogy nem süt a nap, azon, hogy süt a nap.
Itthon kéne maradnom a 'csába.
-
zolka78
senior tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Ritkán de én is szoktam használni az olcsó decás pelusos biciklis nacit. Nem a legjobb, de azért sebesre nem kellene törnie a segged. Ott valami más is lehet. Van akinek nem bírja a bőre az ilyesmit, főleg a műszál miatt meg a folyamatos dörzsölés miatt. Az ilyen bringás nacikhoz árulnak speckó krémeket bringás cuccként, pont az általad említett problémák miatt. Nekem még nem volt ilyen bajom, de eltudom képzelni, hogy a komolyabban sportolók használnak ilyen krémeket.
-
jjeahh
nagyúr
Ha már kerékpár, a hátsóm full sebes a legutóbbi körtől, azóta csak 20-30km-t merek menni

Gyertek errefelé nyaralni, oszt akkor végre megejthetünk itt is egy fórumos-fotós sörözést
. Mondjuk egyik fórumtársal már sikerült összefutni 2 éve, még egy jót túráztunk is. -
aleister
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
...és Real_Necro:
Köszi Rokkerek! Na látjátok ...már tanulmányoztam az url-ben küldött paraméterek átmókolását, de ez a triviális megoldás már eszembe sem jutott.
Szakmai ártalom.
-
aleister
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e arra mód, hogy hardveraprón az archivált hirdetések között is tudjak keresni? Esetleg modik képesek erre?
-
Balinov
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha kocsival mentetek volna Drezdanak akkor kihagytad a Cseh-Nemet hatar elotti valamelyik kis piroslampas falut

2001-ben Eurolines-szal buszoztunk arra, odafele ejjel, akkor nem tunt fel, csak visszafele, hogy qrva sok khm.."utszeli" bár mellett bizony a szorgos, dolgos lanyok a fout melletti hazak elott, parkoloban,buszmegalloban kerti muanyagszeken varjak a megfaradt nemet - vagy csak szimplan atutazo - vandorokat
Ha azon a par km-en nem volt vagy 50 prosti, akkor egy sem, fenyes nappal 
-
|AP|
veterán
Westvleteren 12

A Westvleteren sörök hivatalosan nem kaphatóak kereskedelmi forgalomban (most volt nemrég nagy botrány belőle, hogy egy holland szupermarketben megjelent 300 üveg aranyáron).
Hivatalosan csak helyben a szerzetesektől, vagy az apátság melletti sörözőben kapható (néha persze feltűnik egy-egy sörözőben).
Ha elmész érte Westvleterenbe, akkor két lehetőséget van:
1. az apátság melletti sörözőben kb. 5 euróért tudsz venni palackozva, vagy csapolva
2. telefonon bejelentkezve, rendszámmal regisztrálva, előre megbeszélt időpontban el lehet vinni két rekesz (2x24) üveg sört, abból amit éppen tartanak (most mi 8-ast tudtunk hozni). Ekkor a rekesz ára üvegbetéttel, fa rekesszel együtt 55 euróra jön ki. Egy telefonszámról, egy rendszámmal 60 naponta lehet foglalni, szóval elég jól csinálják a kis szerzetesek a hype-ot
De amúgy korrektek, csak annyit főznek amennyi az apátság fenntartásához kell, a kereskedelmi forgalmazást teljesen elkerülik, és ha valaki tényleg hajlandó elmenni érte, akkor kevesebb mint 2 euróból megvan egy üveg. A szürkén fel-felbukkanó üvegek 15 euró körül vannak a sörözőkben (bár sokszor csak beblöffölik a sörlapra)Most már szívesen megkóstolnám én is a 12-est, de itthon eléggé esélytelennek tűnik a beszerzése.
-
|AP|
veterán
válasz
Freddy76
üzenetére
simán eltelt, úgy hogy Brüsszelre nem is maradt idő.
Leuvenben volt a bázis, az is nagyon hangulatos város, tele diákkal, sörözővel, hangulatos utcákkal, élettel. Bruges ottalvós volt, mindenképpen meg akartam nézni este is (és akkor már elviselhető a tömeg is). Egy nap Gent, egy nap sörtúra, és e mellé még olyan kevésbé népszerű célpontok is befértek mint a Hallerbos és az Abbaye de VillersAmúgy nem vagyok akkora sörös, a Westvletereni túra a szállásadónk kérése volt. Csak később olvastam utána kicsit jobban a dolognak és már bánom, hogy csak egy sima Blonde-ot ittam náluk és nem a 12-est, amit többször is a világ legjobb sörének választottak.
60 nappal korábban kellett telefonszámmal, rendszámmal regisztrálni, és pontos időben érkezni az előre lefoglalt két rekeszért (most csak 8-ast lehetett vinni), azt már legalább sikerült megkóstolni

-
|AP|
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
mi kocsival voltunk (15 órás út, pihenőkkel), cserébe tudtunk hazahozni sört és elautózni még plusz 400km-t Westvleterenbe a szerzetesekhez szintén sörért

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Johnny Depptől nézd majd meg a Blow (Betépve asszem magyarul) című filmet, lehet csak a nosztalgiafaktor ajánltatja velem, de a kétezres években nagyon szerettem azt a filmet)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)