Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Stabil pályára állt az Android 16
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
Freddy76 #77293 üzenetére
Hihető vagy sem, évi 20ekm mellett a Mondeonál nem jött elő 3 év alatt semmi. Minden 10ekm-nél kap új olajat meg olaj és levegőszűrőt, 20ekm-nél pluszban pollen és üzemanyagszűrőt. Csak OMV Maxxmotion megy bele.
Most kapott új fékbetéteket is.
Ezeket faterral oldottuk meg.
Illetve tavaly kapott egy új dobot hátra mert leszakadt a gyári 1 darab tartófüle.
Ellenben 9 évet tölti be idén.
A részecskeszűrőjéhez, kettős tömegűhöz, turbohoz nem kellett eddig nyúlni, pedig amikor vettem, már fel voltam készülve rá, hogy bármikor jöhet.
Majd kiderül, hogy 300ekm-t kibírja még így vagy sem. -
Real_Necro
veterán
válasz
Freddy76 #77290 üzenetére
Egy 0-6 éves autónál nem tartom normálisnak 100-200e Ft-os alkatrész cserét.
Átvizsgálás mit jelent? Keréknyomás, folyadékszint, izzók, vagy fékpofák? Esetleg fedcom kiolvasása?
A kocsi alját is csak kerékcserekor szoktuk megnézni, van e bármi "elváltozás". Ezen kívül kötelezők minden 10ekm-nél és ennyi. De biztosan nekünk volt csak akkor mázlink eddig. -
Real_Necro
veterán
G Astrámat nem régen akarták "hengerfejezni", mikor 2 hét várakozás után elvittem szervizbe, hogy elment az ereje... készüljek fel 100, de inkább 200ezres javításra.
6200Ft volt a javítás, amit otthon én végeztem el... elrepedt a tanknál az üzemanyagcső és a nagyobb nyomáson szépen visszacsurgott a benzin a tartályba...
Persze ez most egyedi eset, de szerintem az olaj- és szűrőcserét is én fogom elvégezni a jövőben... szomszédomnak vagy apósnak van szerelőaknája... nem bonyolult. -
Real_Necro
veterán
válasz
Freddy76 #77242 üzenetére
Látod, mennyivel egyszerűbb ha csak egy "óccsó" és nem túl geil tojáslikőr van itthon... eszembe nem jut, hogy a magas ára vagy az íze miatt ki ne bontsam, és ettől még alkoholista sem leszek.
Mondjuk tegnap egy Varga Muskotályost bontottunk, valahonnan kaptuk karácsonyra.
Pár napja Lidlben bevásároltam extra sajtokból, kellemes volt egymás mellé. -
Real_Necro
veterán
Érdekes, amikor bal kerékívnél megnyomták astrát, akkor volt kb 14 éves. Bevittem posta autó szervizébe és intézték kéksárga alapján a javítást. Egy fillérembe sem került.
A mondeo 5 éves volt, mikor hátulról belém jöttek, ott fényezés volt meg kopólemez csere, ott sem volt extra költség, csak egy aláírás a petrányinál. -
Real_Necro
veterán
Együtt nőttünk fel... [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #77169 üzenetére
Szomszédom készített gint. Első próbálkozás volt, de nagyon dícséri aki eddig kóstolta. Én nem sok félét kóstoltam eddig, de finom lett.
Ugyanakkor a nem régen képelt tojáslikőr elmarad az aldishoz képest.
-
Real_Necro
veterán
Otthon van itt valaki amazon.co.uk rendelésben?
-
Real_Necro
veterán
Fasirtgolyó, tojássali, franciasali, baconbe tekert meg sajtos sült virsli, túrós pogi, new yorki sajttorta, meg egy kis bólé... De csak mi leszünk meg szomszédék...
Ja és tojáslikőr...
Na jó, az már nincs, így maradék Bestillo Sajmeggy meg Piros Vilmoskörte, meg van egy kis házi... kísérni Staropramen, éjfél után meg Asti.
TayRol:
Nem régen ültem 5008-ban. Üvegtetős, automata. Kényelmet nézve tetszett, de nem volt egy ágyugolyó.
Én meg lehet várok egy Edge-re. -
Real_Necro
veterán
Ismeri valaki a V60 dízel Volvot? Hogy sikerült a 2016os széria?
-
Real_Necro
veterán
Boldogot a Jánosoknak!
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz
Freddy76 #76942 üzenetére
Ezért jó az általad korábban többször említett Rocco összes... Nem kell órákra leülni a tv elé...
Egyébként én sem tudom minek építem a mozit. Jövőre egy szabad hétvégém nem lesz a suli miatt, este meg így is úgy esek haza, hogy előbb elalszom, mint a gyerekeim.
Most szabadságon vagyok, építeném tovább a termet, kábelezném át a házat, festeném amit még kell, de lányom náthája felülírta az egészet.
Eddig kb 2 mesét néztek meg a gyerekek, kacagva, visítozva, amit tévénél nem tapasztaltam. Úgy látom nekik tetszik, így végülis már megérte vele fáradni. -
Real_Necro
veterán
Január 9-ig nem dolgozom...
Helyette gyerekekkel vagyok itthon. -
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #76731 üzenetére
Nem, de lesz az aldiban hamarosan akciós tojáslikőr.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
TayRol #76672 üzenetére
Hálózatra teszel egy Obo 1+2 (régen B+C) túlfeszültség levezetőt, a nas elé meg egy 3-as típusú (régen D osztályúnak nevezték) elosztósort vagy szünetmentest (az a nashoz úgy sem árt) és többet nem fog a villám kárt tenni. Ha a net nem optikán jön, akkor arra is van Apc védelem.
Kb egyszeri beruházás és a fenti eszközzel a többi műszaki cuccodat is védeni tudod, elosztósort meg rakhatsz a fontosabb dolgok elé. Abból is jó az apc, pl PM8. Szerintem. -
Real_Necro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #76659 üzenetére
Nem vagyok meglepődve.
-
Real_Necro
veterán
Felkerültek a 860as Contik. 38990 volt darabja a 215/55 R16nak.
Most meg tavaszig agyalhatok, milyen nyárit vegyek, mert azoknak is annyi... -
Real_Necro
veterán
Ősszel felesleges volt, sok gyom kifagy a télen. Én tavasszal tolok egy vasgálicos locsolást a moha ellen, meg egy gyomstop permetezést, így egész évben nincs pl. pitypang.
Tavasszal magas nitrát tartalmú, lassú lebomlású tápozás, pl Cropcare Yaramila 23-7-7, vagy jó a Terrasun is. -
Real_Necro
veterán
válasz
rbalint88 #76580 üzenetére
Focipálya van az utcánkban meg tőlünk kb 30 méterre egy kocsma. Eddig egyik sem volt zavaró. A tüzeljünkelmindent inkább zavaró.
Panelban meg minden hétvégén fúrt vagy vésett valaki, de felettünk pl a szomszédok üvöltöttek egymással nap mint nap, vagy ordított a spektrum tv hajnali 3kor.
Egy jól hangszigetelt újépítésű társasház valószínűleg jobb. -
Real_Necro
veterán
válasz
#31733248 #76578 üzenetére
+rbalint88
Én nagyon szeretem a füvemet gondozni és nem kell heti 1 napot rászánnom... Ugyanakkor majdnem teljesen gazmentes és a gyerekek nyáron mezítláb szaladgálnak meg hemperegnek rajta. Kertész csak a tujákat gondozza, ahhoz kevés a tudásom, meg sok az a 34 darab 4-5 méteres fa egy embernek. Ugyanakkor nagyon szépek.
Nincs veteményes, csak virágok. Az öntözés automata... Nekünk ennyi elég.
Azt viszont egyáltalán nem bánjuk, hogy panelból kertesbe költöztünk.2 gyerek mellett a heti 1 mosós nap durva lenne...
-
Real_Necro
veterán
Pista [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Hobby elektronika
- Politika
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új Prémium ergó Wireless (8K) egér, hot-swap switch - 2 év Alliexpress garanciával
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Philips UHD Smart TV 139 cm (55pus6561/12)
- HyperX Cloud Alpha Red Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST+KÉRHETŐ ÚJ FEJPÁRNA UTÁNGY.
- 2TB WD BLACK SN770! GAR+SZÁMLA (a Te nevedre)! 0 GB írás! FRISS FIRMWARE! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Apple Pencil Pro (A2538) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Fujitsu Esprimo P400 (i3, 8GB,Eredeti Win7 PRO)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest