- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
-
2200 - 2101
20229 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
-
efge
aktív tag
nem megy 50% folé. hanem bonuszokert jatszik. googleben keress kaszino es bonusz szavakra, minden le van irva. viszont itt mindenkepp penzt kell beleraknod (indulasnal tobb szaz dollart) tehat nem megy a pokernal elerheto, jatszom freerollon, nyerek 9 dollart, ebbol nyerek tobbet, majd par ev mulva nyerek 1 millio fontot egy wsop versenyen tortenet...

-
Vandit.
addikt
-
regent
aktív tag
Na a póker is pont ilyen. Minden könyvben van egy kis táblázat, hogy melyik lapokkal kell indulni, aztán emelni-emelni-emelni, és ennyi az egész.

Szerintem kicsit naívan látod ezt a Black Jack-dolgot. Vagy most láttam csak meg a smiley-t.
A lapokat(hand history-kat) nem a PT menti, az csak segít kielemezni őket. A pókerkliensben tudod beállítani, hogy a gépedre mentse a HH-t. Általában a pókerkliens könyvtárában egy Database könyvtárba menti a dolgokat. Onnan kell kiolvastatni a PT-vel.
Mindig elfelejtitek, hogy fix limiten játszom. Ott bőven előfordulhat, hogy egy turn emelés megadására nincs meg az oddsom ha csak az A-t számolom, de megvan ha hozzáveszem a másik 6-ot is. Persze soha nem vehetem biztosra, hogy két párja lett a turn-el, de azért erős sejtésem lehet.
A másik oldalról nézve meg, sokszor olvasni a panaszt(na jó konkrétan ezt nem sokszor, de hasonlót igen), hogy dehát emeltem potnyit törnön, az a hülye meg adta a flössdraw-al a két párom ellen. És nem bemákolta!!??
Jobban megnézve meg nem is csak a flöss 9 outja volt, ami ellen elég a potnyi emelés, hanem mellé még 6. azaz 15 ami 1:2.13-hoz odds. Ezzel plusz az implied odds-al jogosan tarthatja az ellenfél. Persze jobbára erről mit sem tudva. -
Vandit.
addikt
-
adalbert1
veterán
-
Vandit.
addikt
-
adalbert1
veterán
-
Vandit.
addikt
-
adalbert1
veterán
Nem. A legutóbbi rulettes élményem óta nem merészkedtem online kaszinó közelébe, szerintem jó darabig nem is fogok. Mocskos csalás.

-
concret_hp
addikt
kaszinó bónuszt szedett már ki valaki?
-
Vandit.
addikt
-
Pá
addikt
Full tablen jatszom mindig.
-
viharhozo
addikt
PL. AKs vs K3s, board:KT73 szivárvány. Ha nálad a K3 két pár, és a zsebedben érzed a győzelmet, mert a másik csak A-al javulhat föléd, hát tévedtél. 3 ász, 3 tizes, és 3 hetes nyírja ki a lapodat. Ez annyi, mintha flössdraw-ja lenne.
Ez termeszetesen igaz, csak nem tul lenyeges.
A ket part vedeni kell, tehat emelsz vele, ha pedig emelsz, akkor a masiknak ugysem lesz meg az oddsa a tartashoz.
Ennel sokkal idegesitobb, amikor a birkafej river utan allint jelent, pedig egyertelmu, h split lesz. Azt viszont nem erti, h evvel csak rake-et termel. -
regent
aktív tag
Mikor jártál a honlapján? Csak mert mostanság (kb egy hete) feltörték a PT honlapját, úgyhogy mindenkit óva intettek attól, hogy bármit letöltsön onnan. Azóta már lehet, elmúlt a veszély, nem néztem azóta.
Legjobban akkor jársz, ha elolvasod a helpet, és kering a neten nem egy how to use poker tracker iromány. Persze csak ha tudsz angolul. Merthogy elég komplex a program.
Gondolom még csak a trial verzió, ami 1000 handet kezel.
Amúgy ha konkrét kérdésed van, és tudom a választ segítek. De ez így olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy hogyan működik a Photoshop.
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
Valaki elmondaná,hogyan müxik a pt?Mit,hova,merre meddig?thx.

-
L|zsidoboz
őstag
-
Pá
addikt
Erdekes, en mindig agressziven emelek JJ-vel es PT szerint az egyik legnyeresegesebb lapom.
-
L|zsidoboz
őstag
igen, biztosan annyi outjuk volt. leírom amikre konkrétan emlékszem, utána számolgathatunk
:
1, A4c vs K9c lent: xx4x, ezekből kettő treff.: outjai: 3db K és 3 db 9, ez összesen 6.
2, AKd vs K9o lent: Kxx, két x az káró: outok: 2-3
3, KK vs. 69d lent Kxx, két x az káró. itt elvileg több outja van, mint 6, de asztalon párral ismét favorit lennék, így sztem itt se voltam rossz helyzetben, de tény, hogy több mint 6.
4-5, A másik kettő szitu az meg Cy vs. Cz volt, Cxx, és y a nagyobb húzó hozzá.
Pontosan már nem emléxem, mert már rég volt (tegnap).
De itt is 3 outja volt.
És nem az a baj, hogy van ilyen, mert ezt már megszoktam, de azért 5ből 5ször megcsinálják néhány óra alatt, az szokatlan.
Igaz, a nap végén egy kedves ember két kör alatt felpumpolt 15 dollárról 65re, szóval nem lett a nap deficites.
De amit mondasz, azt mindig belekalkulálom.
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
Én meg most olvasom a ''Small stakes hold'em''-et, és meglepett a hidden out-okról szóló rész. Nagyon sok olyan lap van, amikor jobb vagy az ellenfélnél, és neki mégis van egy tonnányi outja, hogy túlhúzzon, vagy osztozkodás legyen.
PL. AKs vs K3s, board:KT73 szivárvány. Ha nálad a K3 két pár, és a zsebedben érzed a győzelmet, mert a másik csak A-al javulhat föléd, hát tévedtél. 3 ász, 3 tizes, és 3 hetes nyírja ki a lapodat. Ez annyi, mintha flössdraw-ja lenne. Hát ha még az is van neki hozzá, akkor tényleg csak az ima marad.
még szebb:
A2s, vs ATo, board AAQ6 szivárvány. Ha nálad az A2 akkor van 3 outod, hogy nyerj, de 14!!! outtal osztozkodtok. (4 király, 3 dáma, 4 bubi, 3 hatos).
Ha nálad az AT, akkor ilyen helyzetben sokszor fogsz a river miatt káromkodni.
Csak ezért mondom, hogy biztosan csak max. 6 outjuk volt?
Elnézést, ha ez valakinek már a könyökén jön ki, nekem meglepőő volt. -
L|zsidoboz
őstag
ma eddig 5-ből 5-ször javultak fölém úgy, hogy turn riveren max. 6 outjuk volt.
nem szeretem az ilyet.
-
adalbert1
veterán
Hétvégi játék:
Minusz 1k a szokásos pénteki játékban, tulajdonképpen semmi érdekes nem történt azon kívűl, hogy a KK-k nagyrészt ismét buktak.
Szombaton nem jött össze elég ember a versenyre, így nyomtunk két sng-t, egy első és egy második hely, össz-vissz 8k plusz.
Utána cash game-en 20k minusz, fájdalmasan lemákolták az összes lapomat.
Tegnap meg néztem kicsit egy nl4k$-os asztalt, volt egy elég szép 20k$-os pot, amit két 10k feletti stackel ülő játékos hozott össze, preflop olyan 400 volt a pot, AJ5 flopon (2 káróval) végül kölcsönös emelgetés után all in mentek, kézben 55 nyert settel. -
concret_hp
addikt
és amiről még nem volt szó: ha bejön a set, iszonyat nagyot lehet kaszálni akár nagyobb pocketek ellen is, persze ha nekik nem jön be. ma pl. volt egy ilyen partim:
cutoffon kaptam JJ-t, 2-3 limpelő, emelek, 1 híján fold, aki viszont visszaemel, adom. flop 9 magas volt semmi sor vagy flössesély, emelt fél potot, adtam. turn: J, erre azonnal emelt 5$-t a 3. valamennyis potra, és gyakorlatilag itt már biztos voltam benne, hogy AA vagy KK van nála, vissza allin, adja és mutat KK.
szóval mondjuk egy 5-ös set-el az ellen sejtheti, hoyg seted van ha nagyon keménykedsz, addig egy TT vagy JJ-vel simán gondolhat arra, hogy egy top pár top kickerre emelgetsz. -
viharhozo
addikt
Esetleg nagyon elolrol limpelhetsz, es utana egy emelesre johet egy reraise. Kozeprol es hatulrol emelni kell, nem varhatod mindig a sultgalambot. Ha nagyon idiotak ulnek az asztalnal, akkor persze lehet ezen modositani.
A JJ kifejezetten egy reverse implied oddsos lap, nehez vele jatszani, de nem erdemes mindig passzivan bedobalni. -
Vandit.
addikt
-
Bibby
addikt
Én ezzel nem csak egyetértek, de igazolom is a saját tapasztalataimból.

Főleg mikor riverre jön az ász, szinte érzem hogy most rácsesztem megint egy fish-sel.
(Eldobatni kis téten? áááá... Ha nem nyitsz ő is csekkol, ha nyitsz, akkor azt a kicsit csak megadja már, hátha...)
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
op.hu-n olvastam egy topikot a JJről a fórumban. Ott a játékosok többsége alacsony limitre, 9-10 fős asztalra a JJ-vel a limpelést ajánlja. Az indoklás az volt, hogy sokan megadnak emelést bármilyan Axs és Kxs lapokkal, illetve alacsony párokkal, kapcsolódó suited lapokkal bármilyen pozícióból. Én ezzel egyet is értek, JJ-vel csak óvatosan.
KMAN: [link]
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
JJ-nek a legfőbb baja hogy asszem több mitn 50%, hogy 5 kártyából valamelyik A K vagy Q lesz és ha bejön valamelyik, igen nagy eséllyel lehet kidobni a JJ-t.
az eredeti kérdésre válaszolva: 77-ig nagyjából csak limp, egy normál emelést adok, ha pozícióm van. 88-JJ az már jóval több mindentől függ: pozíció, asztal stílusa, ellenfelek. -
Gambit
őstag
Kicsit kevés paramétert adtál meg. Cash game, vagy tournament? Deep stack vagyok, vagy short? Pozícióm? Table image-em? Full ring vagy short handed? Többiek image-e? Vakok mérete a stackemhez képest?
A 99-TT-t azért nem nevezném alacsony pocket-nek, közepes inkább. Amúgy nagy általánosságban én alacsony pockettel közepes illetve korai pozícióból inkább limpelek, így egyrészt próbálok olcsón flopot nézni, másrészt próbálok másokat is behúzni a potba, így jó oddsot is kapok, és egy esetleges floppolt settel jót kaszálhatok. Hátulról lehet velük lopkodni is.
JJ-vel óvatosan kell szerintem játszani, nagyon kétélű. Szeretek inkább itt is setre vadászni inkább. -
KMan
őstag
Mesterek mi a jo jatek alacsony pocket parokkal? szivtam mar 33, 55, 99, TT, stb..
Ki hogy jatszik veluk, csakhogy tanuljak is vmit..
szerk: JJ-t hogy kene menedzselni?
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
-
regent
aktív tag
Igen, komolyan mondom, hogy nem is annyira szeretem. Azon a limiten, ahol játszom ilyenkor tömegesen jelennek meg a ''hétvégi'' játékosok. Ez egyfelööl jó, mert mindennel bejönnek, másfelööl meg rossz, mert egész egyszerüüen semmi, de semmi információd nincs arról, hogy mije lehet az ellenfélnek. Persze erre orvosság az ultrafeszes indulás, de ha aznap másodszor szívsz egy minden utcában potnyi emelést megadó riverre beesöö drill ellenn, akkor az azért el tudja rontani a hangulatod.

-
viharhozo
addikt
-
KMan
őstag
megjavult magatol a draga.
-
L|zsidoboz
őstag
-
concret_hp
addikt
rilód bónusz partyn és empiren csekkolja akinek van accja

kavicssli: 200$-t én everestre tolnék be kezdésnek, nl10en elég sok idióta ücsörög. óránként és asztalonként olyan 1$ körül ki is lehet szedni nl10en a bónuszt ami 100$ pár helyről talán még +50$el is megfejelik.
[Szerkesztve] -
Shodan
őstag
-
kavicssli
addikt
Manapság 200dodóval hol érdemes kezdeni a bonuszvadászatot?
-
L|zsidoboz
őstag
-
KMan
őstag
-
kavicssli
addikt
Én legtöbbször azon nyomom! Ma délután perfekt volt!
Köszöm a válaszokat!
concret_hp
adalbert1
Ööö!Sajna a 24 órából kb max 5 órát töltök otthon ahol talán van UMTS de ezalatt az 5 óra alatt muszi lenyomnom egy kis póker tornát! Amugy Debibe rendesen kivan épitve a 3G és a HSPDA hálózat is!
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
gondom van a carbon pokerrel. csak annyi hogy nem indul el. feltettem az ujat, de semmi, csak waiting for connection.

hasznalja meg valaki esetleg? -
concret_hp
addikt
-
adalbert1
veterán
A 384 kbs-nek szerintem elégnek kellene lennie, az olyan 45 kbyte/s sebesség (persze ez az elérhető maximum) Azt nem tudom hogy a wireless szerintem nagyobb pingje mennyire hátráltathatja az egészet. Na meg ha megszakadna esetleg egy nagy potnál egy olyan asztalon ahol nincs disconnect protection biztos hogy a fejemet a falba verném.
A gprs már elég lassú, főleg ha több asztalon játszol, sőt abban se vagyok biztos hogy megy mindenhol (nem is olyan régen a netünk le volt korlátozva olyan 3-4 kbyte/s-e, kb. ennyit tud a gprs is. A lobbyra a legtöbb helyen várni kellett, volt olyan site, ami dobott connection timeouttal, stb.) Na meg azt se árt megnézni, hogy a lakóhelyeden elérhető e az umts lefedetség, mert ha csak a gprs, akkor egyértelműen szopás az egész.
Viszont valamelyik szolgáltató wireless netes topicjában biztos több infót tudnak adni a technikai hátterével kapcsolatban a dolognak.
Mindenesetre én csak végső megoldásként választanám, ha teheted jobban jársz egy megbízható vezetékes szolgáltatóval póker szempontból szerintem. -
kavicssli
addikt
laptopom szeretném nyomni a pókert továbbra is! az lenne a kérdésem hogy ilyen net sebesség elég a játékhoz! ez egy
Merlin U530 Wireless PC kártya
# UMTS hálózaton a 384 kbps-os sebesség
# GSM/GPRS hálózatokon 56kbps-os sebesség
# utazás közben is folyamatosan tarthatjuk a kapcsolatot az internettel, levelezőrendszerünkkel, így növelve a hatékonyságot.
# Multimode:
* UMTS 2100 MHz
* GSM/GPRS 900/1800 MHz
# a maximális lefedettség érdekében visszafelé kompatibilis, így a GSM és GPRS hálózatokat világszerte elérhetjük, és azokon 56 kbps-os sebességet
# kártyafüggetlen
-
L|zsidoboz
őstag
így, hogy nincs megadott rakeméret a handhez, úgy tényleg nem rossz.
Byolera moneybookers biztos van, én így fizettem ki és be is. -
Vandit.
addikt
És mennyi idő alatt kell 500 handet jétszani?
-
concret_hp
addikt
500$-ra lehet kapni máshol többet ez tény, de 500hand és meg is van a bónusz, és akár nl5ön is ki lehet szedni. ilyen szempontból ez a legfaszább szerintem

az ingyen 50$-ér meg pl. vagy 1000hand kell és akkor kapsz 25$-t még, vagy 5000hand és akkor kapsz még 100$-t. tehát vagy 1000hand 75$ vagy 5000hand 150$. ehhez képest sztem az 500hand 100$ lényegesen jobb
boyle-ra csak kártyával lehet depózni ?
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
-
Vandit.
addikt
Jah ezt tudom.De amikor 0.25/0.50-en flopnál 15 dolcsi a pot akkor kicsit más a helyzet.Pláne,hogy nem volt szar lapom.Simán azt gondoltam,hogy magas lapjai vannak és azért emelget a 3 2-esreAzt meg 1általán nem hittem volna,hogy 52o-val 1általán elindul és persze flopra drill,riverre pókere lett.Lehet,hogy el kellett volna dobnom,de ilyen potra nem volt szívem.

-
viharhozo
addikt
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Nem rossz órabér.

Omahára visszatérve, én a sima pot limitet nagyon szeretem, mondjuk még csak minimum limiteken próbálgattan régebben és freerollokon.
A hold em-nél élvezetesebb játék számomra, mondjuk több gondolkozással is jár, és sokkal könnyebben túlhúznak, gyakorlatilag egy floppolt sor lópikula lehet sok player ellen.
-
L|zsidoboz
őstag
az a first deposit bonusz, amit mondott.
Mondjuk sztem az 500dollárra 100 dollár sztem nem annyira jó bonusz.
Ráadásul partyra ingyen is tudsz pénzt csinálni, csakúgy, mint full tiltre vagy titánra is.
Ha még ezeket nem csináltad meg, akkor sztem ezekkel kezd, mert ezekre ingyen lehet pénzt kapni, és az mindig jól jön. utána érdemes nézni a bonuszokat.
byole sporton pl. 800rhért 100 dollár bonusz van, de elég 100 dollárt befizetni érte.
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
Köszi mindkettőtöknek.

És ott van first deposit?100-200-ra gondoltál?
-
concret_hp
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
bonusz az van többfajta is, minden teremnél másmilyenek vannak:
-refer: akkor kapod, ha meghívóval regelsz
-first deposit: első befizetés bizonyos százalékáért kell valamilyen feltételt teljesíteni
-rakeback: a termelt rake bizonyos százalékát visszaadják
-havi bonusz: egy hónap alatt kell valamilyen feltételt teljesíteni
...
Azoknál a termeknél, ahol én eddig játszottam, nl25 - nl50-ön is teljesíthető a bonuszfeltétel (egyszerre 4 asztalon szoktam játszani).
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
Nem feltétlenül.
Viszont most felkúrták az agyam.
Nem elég hogy 52s-el indul,de még a turnre a pókere is meglett.Na ettől kivan a ...szom
22 dolcsis potot vitt.Laza az asztal kicsit.
És ez 1 órán belül a 3. ilyen pot és nem én nyerem. 
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
-
Vandit.
addikt
-
efge
aktív tag
-
Vandit.
addikt
-
viharhozo
addikt
Én csak studot és Horset játszottam fix limiten.
Redundancia.
A multkori Limit Omaha HiLo sikereken felbuzdulva jatszottam par sngt. Elmondhatom, h tenyleg csak lef@szmakolassal vertek meg.
Tuti penz lenne, csak nekem sokkal farasztobb ezt jatszani, mint NL Holdemet. -
Vandit.
addikt
Nem az nem én.
Most mire gondolsz?Az a szerencsétlen aki 62o -val lemákolt?Én este játszok mindig és csak a bwinen(még).
99-el bejött a full lejött három hetes turn-re és végig megadták az emelésemet(hála),aztán meg vesztett szegény.Aztán mákoltam is 4-es drillel A4-el,úgyhogy minden bejött.Kedvencem a drill,mert láthatatlan,viszont nyerő.
-
regent
aktív tag
''durva reraise-re mindig eldobják és ez már 2 napja,így megy.''
Ezzel azért vigyázz, két napja belefutottam egy (talán)hasonló játékosba. Nagyon agresszív volt, le is vett néhány dollárral, de 15 perc se kellett és elkezdte visszaadni nekem, meg egy másik játékosnak. 20$ körül ült be, a max. olyan 36$ lehetett, háromnegyed óra múlva nullával ült ki. Es nem mi voltunk olyan fene jók, egyszerüüen túljátszotta magát. Csak be kellett lépni a játékba, és a megfelelöö alkalomra várni. A többit öö elintézte. -
regent
aktív tag
Akkor te voltál az tegnap az asztalnál.

Amúgy 4 emberes SH-t játszom. Kisvak nagyon gyakran ki kell, hogy egészítsen, vagy emelni kell, ha mindenki dobott, csak ez már kiad 18-20%-ot. Itt nem lehet csak a legjobb 20%-al játszani.
De ha valakinek van komoly tapasztalata ilyen játékkal, és nem ért velem egyet, azt elfogadom. -
Vandit.
addikt
Tegnap 0.25/0.50-en 40 perc alatt kerestem 15 dollárt egy asztalon.
Aztán ezt végig tudtam tarani is,úgyhogy 20-ast kerestem szűk 2 óra alatt.Jó ez a bwin póker.40%-os flopnézés és 4-5 dolláros potok és durva reraise-re mindig eldobják és ez már 2 napja,így megy.
Igaz pár bukóba is beleszaladtam,a QQ-m KK-val verte.
Kezd tetszeni a póker.
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
Én csak studot és Horset játszottam fix limiten. Mindig volt legalább két olyan ember az asztalnál, aki végig adott, és max az utolsó utcán dobott. Szóval én sem szeretem a fix limitet, ha van lehetőség, akkor inkább pot limitre megyek.
-
adalbert1
veterán
Úgy tünik, hogy online is kijön a szerencse.
De tényleg, ahogy viharhozo is említette, miért fix limitet játszol? Nl-en az ilyeneket simán ki lehet emelni (na jó, néha azért nem), nehezebb nekik mondjuk 20 bb-ot megadni egy inside sor draw-ra, mint mondjuk 1-2-t.
Amúgy live game-ben sokáig az egyik kedvenc szopató trash lapom nekem is az 52 off volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
viharhozo
addikt
-
regent
aktív tag
Ilyen az, mikor valaki jó helyen ül. Egy session alatt történtek a dolgok, egy asztalnál, 30 hand alatt, csak rövidítve mesélem. jns rulez-ra kell figyelni
drus5 mucks cards [ JD,AC ]
jns rulez shows [ 4H,3H ]
[board cards: 6S,3D,3C,2D,2H ]
jns rulez wins $2.55.
Ez benne van a pókerben. Semmi extra.
Eemelix mucks cards [ TH,KH ]
jns rulez shows [ 5H,2C ]
[board cards: TC,4C,QC,3H,6S ]
jns rulez wins $3.80.
Itt már flopon visszaemelt, tudta, hogy nem veszíthet.
mokelo77 mucks cards [ AD,AH ]
jns rulez shows [ JH,8S ]
[board cards: 9C,TS,TD,3C,QD ]
jns rulez wins $3.60.
HU-ban adta az emeléseket. Szerintem nem volt meg az oddsa. De ez az Ő napja volt.
Én:[ AC,QS ]
jns rulez shows [ 6D,4D ]
[board cards: 6S,3C,6C,3H,2H ]
jns rulez wins $5.15.
Ezen nincs mit szépíteni. Beszoptam. Úgy csináltam mint egy katonatiszt. Fizettem.
mokelo77 mucks cards [ AC,7D ]
jns rulez shows [ KS,KC ]
[board cards: AS,7C,5C,8H,KH ]
jns rulez wins $5.95.
Azért KK-t nem dob szívesen az ember SH-ban, de azért mégis...
Én:[ QS,JS ]
jns rulez shows [ JD,8C ]
[board cards: JH,7S,5H,9C,TS ]
jns rulez wins $4.75.
Megjött a sora, tudta mire vár.
én:[ AC,3H ]
jns rulez shows [ 7H,2C ]
[board cards: 3S,2H,3D,7C,7S ]
jns rulez wins $5.95.
ezen kínomban csak röhögni tudtam.
Én:[ JS,AC ]
jns rulez shows [ 4C,3C ]
board cards: 2C,AH,3D,3S,3H
jns rulez wins $4.30.
turnön visszaemelt. Dobnom kellett volna?
20.8$-al ült be, és pontosan 30 hand után távozott 36.05$-al.
ezalatt két potot veszített, és vagy 4-szer nyert mutatás nélkül. A többit fent láthatjátok.
Szerintem, ez az ő asztala volt. Valahogy azért pluszban maradtam, a többiek dotáltak mindkettőnket. -
regent
aktív tag
Egyértelmű. 1/2-re én sem akarok még menni, egyenlőre próbálgatom a fix limitet alacsonyabb szinten. Ha összejön egy stabil, tervezhető, állandó nyeremény, akkor megyek feljebb. Nagyon szigorú BR menedzselést akarok folytatni.
Amúgy SH-ban elég gyakran ''meglátom'' mi van a másiknál, és volt már nem egy hero call-om, aminél ''pontosan'' tudtam, hogy pl. két magas kártyára nyomul, és elég lesz az 5-ös párom. Ma mind a kettő ilyen esetnél bejött a readem, de jött a river is. Egyik esetben 4 lap a flösséhez, másikban ha jól emlékszem Q. -
adalbert1
veterán
Persze, az sh asztal mindig élvezetesebb a full table-nél, persze teljesen más játékstílust is kíván, és sokkal inkább benne van a bukó lehetősége is.
Azért 1/2 fl-re én biztos nem ülnék le párszáz dollár br alatt, mondjuk ez az egyéni fl-hez totál laikus véleményem.
Én drawkra játszani főleg a minél több emberes potokban szeretek, főleg ha nut drawm van, 1 ellenfél ellen már nehéz úgy játszani, hogy legyen oddsod is, főleg ha egyből kiszűri, hogy te arra játszol (persze ez ismét nl tapasztalat). -
regent
aktív tag
Alig két napja játszottam csak fix limitet, mikor beültem egy NL25-sessionre fél beülővel. Azt sem tudtam hol áll a fejem. Pedig előtte ott játszottam, onnan tértem át a Fix limitre. Mintha teljesen elfelejtettem volna pókerezni.
Egyenlőre a fix limitet erőltetném, stabil nyereséget akarok 1/2-n elérni, mert ott már jönnek a bónuszok. Amúgy szvsz a SH fix limit élvezetes.
A draw-k nem rosszak, együtt kell élni velük. Néha neked jönnek be, néha az ellenfélnek. Ilyenkor nagy kassza van, ha neked sül, akkor öröm, ha ellened, akkor meg bosszankodás.
Mint mindennel, ezzel is csak akkor van baj, ha sorozatban ellened jönnek be, a tieid meg sose, vagy habként a tortán, második legjobb lapot adva.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
A fix limit tapasztalatom gyakorlatilag nulla, talán ha 100 handet játszhattam így...
Viszont sokan panaszkodnak olyanról, hogy fix limiten csak magasabb szinten lehet igazán jó játékosokkal találkozni (ahol már nem fordulnak elő az ilyen durva lemákolások), és sokan fordulnak a no limit felé is a magasabb profit miatt (na meg ott azért sokkal könnyebb kiemelni a draw-kat). -
regent
aktív tag
Tegnap is, volt egy asztal, ahol 23$-t nyertem, egyen buktam 8$-t, egyen 6 körül, és még kető másikon is minuszban voltam. A vége éppen nulla lett.
Max két asztalon játszottam egyszerre, és éppen a bukóra figyeltem jobban, mondván, hogy a nyerő elvan magában is. Igazam is volt. Néha belenyúltam, dobták, vagy szép potot vittem, esetleg olyan flop jött, és olyan emelgetés kezdődött, hogy könnyű volt elengedni.
Amúgy agyaltam már rajta, csak gondoltam felteszem a kérdést, hátha valaki más is agyalt már rajta, és van kész megoldása.
A furcsa az, hogy ha mondjuk egy asztalon gyors egymásutánban buksz két-három potot, és nem kell, hogy hülyeséget csinálj, egyszerűen végighívsz egy TP-t jó kísérővel, a másiknak meg mondjuk törnre két párja lett, és kifizeted, meg hasonlók. Onnantól valahogy az egész elromlik. Hiába emelsz, terítésnél látod, hogy J3o, K6s van az ellenfeleknél, és a negyedik is csak törnön dobta el. Sajnos nálad éppen AKs van, és a J3 viszi 3-as párral a potot. Riveren.
És innentől kész. HU-ban is bentmaradnak alacsony suitedekkel, és bejön a flössük, bármilyen emelésedre visszaemelnek, és nem jön flopon semmi, esetleg dob mindenki, éppen mikor QQ-d van. (mondjuk ez a jobbik eset, a rosszabbik, mikor K6-al végigadja az emelésed, és riverre jön a K-a)
Akárhogy erőlködsz, nem segít semmi. Ha lazítasz legalább ketten veled lazítanak, és valamelyik talál valamit. Ha tightabb leszel megesznek a vakok, és/vagy kiemelnek a potokból.
De ugyanez van ellenkező előjellel a nyerő asztalon is. Begyűjtesz két-három potot, és onnantól könnyű játszani.
Nem értem én ezt.
mod: Ja mostanság 25/50c FL SH asztalokon játszom, általában négyen vagyunk az asztalnál, szóval pörög a játék. Jut eszembe, milyen stat-ot tartanátok ilyen asztalon megfelelőnek. Nekem most VPIP:42%. Preflop raise:18% Total AF: 3.22
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
Ilyen már nekem is volt, viszotn nem tudom, hogy mennyire lehet ráhúzni egy sémát. Szerintem simán benne van az is, hogy egy idő után jobban megoszlik a figyelem, a nyerő asztalra automatikusan jobban koncentrálsz. Na meg pár beülővel magabiztosabban lehet játszani, főleg ha neked van a legnagyobb stacked az asztalnál, jópár játékos fél az ilyenekkel összeakadni (persze fix limiten ez nem tudom mennyire érvényesül, gondolom annyira nem).
Persze benne van az is, hogy jobb lapokat is kapsz a nyerő asztalon, más az asztal játékosainak összetétele, stb....
Tehát elég sok tényező összejátszhat ahoz, hogy ez így alakuljon.
2 ilyen jellegű kép:
[link]
Itt a felső asztalon szerintem már legalább a második beülőmet koptattam, a jobb oldalin az elsőt, a bal oldalin meg szintén az elsőt.
[link]
Itt pedig mindkét asztalon az első beülőmet, ultra alacsony limit, igazi halastó volt.
-
adalbert1
veterán
Na jó, de azért a High Stakesben profik játszanak, és némelyikük úgy tudja variálni a játékát, hogyha leülnénk velük játszani, biztos hogy nem tudnám, hogy milyen handre tegyem őket.
Meg azért elég nehéz is egy jó loose játékot is kialakítani, a microlimites játékosok nagy részére meg nem éppen a jó és kifinomult játék a jellemző, az általad is említett calling stationok nagy részénél ha van egy akármilyen draw a flopon/turnon, akkor nagyrészt szinte biztos hogy arra játszik (persze ez is sarkított példa).
Ill. szerintem micorlimiten a loose játékosok nagy része hosszú távon bukóban van, kevés közöttük, aki eredményes így is.
Nem mondom, hogy én nem megyek be egy több szereplős potba suited connectorokkal, vagy suited egymáshoz közelítő lapokkal, de azért ez megint más, mint hogy egy 2-3 embers emelt potba K2-suiteddal bemenni... -
regent
aktív tag
A franc essen bele, ennyire szar session-öm még nem volt. 106 hand alatt (1 óra) SH asztalon 25/50c-es limiten 25$ buktam. Ha volt lapom eldobták, ha nem volt végigjöttek harmadik párral. Esetleg volt lapom, és végigjöttek harmadik párral és riverre két párjuk lett. Vagy soruk, vagy flössük. Esetleg nekem drillem lett azzal a lappal, amivel nekik soruk, vagy flössük. Volt még K67 flopon K6, K7 csata, nálam persze a K6. Sorban olyan lapokat kaptam amikkel még SH asztalon sem szívesen indul az ember. 47, J2, 23, 73, stb...
Ha A-figurás lapom volt, akkor vagy eldobták, vagy leriverelték. Ax-ellen nem csináltak semmit, csak csekkeltek a semmire, és az rng meghozta a lapjukat. Esetleg egy magasabb Ax-kétpárt. A többi figurás lap említésre sem méltó. Flopon nem lett egyikből sem pár.
Teljesen el vagyok keseredve.
Más.
Nektek is úgy van, hogy ha pl. több asztalon játszatok egyszerre, akkor az egyik asztalon megy a szekér, a többin meg nem? Vagy legalább egyen nem?
Azon amin megy, mindent megcsinálhatsz. A lapodat kifizetik, a blöffödre eldobják, vagy a river segít. A TPTK kitart a végéig, és röhögsz a lúzeren aki második párral végig kifizett, vagy flösshúzóval bebukott, de látni akarja, mivel emelgettél végig.
A vesztő asztalon mindez fordítva. Blöffölni eleve esélytelen. Ha másnak el is dobják, veled ketten is végigjönnek, és riverre J3o-val 3-as párral nyer az egyik az AKs-ed ellen. Ha már flopon TPTK-d van, akkor tutira valakinél drill, vagy két pár, esetleg riverre flöss.
És nem az van, hogy ezek keverednek. Nyerő asztalon nyersz, vesztőn vesztesz. Folyamatosan. A pénzmozgás iránya asztalonként állandó, csak néha vannak benne kisebb megingások.
Én ezt tapasztaltam. Másnak is van hasonló élménye? -
adalbert1
veterán
Akkor itt a részletes leírás: [link]
Fun lenne, csak 10-en kellene hogy legyünk.
Hétvégi élő tapasztalatok:
Péntek: szokásos nl5k live game, 2k beülővel. 5,3k plusz, az érdekesség, hogy 3 db KK lett kiosztva egész este, és mind3 bukott. 6 fős asztal volt, az egyik KK az AA-mal akadt össze.
A másik egy floppolt flushdraw-val, és mivel már elég kicsi volt a stackke a flushdraw callolta.
A harmadik pedig egy AKs ellen.
Szombat:
Neveztünk páran egy 5k-s tournamentre, 1 rebuy+1 addon. 16-an indultunk, ha jól emlékszem, a vakszintek 15 percenként emelkedtek és 100-200-ról indultak, 10k kezdőzsetonnal, tehát nagyon kényelmes játékra nem volt lehetőség. Az első vakszinten nagyon jól jöttek a a lapok és a húzásaim is bejöttek, így sikerült 5k pluszt összeszedni.
Természetesen a döntő asztal előtt kiestem, így kb. 2 óra után összeült a cash game asztal.
Itt nl20k-t akartak játszani (habár senki se ült be 20-szal, a max. 10k volt). Mivel még volt 5k nálam, így gondoltam beülök. Előszőr sh asztal volt 5 fővel, itt nem nagyon tudtam érvényesülni, nagyon laza és agresszív játék folyt. Utána minél több kieső volt a touron, annál többen szálltak be, a végén már megvolt a full table.
Engem rögtön el is könyveltek tutistának az olyanok miatt, hogy a qq-t foldolom A magas floppon egy nagyobb hívásra... Persze olyanok könyveltek el annak, akik totál a tournament játékukat játszották és nagyon laza és nagyon agresszív játékot toltak. Egy részük totál fish volt, így gyakorlatilag csak 1-2 jó lapot kellett várnom.
Pozíciót és table imaget kihasználva 1-2-szer sikerrel vittem el blöffel is a kasszát flopnál ha már csak 3-an maradtunk. Jelentősebb lapütközésem nem volt, amit sajnálok hogy a sok ismeretlen között 2 haveromat húztam be fejenként olyan 4-8k-val.
Az egyik handben K10-el vertem az A10-t, a másik handben pedig A magas flop két pikkel, úgy hogy A9 pikk volt nálam, itt emelek, visszatolják rám az all in-t, K magas flush draw-val.
Összesen 5 óra cash game után 18k nyerőben álltam fel, de akkor is csak azért, mert már éjfél elmúlt és születésnapi bulira kellett mennünk.
2 haverom lett a második és harmadik a tornán, az egyik 12k bukóban volt cashen mikor eljött velem, a másik még maradt úgy, hogy már 20k-val volt bent. -
L|zsidoboz
őstag
-
Vandit.
addikt
Én tegnap elkezdtem 0.25/.050-en nyomni és találtam nagyon szép asztalocskát.Átlag 4 dolcsi felett volt.1 óra alatt 2x vittem 4-5 dolcsis potot.Elég jól el lehetett dobatni velük a lapokat,úgy hogy előtte betettek egy csomó pénzt.
Szeretem az ilyet.Asszem visszanézek még ide.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
-
adalbert1
veterán
Ezt most kaptam mailben:
Kedves Játékos,
Ha Ön tagja vagy ügyintézője egy pókerrel kapcsolatos fórumnak, akkor szeretnénk, ha részt venne Freeroll versenyünkön más csapatokkal együtt.
Hozzanak létre egy csapatot, vagy részvételi szándékukról értesítsék a póker fórumuk intézőjét ill. Admin-ját.
Kezdjék már most el a csapattagok kiválasztását a NAGY MECCS-re, amely 2007.10.13.-án kerül megrendezésre 20:00 órai (CET) kezdettel.
A csapatok 2007.10.7.-éig jelezhetik részvételi szándékukat.
Helyszín: i4poker.com B2B terme
A csapatoknak egyenként 10 fős létszámmal kell rendelkezniük, hogy részt vehessenek az i4poker.com Csapatbajnokság rendezvényén.
Díjak:
• A Freeroll verseny összdíjazása €100
• Egy ajándék Sit&Go verseny 50€ összdíjazással a nyertes csapatnak
(1.hely 25€, 2.hely 15€, 3.hely 10€)
• 10 darab i4poker lógóval ellátott galléros póló a legjobb csapatnak
• 10 darab i4poker lógóval ellátott póló (T-shirt) a második legjobb csapatnak
• 10 pakli i4poker kártya a harmadik legjobb csapatnak
Nem csinálunk egy PH! csapatot? -
dirkam
tag
angol persze... ment pü
-
concret_hp
addikt
-
Bibby
addikt
-
viharhozo
addikt
Vissza a gyokerekhez!
Omaha HiLo freeroll: 2500/5.
-
dirkam
tag
-
valentinho
senior tag
Elvileg megkaptam az ingyen 50dolcsit.Elindítom a játékot, vmi beginner-re mentem, mindenkinek szint ilyen 10-20 dolcsija volt, rákatt, hogy seat open, és akkor vmi real money-s figyelmezteteés kijön, ha igenre megek akkor meg kéne regisztrálnom vmilyen kártyával.AKkor mégsincs 50dolcsim

-
valentinho
senior tag
Köszi, már megvan a link, remélem meg is kapom!

[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
A poén az, hogy a High Stakes adásait nézegetve ugyanez megfigyelhető. Huggyal szarral adnak preflop emeléseket, mint ahogy huggyal szarral emelnek is. Szóval nem hinném, hogy ez limitfüggő. Egyszerűen vannak loose játékosok, és ezt sajnos tudomásul kell venni. Az külön méreg, ha egy ilyen jól lemákol, de hát pont ez a loose taktika lényege. Nem várt lapokkal játszanak, így nagyot tudnak kaszálni egy szerencsés floppal. Jó, persze a mikrolimites idióta calling stationok azért más tészta kicsit.
-
adalbert1
veterán
Sajnos ez mindig benne van a pakliban. Viszont ha 8 ember nézz flopot, akkor esélyes, hogy a QQ bukó lap...
Nekem két hasonló bukásom volt, az egyik nl50-en, itt 4 dollárig emelek KK-val, persze hogy J2-vel megadják, és persze, hogy 22x a flop.
Meg nl 100-on is lerántottak 1-szer J8-al, a flop 88x volt (mondjuk itt keveset játszottam).
A komolyabb limitek alatt mindig lesz szerintem olyan játékos, akinek 10-ed annyira se számít az a pénz amiben játszunk és nagyon laza fish játékot játszik... Ezeket mindig meg lehet kopasztani, de sokszor eléggé visszafelé sül el a dolog. -
concret_hp
addikt
-
efge
aktív tag
hali!
tudtok valamilyen affil linket, ahol a party fd bonuszt a regi, rh alapjan lehet kiszedni? mikrolimiten kicsit lassan gyulnek a partypontok
-
L|zsidoboz
őstag
Nálam is QQ volt absolute pokeren nl10-en. Nagyvak voltam, 3 call, emeltem 0.40-ig, fold, fold, erre a gyerek dílerből vissza 2 dollár. Gondolkodtam, és úgy voltam vele, hogy AAval és KKval nem így játszott volna, így all int toltam rá (4 dollár), ő természetesen call.
Mutat: A9o, mondanom sem kell, hogy jött egy A.
Utána ugyanez az ember emelt preflop 0.70ig, másik okoska vissza 2 dollárig, erre reraise all in 5 dollár, call. Mutatnak: K8s és JQo. K magas nyert...
-
Bibby
addikt
Megint...megvert egy J3s... QQ pár volt a kezemben, preflop ráemelések voltak, bejöttek vagy 7en, hatalmas volt a pot. Erre flopra jött vmi 993. Nyitottam, majd mindenki dobta, turn: 8. Nyittottam ő megadta, erre river 3... Ok, fel voltam készülve hogy esetleg 9es van nála, vagy két pár. De mutatja a bubi 3at, azt hittem lefordulok. Utálom a kis tétes játékot.

-
Bibby
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
2200 - 2101
20229 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy baj van az egésszel,hogy monoton.És azt Te is tudod,hogy a póker nem csak ennyi. 

BJ.
:

És ez 1 órán belül a 3. ilyen pot és nem én nyerem.