Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Na a póker is pont ilyen. Minden könyvben van egy kis táblázat, hogy melyik lapokkal kell indulni, aztán emelni-emelni-emelni, és ennyi az egész.

Szerintem kicsit naívan látod ezt a Black Jack-dolgot. Vagy most láttam csak meg a smiley-t.
A lapokat(hand history-kat) nem a PT menti, az csak segít kielemezni őket. A pókerkliensben tudod beállítani, hogy a gépedre mentse a HH-t. Általában a pókerkliens könyvtárában egy Database könyvtárba menti a dolgokat. Onnan kell kiolvastatni a PT-vel.
Mindig elfelejtitek, hogy fix limiten játszom. Ott bőven előfordulhat, hogy egy turn emelés megadására nincs meg az oddsom ha csak az A-t számolom, de megvan ha hozzáveszem a másik 6-ot is. Persze soha nem vehetem biztosra, hogy két párja lett a turn-el, de azért erős sejtésem lehet.
A másik oldalról nézve meg, sokszor olvasni a panaszt(na jó konkrétan ezt nem sokszor, de hasonlót igen), hogy dehát emeltem potnyit törnön, az a hülye meg adta a flössdraw-al a két párom ellen. És nem bemákolta!!??
Jobban megnézve meg nem is csak a flöss 9 outja volt, ami ellen elég a potnyi emelés, hanem mellé még 6. azaz 15 ami 1:2.13-hoz odds. Ezzel plusz az implied odds-al jogosan tarthatja az ellenfél. Persze jobbára erről mit sem tudva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest