Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz Vandit. #2196 üzenetére

Na a póker is pont ilyen. Minden könyvben van egy kis táblázat, hogy melyik lapokkal kell indulni, aztán emelni-emelni-emelni, és ennyi az egész. :)

Szerintem kicsit naívan látod ezt a Black Jack-dolgot. Vagy most láttam csak meg a smiley-t.

A lapokat(hand history-kat) nem a PT menti, az csak segít kielemezni őket. A pókerkliensben tudod beállítani, hogy a gépedre mentse a HH-t. Általában a pókerkliens könyvtárában egy Database könyvtárba menti a dolgokat. Onnan kell kiolvastatni a PT-vel.

Mindig elfelejtitek, hogy fix limiten játszom. Ott bőven előfordulhat, hogy egy turn emelés megadására nincs meg az oddsom ha csak az A-t számolom, de megvan ha hozzáveszem a másik 6-ot is. Persze soha nem vehetem biztosra, hogy két párja lett a turn-el, de azért erős sejtésem lehet.
    A másik oldalról nézve meg, sokszor olvasni a panaszt(na jó konkrétan ezt nem sokszor, de hasonlót igen), hogy dehát emeltem potnyit törnön, az a hülye meg adta a flössdraw-al a két párom ellen. És nem bemákolta!!??
    Jobban megnézve meg nem is csak a flöss 9 outja volt, ami ellen elég a potnyi emelés, hanem mellé még 6. azaz 15 ami 1:2.13-hoz odds. Ezzel plusz az implied odds-al jogosan tarthatja az ellenfél. Persze jobbára erről mit sem tudva.

Új hozzászólás Aktív témák