Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1
    veterán

A 384 kbs-nek szerintem elégnek kellene lennie, az olyan 45 kbyte/s sebesség (persze ez az elérhető maximum) Azt nem tudom hogy a wireless szerintem nagyobb pingje mennyire hátráltathatja az egészet. Na meg ha megszakadna esetleg egy nagy potnál egy olyan asztalon ahol nincs disconnect protection biztos hogy a fejemet a falba verném.
    A gprs már elég lassú, főleg ha több asztalon játszol, sőt abban se vagyok biztos hogy megy mindenhol (nem is olyan régen a netünk le volt korlátozva olyan 3-4 kbyte/s-e, kb. ennyit tud a gprs is. A lobbyra a legtöbb helyen várni kellett, volt olyan site, ami dobott connection timeouttal, stb.) Na meg azt se árt megnézni, hogy a lakóhelyeden elérhető e az umts lefedetség, mert ha csak a gprs, akkor egyértelműen szopás az egész.
    Viszont valamelyik szolgáltató wireless netes topicjában biztos több infót tudnak adni a technikai hátterével kapcsolatban a dolognak.

Mindenesetre én csak végső megoldásként választanám, ha teheted jobban jársz egy megbízható vezetékes szolgáltatóval póker szempontból szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák