Hirdetés
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L|zsidoboz
őstag
Srácok, hogy áll a helyzet, lesz csapatunk az i4 poker csapatbajnokságra?

-
doc
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
megvilágosodtam, köszi

-
regent
aktív tag
Milyen téten játszol?
Amúgy ezzel nekem is vannak nehézségeim. Észrevenni, hogy az AA-om már nem jó lap, és a másik nem azért adja a potnyi emeléseimet, mert szimplán hülye (akad bőven ilyen is), hanem mert drillesedett, és most hagyja, hogy kivégezzem magam.
Amúgy szerintem ezek ellen nem nagyon tudsz mit csinálni. Preflop nyilván emelni kell mindenképp, utánna veszélytelen flopon is kell egy emelés. Talán, ha nincs lent draw-esély, akkor elég egy félpot. Aki akarja erre is eldobja, aki nem az erre sem. Drill veszélytelen flopon nem fog visszaemelni, csak adni fogja, és általában törnön csekk-raise-elnek vele. Ekkorra általában elég nagy lesz a pot (ha többen is benne vannak/voltak), hogy profitot hozzon a lapjuk, viszont gyakran van már ilyenkor draw-esély, úgyhogy védik a lapjukat erősen. Ilyenkor lehet észrevenni, hogy véged van. De ha sok a maniac az asztalnál, akkor ezzel sem érsz sokat.
Tegnap egy QQ-m bukott egy 44 ellen. Első partim volt az asztalnál, nem ismertem senkit. Emeltem potnyit (pot limiten), egy adja, hátulról egy visszaemel újabb potnyit. Na itt megijedtem, ezzel azt hiszem el is érte a célját, mint később kiderült alighanem ezen buktam a partit. Én adtam, és még egy utánam. Flop 699, flössesély. Első beszélőként csekkeltem, mert tele volt a gatyám (itt ment el alighanem a parti), utánam mindenki csekkelt. Törn 4, de nincs flösss, és ezek szerint mindkettőnek AK, AQ szerű lapja van, Nyitottam, visszaemelt, és adnom kellett a maradékot.
Minusz 1 beülő.
Na itt például én voltam a hülye, igaz nem tudtam, hogy az ellenfél 44-re képes két emberre visszaemelni. Pedig képes volt. És milyen igaza volt, nem?
Volt folding equity-je, és ingyenkártyát kapott a törnhöz.
Mindez PL10-en történt, csak a miheztartás végett. -
Vandit.
addikt
Én mindig abból indulok ki,hogy az ellenfélnél jobb lap van.Ha nem az úgyis hamar kiderül.
Ilyen flopnál én max. Ax-re adtam volna meg,de mivel az sem lehetett nála,így a lapjából kiindulva dobtam volna.Bár az igaz,ha lejön két A flopra nem gondolok rá,hogy valakinél van,sőt.
-
doc
nagyúr
sziasztok!
rettenetes laikusként kérnék egy kis helpet: valaki el tudná magyarázni pár szóban a texash holdem lényegét? már ha ez az, ahol mindenkinek két lapja van, meg az asztalon néhány
a végén melyik lap kié? mindenkinek a saját kezében levő+ az asztalon levő összes? vagy az hogy műXik? -
kavicssli
addikt
Szerintem kicsitt nagyobb emelés!De szerintem legalább is élőpokernél és online pokernél is meglehet ismerni akár 1 óra alatt is valakinek a játékát! Mondjuk ez az én javaslatom én ugy játszom meg ezeket a lapokat (élőpokerről van szó) 5-6 BB emelés flopot megnéz..emelek tovább és megpróbáállom kivásárolni az ellenfelem! Ha meg van valami nála akokr ugyis tovább adja vagy vagy rámemel és akkor dob! Na meg hogy éppen mi van kint az asztalon! Nincs e sor, flush... esély! Én nem szeretem ezt a csapdázóst módszert hogy addig húzom az ellenfelem amig jo esélyem van mert jön a river és... csokika a számba Pedig elismerem hosszú távon nekem is ez lenne a megoldás.
Ez az én véleményem -
regent
aktív tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Én megértem az ellenfelet. Ugyan nem ismerem Viharhozó stílusát, de az ellenfél gondolhatta, hogy az ő kisvakról limpjére egy A-os nagyvak HU szituációban emelni fog. A HH olvasása közben meg is lepődtem, hogy nem emelt. Én ilyenkor nem szeretem hosszan húzni, az A3s jó lap, de ha nem kap A-t flopon, és viszont az ellenfél HU-ban emel, akkor esetleg még flössesélynél is dobni kell. Vagy visszaemelni, ki hogyan látja éppen az aktuális helyzetet-ellenfelet. Szóval én emeltem volna vele preflop. Talán az ellenfél is emelt volna minden A-os lappal. (Mondjuk a helyében sem csak limpeltem volna a QK-al). Aztán flopon ott van két A. Nem volt emelés, nálam jó lap, ellenfélnél nem valószinű, hogy ott az A, mert akkor emelt volna, tehát emelek.
Megadja. Ajaj. Turn, egy újabb A. Namost hogy a nagyvak limpelt egy A-al, és lejön neki még három....
Kevés rá az esély. Talán négyese van, mindegy emelünk, ha nincs nála négyes akkor dobja, ha van akkor esetleg visszaemel, és dobom, vagy megadja, és meglátjuk mi jön riveren.
River Q. Szuper. Nut fullom van, egyetlen lap verhet meg, de már benne vagyok a potban, fizesse ki a lapomat, emelek.
Visszaemel. Ajaj... Ott az A, vagy csak ki akar blöffölni? Mindegy, ha eddig eljöttem nut fullt nem dobok el.
Ott az A. Bakker...
Ekkora mákos állatot, hogy a k*rva rng leosztja neki a nutot, nekem meg a a második legjobb lapot. -
iXuf
tag
Üdv!
Általában FL-en játszok, néha azonban megpróbálkozok NL asztalokon is. Az a problémám, hogy nem tudok mit kezdeni azzal, ha valaki csak megadogatja a hívásaimat, esetleg a rivernél visszaemel. Gyakori példa: korai pozícióból AA, KK esetleg QQ-val emelek 4-6 BB-nyit, középső vagy hátsó pozícióból tart valaki. Flopnál nincs sor, flush esély, nincs az asztalon a kezemben lévőnél nagyobb lap, ill pár: potnyi emelés, turn és river is veszélytelen. A vége: 2-es drill, 7-es drill, stb...gyakorlatilag minden pocket párral bejönnek ellenem (kifizetem a lapjaikat
). Hol kellene észrevennem, hogy bajban vagyok? Esetleg nagyobb emelés?FélOFF: Tegnap FL-en egymás után 3 AKo-t kaptam, egyikhez sem jöttek le a lapok....bukta
Panasz vége ON -
kavicssli
addikt
Arra gondoltam hogy csinálok még egy bankkártyát ami a barátnőm nevére és cimére szól!
Igy különböző helyeken otthon vagy internet kávézóba letöltök termeket fizetek be az én nevemmel és abnőm neével is lóvét... és pl a titánon vagy a carbon pokeren is van barát meghivása!
ami ugye megint +dodó lenne! Kérdésem annyi lenne hogy mennyi az esélye hogy 'lebukok'? Végulis a csajom játszana csak én mondanám az utasitásokat
ami nem csalás... Szerintem!

-
kavicssli
addikt
Carbon Pokeren nyomja esetleg valaki a gamet?! Real Money

-
adalbert1
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
ÁÁÁÁÁÁ! Na ezt nem értem, hogy játszhat valaki így, mint az ellenfeled...
Mondjuk ez csak jó, de a helyében szerintem vagy nagyon gyorsan megpróbálnék megtanulni játszani, vagy abbahagynám egy életre..
Az AQ-ját ott kb. kimondhatatlanul sok hand verte, egyedül akkor lett volna valami értelme a callnak, ha a káró A van nála.Szerk. :kavicssli - ment vissza is.
-
viharhozo
addikt
Vegre nekem volt lapom az asztal idiotaja ellen!

-
adalbert1
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
És ráadásul 5 fős asztalokon megy a játék, szinte gambling az egész pár szint után. Viszont a nyereményt már sikerült elnyomni valamelyik slot machinen.

A másik teremben meg beültem nl50-re, gyors dupla egy sorral, így 40$, beültem egy jackpot sng-re, eddig visszanyertem a betett pénzt (persze a legkisebbre), meg egy 2k garantáltra... Viszont itt meg semmi lapot nem kapok, csak kopik a stackem.
kavicssli : hát igen, elég tightan játszanak, sokszor könnyű kiemelni őket, viszont gondolom vannak jobb játékosok is, elvégre egy elég nagy networknek a tagja. Viszont az élőt én is jobban szeretem a hangulat miatt. -
adalbert1
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Mondjuk ők játszottak már együtt elég sokat, de gondolom ennek ellenére tudnak meglepetéssel szolgálni a mai napig a másiknak, nem véletlenül profik.
Mai eredmény: [link]
Plusz még regeltem én is a vc pokerre mint kavicssli, eddig +10 $. Hihetetlen, hogy top párral eddig mindig kifizették a soromat.
-
viharhozo
addikt
Alazas.
[link] -
viharhozo
addikt
Tegnap, rovid tavon, olyan jatszottunk a geppel, h jo lapjaim vannak.
[link] -
Bibby
addikt
válasz
kavicssli
üzenetére
Tegnap én is halászgattam kicsit.
Egész nap nyerőben voltam, de este egy asztaltól hármszoros beülővel szálltam ki (fix limiten!). Igaz jöttek is a lapok, kezemben levő párhoz flopon érkezett a harmadik, tuti flöss, meg ász páromat egyszer valami akkora semmivel akarták túlhúzni hogy már elkönyveltem veszteségnek, erre riveren mutatja... 
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
összesen 3 óra 51percet töltöttem az asztaloknál, ezalatt jött össze 43.9 ipoint. 1500 pont kell, ami olyan 11.5point/asztal*óra. azaz kb. 130 asztal*óra és meg is van a zsetonkészlet
ez 4 asztallal számolva harminc pár óra, az olyan 1-2 hét 
a handeket már nem adtam össze
-
concret_hp
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
hm eddig 78 hand alatt 20.8pont jött össze tonyG-n viszont nyertem 15$-t
(és még le is reivereltek egyszer) szóval olyan 5500-6000 hand lesz a vége sztem, bár addigra asszem nem fogom összeadogatni, hacsak meg nem lehet nézni valahol összesítve 
és a szoftver is egész jónak tűnik
[Szerkesztve] -
kavicssli
addikt
Újabb 20$! Nagyon feszesek az ellenfelek amikor emelek 70-80% ba eldobják... szedem a zsetont elfele! Ha meg van kézbe nála valami vagy flop után olyat emelnek hogy muszi eldobni! Én csak ajánlani tudom a termet! Ja egyébként 0,10-0,20 on nyomom!
-
kavicssli
addikt
A VC pokeren a 10$ból mára 134$ lett! Nem rosz! Örül is a szám!

-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A szamolgatassal ott kell vigyazni, h no flop=no rake. A 12,5 dollart azert irtam, mert ez sztem FD bonusznak szamit, amit elvileg csak egyszer kapsz meg.
-
concret_hp
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
nalol 2* ment el.
akkor már leírom, hogy én úgy számoltam, hogy ha mindig megvan a 10c rake, az 7500 hand, és ha 10-ből 3szor megvan a 25c, akkor 10handenként 4.4pont, szóval olyan 3500-4000 hand kéne.
a 200db-s zsetonkészlet nagyjából 100$, akkor 40hand/1$
az 500db-s készlet kb. 150$ amihez olyan 7-8K hand kéne, az olyan 50hand/$
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
1. A zsetonok piszok jok, nekem is ilyen van. A kartya eleg gyenge.
2. A Titan FD bonusza 1500 pontra 12,5 dollart fizet, hadd ne minositsem, ennel minden tobbet er.
3. Nekem NL25-on az atlagrake-em 24 cent. Ez eppen a hataron van, es emiatt eleg nehez tippelni a szukseges handmennyisegre, vhol 3-5000 kozott lehet az igazsag. TonyG ugyanez, Poker Ocean rosszabb. -
concret_hp
addikt
ipoker networkben játszik valaki?
kérdésem az lenne, hogy ennek: [link]
érdemes-e nekiállnom nl20-on? szóval kb. milyen gyorsan gyűlnek a pontok? ha erről tudna valaki mondani valamit, azt megköszönném
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
[link]
Sajnos paciról csak ez a képem maradt, amikor az 5$ bónuszból játszottam.
Kb. ugyanazt játszottam mint te. -
adalbert1
veterán
Az a pacis bónusz tényleg érdekes, viszont én is olvastam pár helyen hogy nem lehet kivenni a pénzed egyből és csak a bónuszból játszani. Viszont olyat lehet hogyha bebukod a százast, a a négyszázat egyből veszed ki.
Nekem anno bónuszon felül még lett egy +200-am onnan, de mondjuk akkor már volt olyan, hogy nl100-on nyomtam inkább 5-6 beülővel, 25-ön nagyon nehezen gyűlt a bónusz, az nl50 meg igazán sehol se jött be. Hiába, néha előjön a gambler vérem.
-
kavicssli
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Esetleg egy jó bonuszt tudsz ajánlani? Kikötés az lenne hogy ne legyen időhöz kötve!
-
Vandit.
addikt
Beültem 11 dodóval fél órája és most 31-nél járok.
Szeretem az ilyen napokat.Minden bejön.
És most bejött a Royal Flush is.
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
válasz
kavicssli
üzenetére
Nem. Ez nem így működik. A legtöbb (sőt, inkább mindegyik) teremnél játszanod kell, hogy a bónuszt kivehesd. Általában különböző elnevezésű pontokat kapsz a leosztásban születő rake arányában. Ezeket a pontokat fordíthatod (vagy fordítódnak automatikusan) a bónusz kiváltására.
Tehát Pl. a 200%-os bónuszhoz, mondjuk csinálnod kell 2000 póker pontot. De ehhez játszanod kell. A pontok nyilván az adott szint, és játékmennyiség arányában jönnek.
Ha rögtön kiveszed a befizetett pénzt, akkor nem lesz miből játszanod. A bónusz ugyanis nem kerül a számládra.
A legtöbb teremnél egyben teszik rá, miután teljesítetted a feltételeket, de némelyiknél részletekben is ''csorgatják''.
Tudtommal az egyetlen kivétel a Pacific Poker, ahol egyből a számládra teszik a bónuszt, és játszhatsz belőle (de nem utalhatod ki, amíg a feltételeket nem teljesítetted) de azt lehet olvasni, hogy nem ildomos innen sem kiutalni rögtön az eredeti befizetést, mert zárolhatják az accountodat.
Mondjuk nálam valami zavar lehetett a rendszerben, mert eltűnt a visamról a pénz, egy ideig rajta volt a pacis accountomon, majd onnan is eltűnt, csak a bónusz maradt. Írtam a supportank, hogy mi van, hol a pénzem? Erre visszatették szó nélkül a visa számlámra.
A bónuszt meg ahogy kell, mind egy szálig elbuktam.
Ja, mielőtt regisztrálsz, és utalsz, kérdezz körbe, mondjuk itt, hogy a kiválasztott teremben nincs-e valakinek már accountja. Mert akor meghívhat, és az neki is, neked is plusz pénzt jelent.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kavicssli
addikt
Mádik kérdés csak nem tudtam az előzőt módosítani!
Ha pl az egyik terembe befizetek 200 dodót és arra ad 200% ot magyarol +400dodot akkor azt meglehet csinálni hogy a 200 dodoót amit befizettem azt visszarakom Moneybookersre a ''maradékból'' pedig nyomom a bonuszt!

-
kavicssli
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ! Ma haverokkal pókereztünk és a K-10 em most a riverre full ra hízlalta magát és a POT is ami 13.000ft volt!

-
Vandit.
addikt
Most éppen játszok.
Az miért van,hogy bejön 27o-val és riverre lejön neki a full?És nem először vannak ilyenek neki.Ennyit mákolni nem lehet.
Még jó hogy én nem voltam ebben a körben aktív. 
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
Elolvastam (majdnem) a Small Stakes Hold'em-et Ed Miller-Sklansky-Malmuth-tól, azóta csak két asztalon játszom az addigi legalább 6, de néha 9 helyett. Igaz egyáltalán nem hosszútáv, de azóta 16BB/100-am van a szokott limitemen. Nem is ez a lényeg, hanem hogy úgy érzem sokat javult a játékom, és ez a jó eredmény ennek a hozadéka, és bizonyítéka, nem pedig egy szerencsés sorozat. Örüljetek ti is velem.

-
raczger
őstag
hy all!
akinek van esetleg klubja, vagy tagja egy pókerklubnak, az dobjon egy privátot
amúgy én nyáron tanultam meg pókerezni, és szoktam néha neten, és nagyon bejön csak pár óra múlva már unalmas
-
regent
aktív tag
válasz
kavicssli
üzenetére
Így van, bad beat. Nem ismerem az asztalt, de talán abba bele lehetne kötni, hogy ha emeltek előtted, és 5-en megadták, vagy nem is értem hogy volt, emeltek, és visszaemeltek, és visszaemeltek, mindezt öten? Akkor jó ötlet-e KTs-el játékba lépni, BB-ből.
Aztán flopoltál egy nut sort, de mivel ilyen sokan voltak bent emelt potban sejthető volt, hogy van kint valakinél A, esetleg egy kétpározódott A. Törn A, ami valakinek alighanem setet adott, esetleg fullt, és akkor máris verve vagy. Ráadásul ha valakinél A-set van, akkor ez esetben 8 outja van, hogy fullja legyen, vagy jobb. Ha nem ismered a harmadik ellenfél lapját, akkor azokkal is számolnod kell, és akkor 3Q, 3J, 1A, és 3 ismertlen lap legalább full-t ad az A-os ellenfélnek. Ez 10 out. kb. 4-ből egyszer verve leszel. Ez a póker.
Jut eszembe, az ember akár számolhat azzal is, hogy valaki sorra vár egy T, vagy egy K-al. Plusz 5 out amivel osztozkodás lesz.
Esélyes voltál, de nem toronymagas esélyes.
A játék végét nem figyelembe véve is talán jó ötlet lett volna a flopon az 1.000-es emelést nem csak megadni, hanem visszaemelni allint a maradék kb. 3.500-addal. Bár ezen azért lehetne vitatkozni. Asztal, és ellenfélfüggő. De mivel blöffös imidzsed volt, alighanem megadták volna. Arra meg gondolni sem merek, hogy az A8 esetleg eldobta volna.
[Szerkesztve] -
kavicssli
addikt
Tegnap élopókerben (CashGame)et nyomtam és kiváncsi lennék hogy ki hogy játszotta volna meg a lapomat!
Elozmények csak minimum pénzzel szálltam be! 5000 ft az elso óra végén azt vettem észre hogy folyamatosan mákolják le a lapjaimat riverre és csak 500 zseton maradt előlem!Egy pár all in blöff és egyebek mellet 3 óra múlva már 8.000 zseton volt előttem amikor is összevontak két asztalt 1 asztalra! Az asztalomnál már sokan szerették volna megfogni a grabancomat mert túl sokat blöfföltem..
BB voltam és úgy voltam vele hogy 2 kör és megyek haza mert valahogy nem ment a játék... Lenézek a lapjaimra K-10 káróban 5en !!! emelnek 1000ig előttem visszemeltem 3000ig 3an adják kb 11.000ft volt a potban! Úgy éreztem hülyeség volt emelnem de szükiteni akartam ami nem jött össze! Összevont szemöldökkel figyeltem a floppot! FLOP: A-D-J---szivárvány 1 kör volt!J-Q! emelnek előttem 1000ig megadom! kb 3000-3500 zseton maradt előttem!
Nálam K-10
1. csávó A-8 kör szinben
2. csávó J-Q
TURN! Ász pikk Az 1. csávó 5.000 all in a második call, én szintén zenész all in! POTban 25.000ft! Dörszölöm a tenyerem enyém a pot amikor már láttam az osztó kezében a fekete szinú lapot amit kifog csapni!Mondom megvan a POT nincs flush...
RIVER Ász! Úriember módjára gratuláltam felálltam és megköszöntem a játékot!
Most én játszottam meg szarul a lapjaim vagy csak szerencséje volt az illetőnek! Ász póker!nem akarom most sem elhinni...
-
regent
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Az aki megszopatta magát ellened, éppen azt gondolta, hogy: ''ha meg nincs meg (a tuti lap) emelni kell mint atom és dobnak''. Csak pont nem jött be neki. Ahogy neked sem fog mindig bejönni. Csak óvatosan ezekkel a szuper taktikákkal!
-
concret_hp
addikt
pacin játszik valaki?
asszem tegnap ráéreztem a dolgokra, és azóta kb. 35$ pluszban vagyok. addig sokszor (15-20szor minimum) ennyi játékkal voltam 90$ körüli pluszban. egyszerűen ha megvan a tuti lap hagyni kell hogy az ellen megszopassa magát és ennyi. ha meg nincs meg emelni kell mint atom és dobnak (bár ez inkább csak pozícióból játszható móka, meg ezt azért már régóta tudom
) -
regent
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Persze, ezt mondom én is, hogy nem lehet ennyiből semmit biztosra venni. Majd még figyelem őket, felírtam a neveket, ha többször meglátom őket egy asztalnál teljesen agyatlan játékot vastagon pluszosan játszani, akkor megy majd a levél a supportnak.
-
regent
aktív tag
Azt hiszem a Party-nál, az első cashoutnál telefonon akarnak veled beszélni, adategyeztetés végett. Azaz a mail nem jó, de azért próbálkozhatsz. De a leggyorsabb megoldás, ha szerzel egy angolul jól beszélő embert, és rájukcsörögtetsz a saját megadott telefonodról, hogy mi van. Aztán ők visszahívnak, és akkor megadhatod (adhatja) az adataid.
-
Shodan
őstag
Partynál zárolták a cashoutomat, ilyenkor mi a legjobb megoldás hogy meghassam a szívüket? Küldjek személyit,mailt vagy inkább telefonáljak? Bár már azt se igazán értettem amit a gép mond

-
regent
aktív tag
A fene tudja, nem egy időben jöttek, és nem is egyszerre mentek el, és egymás ellen is ugyanezt csinálták, szóval ez éppen nem jelent semmit. Ennyi játék alapján lehetetlen megmondani. Csak úgy felmerül az emberben, hogy 3 teljesen hülyén játszó ember miért nyer nagyon sokat.
Amúgy szépen fellazították az asztalt.
Ilyen játékot amúgy érdemes lenne legalább három emberrel játszani, még a legjobb lappal induló is hátrányban van, ha az emeléseivel nem tudja a mezőnyt szűkíteni, és három emelgető ellenfél ellen nagy hátrányban van. -
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Ma találkoztam 3 ilyennel. Összegyűltek egy asztalnál. Komolyan azon gondolkoztam, hogy ugyanaz a játékos más nevekkel. Az egyiknek 100/89, a másiknak 79/65, a harmadiknak is 70/60 körüli értékeik voltak. Gyakorlatilag mindegyik leosztásban benne voltak, és gyakorlatilag mindennel emeltek, és visszaemeltek. Mind a három szép nyereséggel szállt ki.
Gyakorlatilag csak ők voltak az asztalnál nyereségesek.
A 100%-os VPIP-s olyan 40 hand alatt csinált 118 BB/100-at. Minden lejött neki, nem számított, hogy az ellenfélnél mi van, vagy hogy nála mi van. Ő emelt, visszaemelt a board meg illeszkedett a lapjához, ha máskorra nem, hát a riverre biztosan nála volt a győztes kéz. Na persze nem mindíg, de az esetek 90%-ban biztosan. Már csak röhögni tudtam rajta., elvitték közös erővel fél ''beülőmet''. Szerencsére az egyik visszadta a végén a felét. Hab a tortán, hogy óriási mákkal vertem le a flopolt két párját. Szép elégtétel volt.
Mintha olvasták volna a múltkori hozzászólásom itt a PH-n.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Flopnál már nem igazán értem a keménykedést az ellen részéről, nekem már erősen a dobás fele ment volna el a gondolkozásom... Ill. a visszaemelése még érthető lenne, hogy megnézze, tényleg verve van-e az all int meg már gondolom azért adta, mert eléggé hozzá volt kötve a pothoz...
Ennél már csak az volt a szebb, mikor hasonló szitu, nem volt K se a flopban, tehát az ellen qq-ja még jó is lehetett volna, és jó is lett egy runner-runner pókerrel.
A hétvégi élő játékban az egyik fish szájából elhangzott, hogy az AA 98%-ban bukik... Hát egy olyan asztalon ahol bármekkora emelést adnak 4-5-en, meg is értem.
Pl.: x9J flopon emel valaki, én AJ-val visszatolom az all int hogy dobassak (kicsi volt a stackem, de így is több mint potnyi volt az emelésem), persze az emelő call 9s10s-el, úgy hogy egy pikk volt a flopban, jött is a flush neki.
Másik partiban meg valaki 69 offal megad kb. 20 bb-nyi emelést, persze flopon jön neki két 6-os...
Nem a játékukkal van igazán a problémám
, hanem azzal, hogy rövidtávon nagyon szerencsések, és működik ez a szemét nekik. -
kavicssli
addikt
Online póker hivő talán!
Elsem tudom képzelni a napom úgy hogy ne pókerezzek! Általában napi 3-4 óra élő pókert nyomok klubbokba illetve baráti társaságban!!! Inkább Cash Game de a tornákat is szeretem! Az online póker felé pedig azért húz a szivem mert ezt bármikor tudom nyomni ha kedvem tartja! Jövőhónapba gondolkozok hogy 200-300 $ it befizessek valamelyik terembe! Az OPHU-n és másik oldalakat is olvasgatom 'tanulgatom' az online pokert! Kezdésnek melyk termet - termeket ajánljátok? Vagy maradjak 1 teremnél!? :S Bonuszt melyik terembe érdemes kiszedni! Már amit könnyú kiszedni! 
-
viharhozo
addikt
Ma ismet meszarolt a PS. Mindenfele finom lapot kaptam, amikbol nem lett semmi/nyilvanvaloan tulhuztak. Majd zaraskent megjott a hab a tortara: [link]
-
regent
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Egy allin után nem is gondolkodnék, de vajon a másik, az mivel adta meg?
Mert az első lehet, hogy kétpárral, vagy drillel ment allin, de hogy a másik is?
Mondjuk el nem dobnám akkor sem, de káromkodnék erősen, mikor nyomom a call-gombot.
Kerestem a HH-t, de nem találtam, és sajna már eléggé elfelejtettem, de valami hasonló helyzet volt. BB voltam 63o lappal, mindenki dob, Button tart, kisvak dob. Lehet, hogy emeltem, és tartotta, de nem biztos. Flop 633. Csekk, Turn Q, emelek, adja. River 6, emelek, visszaemel... cap. Nála Q6. Végülis nyert a jobb lap.
Persze csak röhögtem rajta, ezzel mást nem lehet kezdeni.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Nincs roszabb, mint egy 23369 flopon azon gondolkodni, hogy elég-e két allin után a 22.
Ezen nincs mit gondolkodni. Nem en talaltam ki, de nagyon igaz: keszpenzes jatekban egyszeruen nem letezik olyan helyzet, amikor be kellene dobnod olyan fullt, amihez mindket zart lapodat felhasznaltad.
Igy belegondolva megis letezik.
Pl. 233QQ boardon 22-vel sajna konnyen szopoagon lehetunk.
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát, igen, de most legalább elgondolkodtál a dolgon, hogy esetleg hogyan lehetett volna jobban csinálni. Legközelebb esetleg máshogy csinálod. Mondjuk szerintem ez a gayraise ebben az esetben az egyik, ha nem a legrosszabb lehetőség, de el kell ismerni, hogy ez jut először a gondolkodó ember eszébe.
Mert ugye monstert flopolt, de valószinű, hogy az ellnfelek meg semmit, és ha emel, akkor nyilván még a leghülyébb is eldobja. De ha nem emel, akkor esetleg túlhúzza valaki, és ezt nem lehet dobni sem nagyon. Meg hát akkor ezzel a monsterrel nem nyer szinte semmit, ami teljes igazságtalanság lenne, így adódik a köztes megoldás, a csekkelés, és a valamirevaló emelés között. A gayraise. Mert ezt ugye megadja majd a hülye ellenfél, mert nem fogja észrevenni, hogy nekem lapom van, mert akkor ugye emeltem volna egy nagyot, vagy csekkelek. Kész a csapda.
Aztán persze ha nincs lapja akkor ugyanúgy eldobja, mint a potbetre tette volna, ha meg van neki, akkor meg visszaemel, ugyanúgy, mint a potbetre tette volna. -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem egy hasonló helyzet volt, amire így hirtelen vissza tudok emlékezni... 4-5 limpelővel néztem flopot 77-el kézben, a flop 755... Leghátul vagyok, mindenki check, mondom fasza, megint viszem a vakokat. Emelek pár bb-ot, egyvalaki call... Turn Q, enemy check, én kb. bet pot, ő call, river x, ő check én emelek, ő visszaemel, én all in, ő call. Muckolt, de valami 5x, esetleg q5 handre tettem utólag.
-
regent
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez meg szerintem túl kevés. Pont olyannak tűnik, mintha nagyon eltalált volna a flop, és egy kis pénzt szeretnél behúzni. Hiába lenne meg valakinek az oddsa overpárral, vagy két magasabb lappal, erre dobja, mintha égetné a kezét. Vagy, ha elhatározta, hogy ő a jobb, akkor visszaemel. De ezt megtenné akkor is, ha nagyobbat emelnél. Továbbmegyek, ha allin mennél, akkor sem lenne sokkal kevesebb esélyed egy tartásra, mint egy potnyi emeléssel.
Ilyen helyzetben a normálisnál szerintem sokkal többször gondolja azt valaki, hogy blöffölsz az allinnel, és egy magasabb párral hajlandó tartani.
Úgyhogy ez nálam allin, vagy csekk, hátha a törn valakinek lapot hoz. Ha törnön sincs előttem akció, akkor pedig akár a rivert is érdemes megvárni. De azért ezt már csak jó idegekkel, és passzív ellenfelekkel. Nincs roszabb, mint egy 23369 flopon azon gondolkodni, hogy elég-e két allin után a 22. -
adalbert1
veterán
válasz
kavicssli
üzenetére
Érdekes, hogy hiába tudsz több handet játszani egy asztalon is egy óra alatt, hiába tudsz több asztalon játszani, számomra a live gamenek még mindig nagyobb varázsa van... Ahogy megnézem a lapot, babrálok a zsetonokkal, viccelődünk a többiekkel...Mondjuk neten legalább nem látják hogy mennyire vigyorgok, mikor bejön egy nagyobb lap.

-
Gambit
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Részemről check, de én is csak azt tudom mondani, hogy majdnem mindegy. Nem ezen a partin fogsz meggazdagodni.
kavicssli: Magyarul is felteszed majd a kérdést? Hátha válaszol valaki.
[Szerkesztve] -
kavicssli
addikt
Egy jo pokeres szofoto tudtok ajánlani?!

-
kavicssli
addikt
A VC pokeren van ez az azonnali 35$ bonusz 10 72 orán belül a további 20 dodo 2000pont lejátszása után kapható...Erről tudna valaki bővebb infot mondani? Valaki csinálta már ezt?
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Teljesen mindegy, mit csinalsz, nem hinnem, h nagy EV kulonbseg lenne koztuk.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Flopon csak checkelnék, hátha turnre lesz valakinek egy flushdrawja, amire utána adni fogja az emeléseket (ugye microlimiten bele lehet futni ilyenekbe is), esetleg sordrawja, ami dettó...
Vagy attól függően, hogy milyen játékosok megpróbálnám minél jobban a potba rántani őket, mivel a 33 elég valószínűtlen kézben, a 3x talán, esetleg még magasabb pockettel is jöhetnek amire lehet nagyobb fulljuk, de ennek is elenyésző az esélye.
Esetleg emelnék egy pár vaknyit, valaki úgyis callolná szerintem.
Miért te mit csináltál? -
concret_hp
addikt
egy érdekes kérdés:
microlimit, 22vel limpelek utgből, a flopot a 2 vak én és még1 limpelő nézi, ami nem más mint 233. a két vak csekkel. ki mit csinálna? -
adalbert1
veterán
Azért egy botot szerintem elég nehéz lehet megírni, ill. elég nagy meló. Mondjuk bizonyos szint felett biztos megéri, de a szélsőséges játékstílusok ellen biztos nem tud mit kezdeni, ennek ellenére a saját lapját lehet hogy jól meg tudja játszani.
Az absoulte pokeres cikkhez tudsz linket adni?
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Éppen mostanában találtam a 2+2-n egy hozzászólást, amiben a fickó elég hosszan azt bizonygatja, hogy talált NL200-on játszó botokat. Nyerő botokat.
És éppen tegnap olvastam, hogy az absolute pokeren, a szoftver hibája miatt egy fickó úgy tudott játszani, hogy látta az ellenfele lapjait. Lebukott, de csak mert hülyén csinálta.
Közeleg a vég? -
adalbert1
veterán
Hehe... Hát egy jó darabig biztos nem fogok kaszinó bónuszért játszani, pókerben biztos csak az enemyk ellen kell játszanom, nem egy csaló szerver ellen.

Mindenesetre a wsop még messze van, de távlati terveim között legalább az indulás szerepel legalább 1-szer 40 éves korom előtt. Még van 16 évem.
Pár éve meg freerollon is egyszerűbb volt nyerni, kevesebb induló, nagyobb prize pool... -
adalbert1
veterán
Na a póker is pont ilyen. Minden könyvben van egy kis táblázat, hogy melyik lapokkal kell indulni, aztán emelni-emelni-emelni, és ennyi az egész.
Hát ha csak ennyi lenne.
Érdekes módon pont High Stakes Pokeren szoktam csodálkozni, hogy ott pár lazább játékos mivel képes emelni, ill megadni emelést, ill reraiselni preflop. Ha abból valaki könyvet írna, tuti egy utolsó fishnek bélyegeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Crimson Desert
- Facebook és Messenger
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Hol kellene észrevennem, hogy bajban vagyok? Esetleg nagyobb emelés?
Igy különböző helyeken otthon vagy internet kávézóba letöltök termeket fizetek be az én nevemmel és abnőm neével is lóvét... és pl a titánon vagy a carbon pokeren is van barát meghivása!
ami ugye megint +dodó lenne! Kérdésem annyi lenne hogy mennyi az esélye hogy 'lebukok'? Végulis a csajom játszana csak én mondanám az utasitásokat 
Nem érné meg a kockázatot.

Mondjuk ez csak jó, de a helyében szerintem vagy nagyon gyorsan megpróbálnék megtanulni játszani, vagy abbahagynám egy életre..