- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
sz_abika #2568 üzenetére
"nehezebb dió" Hány grammos?
A mondásban kemény dió szerepel, amit nehéz feltörni. Sokan eltévesztik, összekeverik.(#2567) hitman,
Biztos vagy abban, hogy illeni fog a kezedhez és a dobási stílusodhoz az a szár?
Szerintem a 20 g nagyon csekély tömeg steel-hez, de Te tudod.
Ez a hozzá mellékelt szár. -
BBéci
legenda
válasz
sz_abika #2353 üzenetére
Nyáron 600 körüli volt a létszám, egyik ismerősöm 4 órát várt két meccse között, az elsőre két és felet.
Miért nem vesz részt a kiesők nagy része a vigaszágas mókában? Nem játszani és nyerni mennek oda?
A tavalyelőtti júniusi versenyen részt vettem, ott sem volt gyakorló tábla, lesni kellett, hol van vége egy meccsnek és rohantam, hogy párat dobhassak.Akkor sem mennék, ha nekem fizetnének érte.
Akkora tömegben lehetetlen normálisan koncentrálni, rákészülni egy meccsre. Másfél éve majdnem minden hétfőn versenyzem 16-24 fős mezőnyben, hamarosan indul az MDL (Magyar Darts Liga), azon is indulni fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Asus rog g751y elkelt
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest