Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Az általad idézett szövegből időzve: "Tele állásban hasonló a helyzet, nyitott fényrekesszel is elfogadható a színi hiba. Rekeszeléssel itt viszont nem csökkenthetjük a kromatikus aberrációt". Ha értően olvassa el az ember akkor a Pixinfó nem keveredett ellentmondásba saját magával. Az általa idézett tesztben tele állásban, nyitott fényrekesnél nem tudták a CA-t rekeszeléssel csökkenteni, viszont másik tesztekben más gépnél/obinál, nem tele állásban lehetett.
Egyébként elmentem délután beszéltem Pécsett egy volt kollégámmal, aki 32 éve fotózik, az országban ismert/elismert fotós, több kiállítással a háta mögött megkérdeztem a véleményét az általunk vitatott rekeszelés vs. CA csökkentés ügyről és egyértelműen azt mondta, hogy rekeszeléssel bizonyos mértékben, ugyan nem teljesen, de a CA csökkenthető.
Tudod, nem szeretnék végeláthatatlan meddő vitákba belemenni veled erről, így részemről befejezem a dolgot, erről nem írok többet. Elfogadom, hogy szerinted nem lehet a CA-t rekeszeléssel csökkenteni. Pont. Ha meglesz az új obim, akkor meg kipróbálom. Jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest