Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Tagja lettem én is a bandának, szóval egyrészt öröm bódottág van

Másrészt egy érdekes dologra lettem figyelmes: Ha ISO 800-al (afelett még nem próbáltam) fényképezek, akkor mindig ugyanazon a helyen van egy kb 3*3 pixel nagyságú zöld folt, olyan mintha hotpixel lenne, vagy nem tudom a lényeg az, hogy zöld. Ha ISO 800 alatt vagyok akkor viszont nincs semmi baj ott.
Ez most mennyire gáz? Mert ok, ha nagyon zavar akkor is kiretusálom, meg ritkán fotózok 800-as ISO-val, viszont létezik-e, hogy ez az izé terjedhet, vagy akármi? Szóval okozhat-e később nagyobb kellemetlenséget?
Egyáltalán mitől lehet ez?

MOD: nem, nem, 400-on is ott van, csak pl piros felületen egy piros pötty, az a tipikus hotpixelpiros-piros, csak elsőre nem szúrtam ki, szürke felületen meg a kedvenc zöld foltom. Na most megnézem a többi ISO-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest