- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sittes79 #75281 üzenetére
Dr. Király Ágnes
http://www.doctorismedici.hu/
Az egyik legjobb itt Pécsen.Vagy Mohácson a Dr. Csizmadia Csaba, ő ott a kórház vezetője, de van neki is magánrendelése is: http://www.privatendoszkopia.hu/
Nála egyszer nyeltem csövet is, gyors és ügyes volt, nem volt annyira szenvedős. -
Exian
addikt
válasz
sittes79 #72621 üzenetére
Boltban szerintem semmit nem adnak ilyesmiért, ők is inkább szabadulni akarnak mindentől, már szinte senki nem vesz semmit, a legtöbben már csak tableteznek, telefonoznak, már lassan az is nagy szó, ha valakinek van laptopja
Szerintem csinálj egy vagy (ha sok a cucc) több csomagot, fotózd le, írj egy listát, hogy mik vannak a csomagokban, rakd fel aprós oldalakra és vigyék, amennyiért akarják...
Én is nemsokára, ha végre lesz időm/kedvem, elkezdem kiszórni az évek alatt felhalmoz(ód)ott vicik-vacak alkatrészeimet, kábeleimet, egyebeimet, mert már senki sem javíttat PC-t. 5 éve még elég sok alkatrész cserés-javításos melóm volt, manapság már szinte semmi. A legtöbb meló most router telepítés, mert már a legtöbben csak mobilon és/vagy tableten neteznek.
-
Dodder
tag
válasz
sittes79 #27187 üzenetére
Igen csak az a baj,hogy a hozzáértést meg kell fizetni. Én ismerek egy testvérpárt akik klimás cégnél dolgoznak. Vállalnak maszek melót is. Rákérdezek náluk és szólók ha érdekel még.Ja meg ha van szabad idelyük. Ilyenkor szokott beindulni a klíma szerelési szezon.Este válaszolok.
-
a2d2
addikt
válasz
sittes79 #26722 üzenetére
Ha gyorsan akarsz és olcsón, akkor lemész a papírboltba, és veszel egy vastagabb lapot, meg mellé egy piros meg egy kék A4 műanyag papírtartót , és házibarkács megcsinálod.
Ha nagyon belejöttél a dologba akkor csinálhatsz nekem is egyet, mert most kezdtem el játszani az Armored Princessel, és meglesném milyen a szemüveggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Vicces képek
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest