- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoax
senior tag
válasz
Vertigo18 #51026 üzenetére
Aham!?
Így már értem... Ebben az esetben viszont nehéz dolgod lesz, mert szinte minden gyártó DVI-I átalakítót csomagol a kártyái mellé!
Egyébként notiknál sem ritka a "digital only" DVI kimenet. Legnagyobb örömömre...
Viszont ha van rajta VGA kimenet, akkor minek hozzá átalakító?
Hacsak nem 2 monitort szeretnél hajtani róla...? -
-
-
válasz
Vertigo18 #48944 üzenetére
Most akkor megindul a viccáradat gondolom. Szabad?
Két rendőr helyszínel a durva balesetnél, ahol a sértett teste az árokban, a feje a járdán landolt. A jegyzetelő megkérdezi:
- Figyi, a járda az pontos j, vagy ly?
Mire a másik egy laza mozdulattal belendíti a fejet a záróvonalra:
- Nem tudom. Írd azt, hogy az úttest közepén. -
-
tajcsi
őstag
válasz
Vertigo18 #48930 üzenetére
Áh, kellemes húsvéti ünnepeket az őrsnek
Bort búzát békességet, /továbbit nem mondom de gondolom hallottad már/
Már vártam mikor dobsz kommentet. Amúgy abszolutte nem értelek. Akinek nem inge az nem veszi ezt magára nem? Vagy csak egyszerűen nem kell foglalkozni azzal, ha más egy kicsit sztereotipizál, hiszen te nem tartozol közéjük nem? Képzeld ha ByAlex mindenen így felkapna a vizet
lemaradt: továbbra is keresek egy s1155/1156 hűtőt egy teszt erejére.
-
-
-
-
-
-
-
-
tajcsi
őstag
válasz
Vertigo18 #47158 üzenetére
"Furcsa az egész, amit mondasz, mert lehet butus vagyok... De Én nem látom azt a fajta "kutyát", akik normálisak lennének... A Te monológodban "korcsok" vannak, meg nagykutyák... Köztük meg nincs senki..."
Örülök, ha észrevetted, így nem kell ,égegyszer leírni olyat ami nem létezik.
"bár stílussal csinálják tetszen az másnak vagy nem"... bocsi, ezt nem tudom kihagyni... "tessen" helyesen... Tényleg elnézést a javításért...
"
..most erre mit mondjak? jó magyar megérti? nem voltál te taxis valamikor?
"A rendőr meg, akivel TE találkozol, tutira nem büntette meg egyik kollegádat sem 165k-val, ezt elhiheted...
"
Hol írtam, hogy találkozok rendőrökkel? Erre a Tibi aszonta a CsajdúPetinek, hogy "nem tudom mit szedsz amitől ilyen vízióid vannak, de én is kérek belőle..." -
tajcsi
őstag
válasz
Vertigo18 #47150 üzenetére
Mivel lejárt a szerkesztési idő...lehet volt több is, csak azok nem mentek el a médiába. Tudod nem lehet tudni, milyen "emberre" (?) akad rá egy "emberke", olcsóbb megvenni egy elsősegélyes dobozt mint kifizetni a bírságot. Biztos nem 10ezer forinttal büntették meg az "emberkét".
Ja ajánlom figyelmetekbe ezt a videót érdekességnek, ha jól tudnám a törvényeket, én is így tennék...
-
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #47146 üzenetére
Értem.
Pedig az eredeti büntetésen felüli korrupciós büntetésből igazán kaphatnátok százalékotHa már így kiderült hogy rendőr vagy akkor még egy kérdés:
Kíváncsi lennék hogy ez az elsősegélydobozos mizéria csak egy reklámfogása volt az ezt gyártó cégeknek, vagy tényleg ki volt adva az ellenőrzés?
Mert mi is egyből frissítettük a készletet -
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #47137 üzenetére
Miért nincs ilyen?
Ebben az esetben nagyon jól elhitették a néppel hogy van ilyen mert én teljesen meg voltam róla győződve és eszembe nem jutott volna lefizetni a rendőrt ha megállít pl mobiltelefonálásért vagy gyorshajtásért.
Nekem pedig még konkrét összeg is dereng a jutalommal kapcsolatban (30.000 Ft). Ez akkor fake hír volt vagy csak én álmodtam?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Vertigo18 #47132 üzenetére
hogy miért pont az ügyvédeket hoztad fel, rejtély számomra...
yerico:
Amúgy ki az a hülye, aki olyan taxiba ül, amelyiken nincs egy értelmes taxitársaság logoja. Volán Taxi és EuroTaxi nem vág át. Buszpályánál csak hiénák vannak.
igen! ahogy fentebb írtam, nekem egyszer sikerült, pedig NEM szabad
-
Csepy
őstag
válasz
Vertigo18 #46940 üzenetére
Sorry, csak az ilyenek kiakasztanak, de nagyon. Hála Istennek kihalófélben vannak az ismeretségi körömben. Csak ez egy "szakember" (pécsi boltos) és Istennek hiszi magát, akihez igazodjon mindenki, mert neki "erre nincs ideje"... hát én meg pont leszarom, nekem meg az ilyen "emberekre" nincs időm.
Regards: Csepy
-
válasz
Vertigo18 #46660 üzenetére
Miért? Mert egy USB portra dugható kijelzőt fejlesztek?
Vagy mert nem koppintották le rá teljesen a MS egyik programnyelvére a fejlesztőkörnyezetet?
(Windóz alatt is vannak shell scriptek btw... Meg soros port isDomainbe léptetett windózon a mai napig egyszerűbb usereket felvenni a gépre parancssorból, mint grafikus felületről
)
@Cpt. Pirk : Ehhez a kijelzőhöz viszont muszáj lesz írnom egy tray alkalmazást, ami küldi ki az adatokat... Elsősorban moddinghoz akarnám eladni, ahhoz muszáj lesz valami, ami Win alatt is használhatóvá teszi
Amúgy a soros port tesztelésre van free progi Windózra, adjak?
(Jut eszembe, az Arduino IDE soros port monitora is megfelel erre.) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Vertigo18 #46649 üzenetére
Igazából aki egy Windowst fel tud telepíteni, össze tudja guglizni rá a drivereket, programokat, fel tud tenni víruskeresőt, annak már bőven van annyi tudása, amivel fel tud tenni és használni is tud egy "asztali" disztrót. Onnan meg már csak a felismerés van hátra, hogy "bazz+ ez mennyivel egyszerűbb", vagy "jé ezt ilyen könnyen is lehet" meg "lol, nem kell a gugliban turkálnom a trial programok között"...
Persze aki nem ért a Windowshoz sem, az egy másik kategória. Nekik meg igazából mindegy mi van feltéve, letöltik az Internetet.
*most állítottam át a házmesterünk gépét XP-ről ArchBangra, mert az XP bekapcsolás után benyelt 1G memóriát (virkeren kívül szinte semmi nem fut alapból, mégis ennyit benyelt valami) aminek harmada ment a vinyóra, így kaparta a vinyót mint állat, az AB meg beéri 50-120Mb rammal, közben kétszer gyorsabb, és a Firefox meg a Skype pont ugyanúgy megy rajta (vagyis gyorsabban), kezelése meg a hotkeyek miatt gyerekjáték, egérhez alig kell nyúlni. Szegény P3 Celeron gép megtáltosodott.
-
válasz
Vertigo18 #46649 üzenetére
És? A hozzáértés sehol sincs magától. Amúgy ha megkér valakit, hogy lője össze neki, akkor nagyságrenddel egyszerűbb, mint a windóz.
Szoktam röhögni, amikor valaki winwn képes sokáig szívni egy problémával, de Linuxon nem, mert nem akar szívni
És akkor már nem mindegy, mihez nem ért? -
-
Thomas1
addikt
válasz
Vertigo18 #46372 üzenetére
Hála istennek egyet sem kaptam el belőlük.
Lassan 13 éve van jogsim, ~500.000 km-t vezettem, de egy balesetem volt eddig, az is kifutó kutya miatt.Nem mondom, hogy állandóan betartom a kresz előírásait (sokat nem is ismerek...
), de azért igyekszem. Főleg mióta gyerkőcöm is van.
De az sajnos valóban tény, hogy nem elég, ha te vigyázol, a sok menőcsávó, vagy éppen a kis taknyosok, akik éppen megkapták a jogsit és apuci a seggük alá vág egy 150+ lovas kocsit, nem túl kifinomult vezetéskultúrával rendelkeznek. Úgy is mondhatnám, hogy túl bátrak/menők és ennek más issza meg rendszerint a levét.
Szerk.: a másik véglet pedig a nyugdíjasok, akiknek a drága háziorvos megadja az orvosit, és utána félvakon, 20-al cammognak. Ez az igazán balesetveszélyes szerintem.
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Vertigo18 #45793 üzenetére
Vagy simán egy vizesárok, krokodilokkal, vagy egy mozgásérzékelő rendszer ami szól a bolt tulajának, hogy mozgás van bent, aki ilyenkor egy gombnyomással elgázosítja a betörőket. Opcionálisan felszerelhető egy lapát meg egy seprű két robotkarral ami felsöpri és a kukába teszi őket mint anno a Tom és Jerryben.
(#45794) rnrn: Itt nézz körül.
-
bnss
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest