- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nesa
veterán
válasz
yerico #13820 üzenetére
A magyar kresz olyan mint a legtobb magyar torveny bholsevikok alkottak es eletkeptelen a 3. feklampa is csak 1-2 eve szabad a kresz szerint....vicc
velem 98 ba kiakartak szereltetni a rendorok + muszakira is mondtak elnevigyem igy hogy bentvan...szanalom
Es ha valaki smartot vessz az hogy rakja hatra1 valamire rajotem aki gyereket akar az kiskocsival ne probalkozzon szart se er ,golf ,astra, suzuki meg ilyen szarokba bese lehet rakni rendessen talan golf4 tol mar igen de az elozoekbe tuti nem, astraba nemtudtam meg a babakocsit se berakni
a mazdaba epp hogy befer
Biztonsagi ov kerdes megoldva Pug 307 re csere megtortent 5k volt a 2db , mazdara latatlanba aztmondtak 75k de nemvalaoszinu hogy hosszabb.... leis raktam gyors a telefont...
Menetiranyal elentetessen epp hogy befer de elorebb kellet huzni az ullest szoval ha nincs BMW 750 IL vagy audi A8 Long otthon nem erdemes gyereket csinalni, igy ujra gondolkodom a volvo 740/760 on de 1 POLAR lenne az igazi, 5meter alatt csak bevasarlokicsinak jo.
A bebihordozoval az a bajom hogy demoztam a dolgot es ugy kiteptem mint a szart... ha nem ilyen lagyabb muanyagbol van akkor szettorott volna a kezembe...
-
nesa
veterán
-
aneda
senior tag
válasz
yerico #13138 üzenetére
Kicsit olvass utána a neten, a mikéntjéről, de vezérszavakban annyit hogy az audio CD nem adat CD-ként viselkedik, különös tekintettel a hibajavításokra.
Lemez és lemez között is óriási különbségek vannak, a gyengébb lemezen vékonyabb a hordzó réteg, instabilabb a reflexió -> újabb hiba, amit nem követ CRC error, hanem csak egy jelátlagolás -> információvesztés.
Ezen felül saját fülemmel is hallottam, egy nem is túl elborult rendszeren, (ROTEL cd és erősítő, CHARIO hangfalak) érdekes módon ebből leginkább azt hallani hogy a magas teteje fátyolosodik, és kismértékben a dinamika csökken, pedig elméletileg az ember füle a középtartományra van kihegyezve. -
mark75
senior tag
válasz
yerico #12438 üzenetére
Én használom a kocsit,vagy te
Ne hogy már meg magyarázd nekem valamilyen adatokkal a dolgot,én tapasztalatból írok!Amúgy a BMW meg városban,9L,városon kívül meg 7-8L.
A nyugis normális használatra írtam a fogyasztást,ha rugod neki,akkor mindegyik elhúz a francba fogysztásba -
-
-
nesa
veterán
En ertem amit mondasz de amig Feco lehetetlene teszi a megelhetest nincs helye a mondanivalodnak.
Inkabb a kinai aruk ellen csinalj kampanyt.Mas a repce olajos mag igy abbol biodiesel lesz ,etanol altalaban a cukorrepabol keszul meg egyeb alkohol eloalitasara alkalmas novenybol.
A buzat, kukoricat,napraforgot meg azert nem termelnek ebbe a kurva orszagba mert a fent emlitett joember es cinkostarsai tonkreteszik a gazdakat.... ami csak reszben igaz
mivel ha jartas lennel a dologba tudnad hogy a gabonatarolokba meg mindig van buza csak epp nem neked es nem a magyar alamnak-embereknek... mivel a Paraszt gazda se hulye neki is megkell elni valamibol igy gabonat a deli hatarakon napi tobb 100 kamion viszi ki horvatorszagba+boszniaba.....
A kenyer ara meg igyis ugyis horor lesz ,ehezni fog az orszag....... ezt az nepcsoport vetette ki rank akiket nemszabad leirni se...
Ugyhogy ha te nem veszed meg a 225Ft os bioetanolt akkor aztis elviszik kulfoldre eladni es meg az se marad.
-
Dare2Live
félisten
hát ha neked az vana dsl szerződésedben, hogy stabil 1060/160at vagymit adnak és nemadják akkor ok.
De ami szerződéseket én láttam ott a minimális szolgáltatásnak röhelyesen alacsony dolgok voltak megadva korrek a szolgáltatódvagy elkurtak vmit az externet jogászai vszeg.
-
Szpájki
tag
szoval jol ha értem: lefilmezi a szabálytalanságomat felismerhető vagyok a videón, félreállít ott helyben és azt mondom h nem én voltam és nem irok aláá semmit meg nem teszek nyilatkozatot akkor nemtudmit csinálni velem?
ez nagyon kecsegtetően hangzik
én meg ha jol emléxem akkor 521 és 523 is fehér de ja van egy sötétkék is, feketét nem vágom.. amugy nem sürün meek 160annalcsak amikor tudok
-
Dare2Live
félisten
végülis ki mondja meg egy vér/hajmintárol, hogy a tied vagy az ikertestvéredés?
logikus a saját/anyám kocsijában a hasonmásom volt vagy az ikertestvérem (akiröl nem is tudtam, hogy létezik)jogász nemvgyok, az eddigi rendszert ismertem tudtam ha nemkapnak el helyben nem vághatnak meg de, hogy számomra tök egyértelmű bizonyítékot letagadjak aztán ezért kelljen bíroságra járnom és véletlen kiderüljön, hogy jogos ami jogos énmeg ott csücsülök hamis tanuzáson kapva. (Aminek mi is a tétele?)
Inkább kifizettem a 6Kt. -
Thomas1
addikt
-
Macka
veterán
Egy ismerősömhöz betörtek, és elkezdtek kutakodni náluk. Illető apukája kommandós, és volt fegyvertartási engedélye, és hozzá egy böszme nagy pisztolya is. Kedves betörő persze kifeszegette a lezárt dobozát, és mikor meglátta fegyvert úgy beszart, hogy mindent otthagyott és elhúzott....
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest