- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
HoldChore #55272 üzenetére
Érdekes. Mivel kupont vettél nem terméket, így a PP visszatérítés elvileg nem érvényes, hiszen nem tudod, bizonyítani, hogy nem volt teljesítés.
Ebben az esetben szerencsétek volt. Lehet, hogy a PP kivételt tett, mert gyanítható volt a csalás, és tömeges lehetett a bejelentés. -
-
ugyeletes
tag
válasz
HoldChore #54200 üzenetére
vigyazzatok aliexpressel, meg mielott lejar az ido, inditani kell dispute-t.
4 vasarlasom volt, ebbol kettovel at akartak cseszni... egyiken meg trackingot is adtak, csak nem indult el kinabol a cucc... sok reklamalas utan sikerult visszaszedni a 70 usd-t.a masik meg fake tracking szamot adott... -
blaca83
őstag
válasz
HoldChore #54100 üzenetére
Én is erősen gondolkodtam rajta, hogy egyet megkockáztatok és mivel az volt írva, hogy még 3 napig él gondoltam megvárom kinek-mit jeleznek vissza, erre másnap délután már nem élt a dolog.
A "sors eldöntötte" Én lecsúsztam róla és remélem, hogy nem jársz pórul és megkapod őket.
MÁS:
Esetleg nincs valakinek nem működő, vagy bármilyen okból hibás CORE2DUO-ja véletlenül? -
NGA
addikt
válasz
HoldChore #53878 üzenetére
Reméljük jól alakul, de pár figyelmeztető jel:
- nincs normális AFSZ. Amit AFF-nek irnak, azt egy másik oldalról másolták, és elfelejtették átjavitani a cégnevet több helyen.
- nincs leírva, hogy megy az elállás, mivel ez netes vásárlás, és 8 napig megillet
- nincs leírva a garancia feltétele
- egyben ki kell fizetni a cuccot előre, és a szállitás utánna kezdődik, mivel ha dec 10-ig nem kapod meg, akkor tudj csak reklamálni, de addigra már sokan beszopták, nem lehet senkit figyelmeztetni
- a teljes összeget kell kifizetni előre, nincs lehetőség a futárnak fizetni
- nincs leirva, hogy szállitják ki
- nincs megadva ügyfélszolgálati telefonszám
- a cég pár hónapja létezik
- kupont veszel, nem terméket, nem tudsz reklamálni
- a termék nem elérhető sehol máshol, nincs tipusszám, semmi.Ez csak pár jel.
Reméljük megkapod, de igen nagy bátorságra vall igy belevágni.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
HoldChore #53878 üzenetére
Kimaradt, hogy "nye-nye-nye-nye".
Egyébként én is kíváncsi vagyok ennek a végére, majd mindenképp írd meg, hogy mi lett belőle.
Apropo, lehet hogy lesz egy eladó Canon EOS 40D dSLR fényképezőgépvázam, ötdarab akkuval, portrémarkolattal (a portrémarkolat karcos, az övem összekarcolta egynapos korában -.-). A váz viszont makuláltan állapotú, doboza, töltője, nyakpántja, mindene megvan. Érdekelne adott esetben valakit?
(exposzámot mindjárt kiolvasom)
-
NGA
addikt
válasz
HoldChore #53855 üzenetére
Reménykedj. Én egy alig pár hónapos cégtől, ami egy cégtemető cimére van bejegyezve, és az sem derül ki, az AFF-ből (Ez meg mi egyébként? Nem AFSZ van?) hogy kitől is vásárolsz, ki adja a garanciát:
Jelen Általános Felhasználási Feltételek 2011 november 1 napján lép hatályba.
Ki az a Medicinar?
A weboldal működése, elérése - a Medicinar szándéka szerint - folyamatos.
"Az ajánlat szövegét, és képe(ke)t a Hirdető bocsátja a Fox Kupon rendelkezésére, szerződés mindkét fél általi aláírást követően. Erre tekintettel a Fox Kupont a téves, hibás, vagy hiányos információkból eredő károkért felelősség nem terheli. "...
A Hírdető (szolgáltató) által nyújtott szolgáltatás minőségéért és annak teljesítéséért a Medicinar felelősséget nem vállal.Mi garantálja, hogy nem egy gagyit kapsz?
Valamint tele van helyesírási hibákkal.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
HoldChore #53844 üzenetére
"amennyiben elegendő ember összegyűlik, akkor az ajánlat aktiválódik."
Honnan lehet tudni, hogy az adott ajánlatnál, mennyi az a "elegendő" ember?
Mi van ha mégsem jön az össze? Visszaadják a pénzt, vagy lenyelik mondván, hogy az volt a kupon ára. Erről nem írnak az oldalon -
NGA
addikt
válasz
HoldChore #53844 üzenetére
Egy picit gyanús nekem.
A facebook oldaluk augusztus óta létezik, semmiféle pozitív visszajelzés sehol nem olvasható, tulajdonképpen semmi nem olvasható róluk. Miért vonják le azonnal a pénzt?Maga a cég július óta létezik.
A cimükre még ezek vannak bejelentve:"PharosPhi" Intézet Felnőttképző Kft.
Addenda Reklámügynökség Kft.
Calcont Kft.
Candycandy.Hu Kft.
Civilszervezetekért Kft
Copy-Mánia Kft
DBL Dream Builder Hungary Kft
Eurobazár Hungária Kft.
Európa Medical Kft.
Galambbau Kft.
Kapi & Kapi Kft.
Konzolpalota Kft
Lifec Promotion Kft.
Möbel-Trade 2000 Bt.
Navara Gold Kft.
PRESTIGE B. Kft.
Sentinel-Sys Kft.
Sulduzlu Yashar Kft
Webáruházgyár Kft.
Worax Computer Kft -
Exian
addikt
válasz
HoldChore #53835 üzenetére
A GPU-ja az tutira gyenge, de ha nem játékra kell, akkor jó lehet. A többi paraméter az megfelelő, mondjuk a kamerája is gyengének tűnik. De szintén nem biztos, hogy fontos szempont.
A 4.2.2 Android az nagyon érdekesen hangzik, meg a kétmagos proci + 1GB ram is elegendő. Ennyiért valóban jó lehet, HA tényleg az van benne, amit írnak
-
Palafi
aktív tag
-
-
-
-
-
Exian
addikt
válasz
HoldChore #48172 üzenetére
Biztos?
HP-ra nekem nagyon NAGY szemekkel néztek eddig mindenhol. Ez nem az a szokványos, megszokott tápcsati
De persze lehet, hogy rossz helyen próbálkoztam, megpróbálom majd a MichOHM-ban is, hátha nekik van.
Egyébként arra kell, hogy tudjak csinálni az autós laptop adapteremhez kábelt, mert a 12 részes tápcsati készletében sajnos nincs HP csatlakozó
-
válasz
HoldChore #47419 üzenetére
Khm. Az eredeti kommentedre csak annyit, hogy igen, a gyerek nem eszik sokat, de nézd meg, mennyi minden kell az ellátásához. (Babakaja, babakocsi, dokihoz hordani, gyógyszerek, pelenka, babaruhák, cumi, meg kismillió dolog.)
Illetve pl. én itthon a télen nem nagyon fűtök, mert anélkül is van 18-20 fok -egy újszülöttet nem tennék ennyibe. -
krizmo_
addikt
válasz
HoldChore #47394 üzenetére
Nem gondolkozunk egyformán, és ne akard, hogy mindenki úgy gondolkozzon, mint te.
Szerinted elég egy gyereknek a minimum, de van aki ennél többet akar adni....hiába vagy 50 éves, ha nem foglalkoztál olyan dolgokkal, mint egy 20-30 éves.
Hidd el nekem én nem egy gyermek sorsát, lelki fejlődését, pszichikai állapotát ismerem.... Ebből kifolyólag azt is tudom, hogy mi következik abból, ha egy gyermek nem kap megfelelő szellemi/testi táplálást. És azt is tudom, hogy miért nem elég neki egy fagolyó, és itt nem konkrétan arra gondolok, hogy kár okoz magának vele fizikailag, vagy esetleg más gyereket nyom vele fejbe...ez ennél sokkal komplexebb dolog.
Szerintem nem az ilyen begyöpösödött gondolkodás viszi előre az embert, hogy egy gyereknek nem kell semmi.
Ez pont azt mutatja meg, hogy mennyire nincs felelősségteljes gondolkodás a gyermekvállalás mögött.
Ezen a szinten biztosan nem jártál és a gondolkodás módodból kifolyólag nem is fogsz, és ezt most nem sértésnek szánom. De aki szerint egy gyereknek elég egy fagolyó az nem gondolkodik másként később sem, és valószínűleg minden helyzetből a minimumot hozza ki.
Amúgy ez nem egy közösségi oldal....az egy másik történet...
Ne fájjon neked ha más többre vágyik (és itt nem feltétlen az anyagi javakra gondolok), nem kell senkit lehúzni, csak mert szerinted az a helyes. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HoldChore #47392 üzenetére
Nem én vagyok annak a gyereknek az apja, így nem rám tartozik, hogy mit vesznek meg neki, csak jeleztem, hogy a mai gyerekeket a fagolyóval nem fogod lekötni. Viszont azt nem mondtam, hogy feltétlen drága bizbaszokat kell venni amit nem is tud még értékelni a kölök.
A többire nem is reagálok, mert kezd átmenni személyeskedésbe.
Exian: nekem orosz fémépítőm és legóm volt, mindkettő szépen el van rakva későbbre. A legó akkoriban is drága volt, olcsóbb azóta sem lett, szal már érték a készletem. Mondjuk h. a szociális hálók meg egyéb ilyen fasságok korában mire jutok vele, az kérdéses, legrosszabb esetben megmarad nekem a legó.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HoldChore #47383 üzenetére
Van a családban kiskölök, most két éves. 1.5 éves korában már munka padja volt gyerek szerszámokkal és frankón tudta összecsavarozni a műanyag alkatrészeket plusz meg is mutatta nekünk, hogy mit hogyan kell csinálni. Na ezt a gyereket kösd le egy fagolyóval...
"5. egyedül van. (Mert az apja meg az anyja gürizik valahol, hogy a 100 000 Ft babakocsit meg tudja venni!)"
Mi az istenről beszélsz? Az 1 éves gyereket hogy a fenében lehetne egyedül hagyni a lakásban órákra?Te tényleg nem foglalkoztál még gyerekkel. Remélem nem is tervezed a közel jövőben.
-
krizmo_
addikt
válasz
HoldChore #47382 üzenetére
Látom nem értettél meg..... nem sok közöm van a médiához....
Egy gyereknek friss zöldség, gyümölcs, csirkemell stb..... nem pedig a mesterséges dolgokra gondoltam, ezt hol veszed meg jó áron mondjuk pl télen?
Most elmondom neked, hogy a szalonnabőrtől nem fog fejlődni a gyermek....pont az ilyen emberek miatt van annyi beteg gyerek....
Én semmilyen drága szart nem soroltam fel, és szerintem hagyd az összeesküvés elméleted, mert hidd el nekem a babáknak készült termékek be vannak vizsgálva..... ez EU szabvány....
Elég furcsa dolog számomra, hogy te a dicsekvést hozod fel.....szerintem ez nem normális dolog....miért dicsekednék bárkinek is azzal, amim van? Ki tesz ilyet. az olyan emberek mint te.......csak innen juthatott ez a példa egyből eszedbe..... -
krizmo_
addikt
válasz
HoldChore #47375 üzenetére
Sajnálom, ha te csak ennyit akarsz biztosíztani a gyermekednek, ezt elég szomorúan olvastam....
Szerintem ezt gondold végig....
Egy gyerek valóban nem eszik sokat, de nem ehet akármit...a gyerekeknek készült ételek, fürdetők, testápoló szerek sokkal költségesebbek, mint egy felnőttnek. Ha nekem gyerekem lesz, én szeretnék neki normális élet körülményeket biztosítani, és ebben sok minden benne van....de végül is vannak olyan etnikumú emberek akik, 5-10 gyereket bevállalnak és képesek elnézni, hogy éhezik a gyermek vagy éppen nincs ruhája, cipője....stb...
Hiszen egy gyereknek nem kell semmi, és még csak fel sem nő, legalábbis a te felfogásod szerint...(#47378) Exian
Hidd el nekem egyik gyereknek sem jó dolog szegénységben felnőni, és egyik normális szülőnek sem könnyű, hogy a gyerekének nem tud megadni mindent, amire szüksége van.
Én nem vállalnék be úgy egy gyereket, ha tudom nincs rá elég pénzem, mert én nem akarok egy másik életet tönkre tenni....nem minden a szaporodás.... Sok ember nem érzi át ennek a felelősének a súlyát, és ezért is van az, hogy hoppá becsúszott a gyerek....
Persze vannak példák amikor a gazdag gyerek/család sem boldog, de még több példa van amikor az éhező gyerek nem boldog....nyilván nem szélsőséges esetekre kell gondolni. -
HoldChore
tag
válasz
HoldChore #46201 üzenetére
2 mobiltelefon eladó.
Samsung Monte s5620. Szilikontokkal, fóliával.
ZTE Blade. Szilikontokkal, nagyobb akku és fólia jár hozzá.
Vodafonosak.
Az árak itt kedvezőbbek nyilván, mint a vaterán.
Érdeklődni privátban. -
yerico
senior tag
válasz
HoldChore #44594 üzenetére
"Nem tudom mondták e, de csak 50-el szabad menni a városban"
Lehet ott többel is menni, ha tábla engedi, márpedig van ilyen több helyen is Pécsen, elég csak a 6-os városhatár közeli szakaszaira gondolni, vagy a Siklósi útra. Persze vannak olyan szakaszok is, amiknél a korlát 50-nél lentebb van.
Egyébként a 6-oson még mindig 60 a zöldhullám tempója.
-
chungee
addikt
válasz
HoldChore #44577 üzenetére
Nem vagyok az a nagy autós. Inkább ilyen hétvégi sofőr vagyok, aki 60-nal döcög még a megszokott útvonalon is. Amikor csak tehetem, akkor tömegköz. vagy bicaj. Ha használom kell az autót akkor vagy családi bevásárlásra vagy ha vinni kell a rokonokat az SZTK-ba. Tudom, hogy van ABS az autóba és annak működési elméletével is. Éles helyzetben nem kellett még használnom. Ezért volt furcsa.
-
Nevil2
tag
válasz
HoldChore #44473 üzenetére
Hát, nem biokémiából érettségiztél, az biztos (bár ez áltisis tananyag - de lehet persze, hogy évtizedek óta rosszul tanítjuk az oktatás minden szintjén világszerte)... és nem látod a fától az erdőt (jó, ,hogy nem a légzés került szóba)... én nem arról győzködlek, hogy rossz az amit csinálsz, hanem rámutattam, hogy néhol butaságot beszélsz... és még ragaszkodsz is hozzá...
Részemről téma lezárva!
-
s7evcsenko
addikt
válasz
HoldChore #44463 üzenetére
Senki nem mondta, hogy méreg szerintem... ez butaság is lenne állítani!
A desztillált vízzel semmi baj nincs, ha mellette pótolod azokat az ásványi anyagokat, amikre a szervezetednek szüksége van.Azt én sem tartom viszont elképzelhetetlennek, hogy a csapvíz helyett fogyasztva, némileg egészségesebb életmódra váltasz ezáltal, hisz a csapvízben azért vannak olyan dolgok is, ami valljuk be, nem az emberi szervezet álma (hormonok, arzén),,,
Viszont hangsúlyozom, kell mellette az ásványi anyag bevitel!!
Ez talán nem elfogult leírás egyik irányban sem... -
Nevil2
tag
válasz
HoldChore #44463 üzenetére
Gyanítom, hogy rendesen (tudatosan) étkeztél mellette, vagyis vittél be bőven ásványi anyagot a szervezetbe, tehát a desztillált víz által "kimosott" ásványi anyag elenyésző veszteség volt.
Értsed már meg, hogy nem tanítanak hülyeséget... ne legyél már fogalmatlan... ha annyit olvastál a témában, akkor ezt nem írtad volna le!
Ha kiraknak a sivatagba 100 liter desztillált vízzel és nem tudsz más módon ásványokat bevinni, akkor egykettőre elpatkolsz, mert felborul a szervezet ún. sóháztartása.
Ez kémia és biológia.
-
Nevil2
tag
válasz
HoldChore #44449 üzenetére
Na ne mondjuk már hülyeséget... szinte oviban tanítják hogy a desztillált víz nem egészséges, mert nem nem juttat be ásványi anyagot a szervezetbe, hanem éppen ellenkező a hatása, az izzadással és vizelettel távozó ionokat nem pótolja. A gyakori fogyasztás esetén fellépő betegséget vízmérgezésnek hívják (persze nem arról van szó, hogy időnként egy-egy pohárral megiszunk). Ráadásul se íze, se bűze...
Amúgy az esővízhez meg semmi köze sincs. A desztillálás során a folyadékot, esetünkben vizet forraljuk, majd lehűtjük a felforrt vízgőzt és az így lecsapódott vizet nevezzük desztillált víznek. Nem tartalmaz sem ásványi sem élő anyagokat. Csak H2O... (ami ugyancsak nem azonos az ioncserélt vízzel)...
Nem okoskodnék, de a desztillált víz - ha elfogyasztjuk - igenis káros az egészségre!
-
-
válasz
HoldChore #41321 üzenetére
A Göbölyös nem hülye az autókhoz, szóval annyira nem kamu. (Csodát én sem vártam.)
De azért az a lambda korrekció kihagyás elég meredek! Valószínű azon bukott az egész. Honnan tudja a motorvezérlő, hogy mi van az égéstérben? Ő csak levegőre számol, nem végez gázanalízist... -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest