-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Thomas1 #3757 üzenetére
Pedig van pár, pl.: Creature II 2.1-es szett, amit egyébként feltétlen halgass meg, ha van ebben a pécsi szalonban..sokkot fogsz kapni
Star Wars rajongóknak ideális darab
(majd megtudod, miért mondtam, ha meglátod
)
u.i.: 2.1-ben jelenleg sztem a Genius SP-HX1250X a király...mind hangzás, mint pedig design tekintetében
-
DaVe-BoY
csendes tag
válasz
Thomas1 #3637 üzenetére
köszi !
Emberek ! Kis fejlemény !
Cumókhoz még jöhet egy űbertuning házikó is és egy AeroCool AeroPower 550W os táp is ... és akkor már csücsülne is valamibenróla lenne szó :
oldallap nélkül
jelen pillanatban az asztalomban
még régebbről (LANPartyn) megjegyzés : itt még nem volt benn annyi mindwn mint most :
4, ledes venti +12es Ipari venti ( csak úgy fújja a szelet )adok mellé 1 kék neoncsőt + Uv csövet (sajna inverter nélkül ) + 2 egymással szemben álló "kopottra" festett sárkány
remélem láccik ( ezis Partyn )Táp : adott ... Kötegelt amúgy van rajt sata csati is ... meg minden . Aktív PFC s
ha érdekel valakit .... akkor örülök neki !
Ár nemtudom ... 18 ért vettem a tápot most nemtudom mennyi.
A házikó olyan 10 körül mehet. (1 mert sok cuc van hozzá ... extrák + sok munka volt vele + meg a szívemhez nőtt))
Érdekel valakit ?
U.I : A pormacskákat nem nézni !
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Thomas1 #3082 üzenetére
Én is pont most szaladtam bele egy hasonlóba!
Egy srác felrakott eladásra egy 8800GTS-t... 35k-ért!
Aznap is regisztrált, tehát überújonc volt!
Lecsapván a látszólag szuper bizniszre, felhívtam, közölte, már jelentkeztek érte!
Megtoldottam némi kp-val az irányárat, belement!
Pesti srác lévén, csak posta jöhetett szóba!
Kicsit húzta a száját, de felajánlottam, hogy előre utalok! Így már tetszett neki!
Őszíntén szólva, fostam kicsit, mert gyanúsan jó vételnek tűnt!
Két nap múlva nálam volt a hibátlan VGA...
Szóval fő a bizalom! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Thomas1 #2767 üzenetére
Már nem mogyoró, de még ott dolgozik tudtommal. Tápot nem tudom, de most vásárban láttam FSP 400-os nagyventiset 4k-ért. Gondolom 3-3,5k ért el lehetne hozni. Arra hátrafelé az állatvásár környékén a kisteherautóból...
Jó tápok ezek, nálam még a 350-est is külön ellenálással kelett terhelni pluszba...
-
a2d2
addikt
válasz
Thomas1 #2582 üzenetére
Hali!
Én meg barbakánnál melóztam pc boltban, és a faszi mondta, hogy őrízzem meg a Quantum vincseszterek barna kis zacsiját, mert csak azzal él a gari, mondjuk csak a világgariról volt szó ebben az esetben, abban kellett visszapostázni a gyárnak. Csak érdekességképp írtam. -
polip
addikt
válasz
Thomas1 #2582 üzenetére
hát én még ezt is furcsállom, két okból is
1. a kingston pendriveok közül pl a DTI szériára életfogyt gar van....természetesen nem vagy köteles tárolni a dobozát a végtelenségig
2. anélkül, hogy rommá ne vágnád pl ollóval a dobozt, képtelenség kivenni belőle a cuccost...
persze hogy nem volt ellenvetésük...a doboz sehol soha, semmiloyen formában nem része a garanciának...megjegyzem érdekes lenne kideríteni, honnan fakad ez az egész teória
-
nesa
veterán
válasz
Thomas1 #1851 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/javitsuk_a_prohardvert/hsz_4601-4700.html#msg4672
Igy lehet csak hatrafele megy aPH szekere... -
magi20
senior tag
válasz
Thomas1 #1563 üzenetére
Hahóka
))
na van egy kurva jó hírem,van egy 12-es meg egy 8-as
12-esen van sata 20+4 pin +4pin még.
8-as amúgy jobb bazz) nem vicc.
akkor kinek mennyiért kellene,és melyik,és mikor?
de mondom nemtudom tuningolni a gépemet,tehát holnap kapok moditól egy 650-es tápot és meglesem hogy mi ahelyzet vele.úgy néz ki hogy 6300-at 8800gts-t meg ramokat már nem bírja a kis 350-es fsp...........de csak akkor ha nagyon meg akarom huzigálni.
de amúgy az durva hogy: 6300 2700mhz-en
8800gts evga
2gb micron ram
160+120+120 hdd
dvd író
és ezt elbírja simán viszi. csak 3200mhz-nél fagy ki,de lehet hogy proci nem bírja.holnap kiderül,de szinte 100% hogy úgy jó lesz tehát mondjatok ajánlatokat. -
magi20
senior tag
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Thomas1 #1549 üzenetére
Bakke, az én kedvencem, amit szintén nem találtam legutóbb sehol (MEXX - Waterlove, jelzem a csajok besz@rnak tőle
) itt 5200Ft
Nagy átlagban kb. 3,5K szokott lenni
Ha nagyon nem találok másutt, akkor ennyiért is megveszem, de inkább keresgélek még egy darabig
[Szerkesztve] -
yerico
senior tag
-
Iginotus
addikt
Ausztrál termék, ne kérdezd hogy került ide, sajna ez inkább csak fuj mint höt, 1-2 fokot levisz és igen 1 nap alatt felzabál 20 liter vizet, szóval szerintem párásit, de a höérzeted azt csökkenti (vizet nem fuj ki magából, legalábbis nem észrevehetöen)
Ha jeget is teszek a viztertájba akkor hatásosabb.
Gondolom kész vagyon az amit a metroban lehet kapni. Ezt inkább ventilátor árban adnám mint légkondi árban -
rnrn
aktív tag
Hali!
Kaposváron egy hete voltunk párommal utoljára és hááát... Fél óra sorban állást követően jutottunk be, aztán pedig megállapítottuk, hogy néplavor. Nagyon szép, igényes, tiszta, de iszonyat rengetegen voltak. Mozdulni sem lehetett.
Ellenben tegnap Harkányban voltunk és nagyon meg voltunk elégedve. Óriási területen sok-sok medence van. Megvettük a legmagasabb árú belépőt (2640 Ft), és kaptuk az élményfürdőt (szauna, gőzszauna, jakuzzi, stb.) 2 óra időtartamra --- pont elég is volt ---, a strandfürdőket, az úszmedencét és a gyógymedencéket. Szuper volt, csak ájánlani tudom. Nem tudtuk megunni, pedig 7 órát voltunk... Ja, és bő 20 km csak Pécstől.
Barcsra megyünk legközelebb, szimpivé tettétek az előző hozzászólásokkal.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged