- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Netfone
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
-
-
Silenzio
addikt
-
Silenzio
addikt
válasz
Magnum_ #19785 üzenetére
Attól függ, ha működik nálatok az optika, ott valami bődületes kedvezmények vannak. Ingyen kapjátok a telefonvolnalat, ha nem kell, hát nem kell.
Számla nem érkezik róla, egy fillért sem fizettek. De ha épp kell, akkor 15 Ft-ért telefonálhatsz. Hátrányod nem származik belőle. Ez persze csak Uránvárosra vonatkozik, meg Kertvárosra. Ott is csak bizonyos helyeken. Ellenben áprilistól bevezettük a Naked DSL-t, tehát már amúgy SEM kell telefon. Mivel ott nem lenne ingyen, megteheted hogy nem tartasz rá igényt.
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Magnum_ #19668 üzenetére
Ja a roberto carlos, amelyiknek bajsza van meg olyan vastag combja mint nekem a kettő együtt?!
Nem tudom elképzelni ki az aki ezekért fizet. A rendőr megvágja túlméretes szállítmány meg megengedett tömeg átlépése miatt.
Egy barátom mesélt egy kis történetet:
Odamentek a zulejkához aztán kérdezték, hogy mennyi a "mellbe...szás" mondta a hölgyemény, hogy kemény 3ezer Magyar forint. Kifizették, és irdatlanmód mellbevágták, aztán meg megléptek. -
baluhell
tag
válasz
Magnum_ #19497 üzenetére
hát olyan 60-70 körülre gondoltam. Nem lenne hátrány ha érintőképernyős lenne, 24 bites színmélységgel rendelkezzen és legyen benne Wlan. Zenehallgatásra filmnézésre, netezésre elsősorban, meg amit még tud arra
.
a2d2 kolléga mütyürje tetszik is csak ott meg a 65ezres kijelző hibádzik. -
-
Szpájki
tag
válasz
Magnum_ #19317 üzenetére
attol bizony nyikorog.. én nemegyszer égettem szét, volt h az egész tárcsa v.kékre sült..
az uj is addig nem nyikorog amig egyszer meg nem ég!
tudom, mert mi elnemtudom mondani hányszor cseréltünk emiatt betétet meg párszor tárcsát, mert anyám idióta, őt zavarja h nyikorog... -
-
MrWolf
csendes tag
válasz
Magnum_ #19178 üzenetére
Benzinkút, teszkó, autósbolt
És igen Féktisztító van ráírva. Elég illankékony befújod és egy perc múlva mehetsz. Én két motoron használom betétcsere után ha elkezd zenélni a fék kimossa vasport és zsírtalanít. Utána sokáig jó szokott lenni, és nem egy költséges dolog ....
-
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #19173 üzenetére
A regi betetdre rakass azbesztos ferodolt ha bemered valalni ,en kuplungtarcsat csinaltattam igy jooo olcso volt az uj aranak a toredeke azota is jol szuperal
En 1x ugy bevasaltam hogy elrepedt tobb helyen a fektarcsa hegyen lefele 2 be 100 +fek jo hosszan
szet izzott es elrepedt
az olaj felforrt benne es a fekhatas is elment
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #19167 üzenetére
Azert van valszeg mert rezes betet vettel es kifordult 1 rezszal vasald be 1 lab a feken 1 meg a gazon
Jobb amugy ha zavar az ilyesmi megnezni hogy mekkora rezforgacsok vannak benne en amiben latom a rezet megse veszem csak ugye azbesztos betetet hivatalossan mar nem arulnak...
Ilyen szuper spre meg baszas nem kell
semmit nem er vasald be mig nem lesz ferodol szag.
Amugy azert is szar a rezes mert megeszi fektarcsakat tiszta hullamos lesz es mire elfogy a betet lehet venni tarcsat is...
-
-
-
válasz
Magnum_ #18534 üzenetére
Az áfa sztem nem jó mert az elvileg
az államé lesz aki téged szolgál ki belőle elvileg
Én is értem hogy miért van a jogdíj és egyebek, de abból max. a jogvédő szerveknek van haszna, akik egyébként is gennyesre keresik magukat.
Olyan ez hogy jogilag igaza van az adott szervezeteknek, csak amúgy egy f*szság az egész. Meg nyugatabbra biztos működik ahol az átlag életszínvonal esetleg olyan hogy megengedhetik maguknak a bolti DVD-t az emberek. -
Dare2Live
félisten
válasz
Magnum_ #18535 üzenetére
így van.
para? Mire föl? Mutatsz nekem esetet az elmúlt évből ahol elmarasztalnak magánszemélyeket mert film volt a DVDjén?
ASVA még a terjesztési központok ellen is sorra bukja a pereket, Matrix is él és virul, pedig gondolom ASVA megfizette a jogászt, kentek mindenkit ahogy lehetett....
-
Dare2Live
félisten
válasz
Magnum_ #18534 üzenetére
sejtettem mindent "meg tudsz magyarázni..."™ jogászként....
ettöl ez átlagembernek még az ami. És annak is veszi.
Ráadásul mindha a bírói gyakorlat is az átlagembernek adna igazat. Mert ahogy én tudom az ultra agresszív ld mai hír pl ASVA az elmúlt évben nem sok pert nyert magánszemélyek(nem haszonszerzés) ellen....
btw nemsokára kerül haza MO volt évekig legnagyobb fizetős warez szervere. Bírósági ügy eközben folyamatban és úgy néz ki lesz belölle max egy félév felfügesztett márha lesz..... És ugye MO évekig legnagyobb fizetős warez szervereréről beszélünk nem vmi 3000DVDn filmem vanrol aki már elnézést de kb egy senki ilyen viszonylatban.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Magnum_ #18529 üzenetére
ártatlanásg védelme átlagembernek: "amig be nem bizonyítják bünös vagyok addig nem vagyok az. Nekik kell először bizonyítani én pedig azután fogom megfizetni a büntetést."
Itt pedig fordítva van. Feltételezik, hogy mindenki bünös. Első dolog, hogy kifizetem a "büntetést" aztán ráirom a filmet vagy akár a jogtiszta anyagot. De akár mit is teszek elöször kifizettem a "büntetést/jogdíjat", (még akkor is ha a saját képeimet írom ki az adathordozóra) aztán csinálom a DVDvel amit akarok. nanemragozom.
Én elhiszem jogilag jól megvan ez fogalmazva és nem lehet belekötni. Ettől még az átlag ember, az ártatlanság védelmének ami egy legalapabb emberi jog szemen köpésének tartja.
És szerintem jogosan. Mint jogásztanuló szerinted? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #18477 üzenetére
digikabel.hu:
DIGIMINI 7 csatorna 980 Ft
DIGI 61 csatorna 2 900 Ft
Amúgy a kockásság változó, hol ez, hol az, pl. tv2 nagyrészt mindig jó, de volt már, hogy a napló intrója egy merő kockásság volt. Ugye tömörített az adás, a gyorsan mozgó, apró dolgoknál látszik, normál adásnál nem túl zavaró... Nincs a környékeden valakinek digis kábeltévé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest