- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Köszi átadtam neki, meg lesz nézetve szervízbe hogy végülis mi a baja és akkor meglátjuk. Nekem azért a tápellátás is gyanús még mindig. Az aksira azt írja a win hogy 0% nem töltődik, míg tesztprogram szerint 47%os az állapota, tehát lehet hogy az se halott csak egyéb hiba miatt nem tölti.
-
Vertigo18
addikt
A gáz az volt, hogy DVI-I volt itthon 4, és az egyiket elkezdtem beleeröltetni, és csak utána láttam, hogy 4 tű hiányzik a kártya kimenetről... Gigabyte-nál nem először szopok, régebben az S-video kimenet volt eléggé egyedi...
-
-
Thomas1
addikt
Rendben, meggyőztél!
Most indulunk Harkányba, hazafelé be is ugornék érte, ha nem gond.Szomdo elvileg megvan, felhívlak, amikor jövünk hazafelé.
CPT.Pirk: csak sajnos a program, ami futna rajta, csak MS terméken hajlandó elindulni. Wine-on gondolkodtam, de annyira én sem vágom a Linux-ot, a tulaj pedig egyáltalán nem ért hozzá...
-
a2d2
addikt
Egyetértek. Nekem nagyon bejött ez az Espero. Szokásos kuplung/hengerfejtömítésen kívül volt még egy gyújtáselosztó csere. Kb ennyi.
Na végeztem a szereléssel. Kipucoltam 16 évnyi mocskot a fojtószelepből és a léptetőmotorból.
Kb 1 órás szerelés volt. Azóta úgy duruzsol az alapjárat mint az álom, de nem akarom elkiabálni, a héten kiderül majd. -
a2d2
addikt
Szia!
Kicsit korai volt az öröm.
Tegnap este az alátéttel pöccre beindult a motor.Ma kimentem 7 órakor beindítani a motort, pöccre be is indult. kb 15-20mp után úgy gondoltam hogy húzok neki egy kis gázt. Nem kellett volna. Abban a pillanatban lefulladt. Újra beindítottam, de utána már magától leállt 10mp-en belül. Ezt eljátszottam vagy 10x, közben próbáltam kicsi gázadással/gázadás nélkül az indítást, de nem jött össze a dolog.
Elővettem az ülés alól a csodaspray-t, de most már ezzel sem tudtam tartós alapjáratra állítani, mert folyamat lefulladt.
Asszonyék pont akkor indultak a kocsival, szégyenszemre eljöttem velük.A lényeg hogy szerintem most meg túl sűrű keveréket kap a motor, azért fullad. Az alapjárat viszont meleg motorhoz lett igazítva, azt nem akarom elpiszkálni. Szerintem este kicserélem az alátétet egy vékonyabbra, mert legalább 2mm-est sikerült találnom.
-
a2d2
addikt
Szia!
Karburátort darabokra szedtem és kitisztítottam. Azzal nem lehet gond. Hétvégén beindítottam a motort, felmelegítettem és utána állítottam be az alapjáratot. Bemelegedve szép hangja van, alapjárat is megfelelő.
Tuti hogy a hőmérséklettel van a gondja, mert tegnap reggel 7-kor mikor indultam munkába 3x-4x be kellett fújni a hidegindítóval, délután mikor indultam haza a munkahelyről majdnem beindult magától, egyszer kellett csak ráfújnom. Szóval remélhetőleg ha tartósan 15 fok felett lesz a kinti hőmérséklet egyből be fog indulni. Csak ezért kérdeztem hogy van-e itt valaki akinek pöccre indul ilyen időben a 4T 50cm3 motorja.
Ja amúgy meg dobnak felfelé 100Kg-val érdekes ez a 4T. 35-40 volt a végsebességem
Igaz hogy ez csak 1,5 L-t eszik, de a 2T suzukim azért jóval harapósabb volt (3-4L-es fogyasztással). -
a2d2
addikt
Szia!
Az látszólag jól működik.
Kiszereltem, rákapcsoltam 12V-ra és előremozdult a tű pár perc után.
Majd megpróbálom 1-2mm-el kijjebb húzni a szivatót hátha segít.
Azt persze nem tudom hogy azok a kis járatocskák a szivatónál megfelelően feltellnek-e benzinnel ahonnan kiszippantaná a naftát.Üdv!
Miki
-
-
a2d2
addikt
Daewoo Espero 1.5-ös, 92LE tapasztalatok:
Városi fogyasztás kb 8,5-9 L
Országúti fogyasztás kb 6,5 LEgy konkrét mérés:
Montenegróból jöttünk haza 2 éve, Neretva völgyén keresztül, dubrovniki és mostari megállásokkal, autópálya nélkül, hegynek fel-völgynek le, kb 80-as átlagsebességgel, így jött ki a 6,5-es fogyasztás.
Épp dicsérni akartam tegnap, hogy pöccre indul ilyen hidegben is, erre ma reggel cserbenhagyott. Mondjuk lehet én voltam a hibás, mert nem ültem be a kocsiba és nem nyomtam be a kuplungot első próbánál, hanem csak benyúltam kintről, hogy beindítsam amíg lekotrom a havat. Lényeg hogy a 3. próbánál már megadta teljesen magát az akksi. Lehet kellene vennem egy újat lassan.
-
yerico
senior tag
1.3 az az 1.4, és a Daewoo-k különösen sokat esznek (tudom, az itthoni képviselet felupdatelte a motort papíron, de attól az még nem lett nagyobb.). Asszem annak is 12 literes városit adott meg anno a Daewoo. Viszont nagyon megbízható kis jószág, csak érződik rajta, hogy olcsó kocsi, és látványosan megy tönkre a fényezése, olyan, mint amit lelaktak.
-
-
-
-
-
-
-
-
a2d2
addikt
Köszi, ha Csepy nem jelentkezik, akkor megnézem.
Az a titka, hogy a noname-eket nem nagyon szabad 5 percnél tovább járatni, mert leégnek.
Nagybátyjám vett a tescoban 1900-ért, de most nem volt akciós.
Mondjuk le is égett neki, mert sokáig járatta.
Nekem poliszirol lemez sütögetésére kellene csak, nem akarok fémet izzítani vele -
-
-
-
A 3.0-ban van
plusz 2vagy négy? érintkező, a 2.0-s csatiban... -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest