- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
friccces
csendes tag
válasz
Flashcash #4414 üzenetére
Olyan kérdésem lenne még, hogy most rájöttem , hogy hogy tudom az illetőnek elküldeni a pénzt, úgy, hogy legyen tracking number ( köszönhetően neked!!!
) , de paypal mi alapján tud utánanézni, hogy tényleg megkaptam e a csomagot, és hogy nekem tényleg elküldték e?
mert ugye nem ebayen keresztül rendelem. -
friccces
csendes tag
válasz
Flashcash #4410 üzenetére
bocs h csak most válaszolok.
köszi a segítséget.
ennek utánanézek majd.
nem tudod egészen véletlen mennyit kell az illetőnek fizetnie? van valahol paypalon díjtáblázat? vagy h hány százalék?
köszi az eddigi segítséged!!!!!- Kevesebb smiley is elég lesz.
[ Módosította: Ndruu ]
-
friccces
csendes tag
válasz
Winner_hun #4394 üzenetére
tessék, megnéztem itt is...
de h lásd te is a képet...
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-02/16/308968_k6kr5iwk4spo5xvg_reszletek.jpg
akkor most tudok disputot indítani vagy nem?
mert nincs ID..
vagy ha nem jön meg beszívtam? -
friccces
csendes tag
válasz
Winner_hun #4392 üzenetére
tess
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-02/16/308968_ofrygzerg0c6kslt_paypal_bill_2.jpg
amint látod nincs transaction ID..
ilyenkor is lehet disputet indítani??:S
ilyenkor be vagyok védve?
vagy ha nem jön meg akkor így jártam? -
friccces
csendes tag
válasz
Winner_hun #4386 üzenetére
nem paypalban ha számlát csinál nincs
ez tuti
de ha gondolod rakok be képet -
friccces
csendes tag
üdv
1.olyan kérdésem lenne, h amennyiben paypalon keresztül rendelek cuccot külföldről,és az illető ( magánszemély ) előállít nekem egy számlát paypalban ( nem ebay ), de valami probléma van vele ebben az esetben is visszakaphatom a pénzem paypalon keresztül?
2.az így előállított számlán minek kell szerepelnie, hogy vám elfogadja amennyiben megakad a termék?Mert ugye dispute-ot csak akkor lehet indítani, ha van transaction ID...
De ahogy nézem ez mellet nincs ...
Vagy lehet olyan számlát is csinálni paypalban amelyiknemklesz transaction Id-je?köszi
-
friccces
csendes tag
hali
olyan kérdésem lenne, h amennyiben paypalon keresztül rendelek cuccot külföldről,és az illető előállít nekem egy számlát( nem ebay), de valami probléma van vele ebben az esetben is visszakaphatom a pénzem paypalon keresztül?
ás az így előállított számlán minek kell szerepelnie , hogy vám elfogadja amennyiben megakad a termék?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest