- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Devil Smile #21228 üzenetére
Holnap hívd fel a bankod, ha nincs az egyenlegeden a pénz, ennyi idő alatt ott kellene lenni, nekem az Erste a január 8.i refundot 9.én már jóváírta, de 2 napon belül könyvelni szokta.
-
válasz
Devil Smile #21226 üzenetére
Még mindig banktól függ, de 3-5 munkanap normális bank esetén BB vagy UniC néha 8-10 nap. Én azért már érdeklőnék a banknál mert a számlán kellene lenni.
Bár amit látok szerintem lenyúlták a pénzed.
Amikor észrevetted hogy "feltörték" a valamit megváltoztattad a Paypal jelszót és a biztonsági kérdéseket?
A kártyán 0 Forintra levetted az fizetési lehetőséget?
Refund esetén nem ilyen az utolsó sor
Jan 21, 2016 PayPal Balance Adjustment Completed Details -$113.99 USD
Az egyenlegedről leemelve 113.99 USD, ami nem érthetőIlyen a normál
Jan 8, 2016 Refund Completed Details $5.10 USD
Jan 8, 2016 Credit to Credit Card CompletedAz új felületen ha a 21-i refund felett nincs egy -$113.99 USD sor, illetve ha a refundra kattintasz ott mi olvasható a Refunded to alatt?
A BG-n milyen címre ment volna a telefon?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Devil Smile #8975 üzenetére
Állítólag az a jó, ha formailag pontosan egyezik a számlakivonaton szereplő névvel, ékezet is támogatott, eszerint ezzel nem is lenne gond.
Pedig (alkalmai vásárlóként) én is úgy szeretném csinálni, hogy nem társítok bankártyát, hanem csak feltöltögetem, átutalással. De ez elég rossz vicc, hogy pénzt visszavenni már ilyen problémás lehet. Ha nem is mindenki jár így, de azért több eset olvasható a neten.
Arra is gondoltam, mivel a PayPal hazai számlavezető partnere a Unicredit Bank, talán náluk is lehetne érdeklődni, ha biztosra akarok menni, hátha jobban ismerik ezt a problémakört.
-
lexter00
őstag
válasz
Devil Smile #8975 üzenetére
Én sima OTP Bank-ot írtam be és nincs semmi baj vele.A profilomban meg így jelenik meg OTP SZABOLCS-SZATMAR-BEREG MEGYEI1., RAKOCZI UT
A nevem rendesen van írva nincs felcserélve és ékezetes -
Kernel
nagyúr
válasz
Devil Smile #8941 üzenetére
Amikor regisztráltál, mi volt a sorrend? Konkrétan, amikor belépsz a fiókba, melyik verziót látod?
1. Welcome, Szabó János
2. Welcome, János SzabóNyilván a név csak példa. Bár állítólag most már nincs ebből gond (régebben voltak kavarások), de azért kíváncsi lennék.
-
Devil Smile
őstag
válasz
MEg mindig Senki??
OTP bank v OTP Bank Nyrt. esetleg csak OTP -
horvathd
aktív tag
válasz
Devil Smile #8949 üzenetére
A checking account csak folyószámlát jelent, nem azt, hogy ellenőrzik.
-
válasz
Devil Smile #8947 üzenetére
Ha kötőjelet teszel akkor a Paypal törölheti a kötőjeleket vagy a számlaszám utolsó 1-2 karakterét is.
-Ellenőrizd, hogy a számlaszámod tényleg 7252-re végződik-e?
-Én az OTP Bank Nyrt. helyett simán OTP vagy OTP bankot töltöttem volna ki bank névnek.Egyébként jónak tűnik mert az OTP számlaszámok 16 számjegyesek.
-
válasz
Devil Smile #8945 üzenetére
-
válasz
Írd be a topicba az OTP-s számlaszámodat úgy, ahogy megadtad a Paypal-nek. (
Pár számot cserélj ki másra, hogy ne a valós számlaszámod legyen.) -
Hintalow
senior tag
válasz
szerintem a név sorrendje meg az ékezetek nem nagyon számítanak.
az a baj ilyenkor, hogy a bankod tuti nem fog tudni segíteni, mert ugye hozzájuk el sem jutott a pénz, a paypalból kellene kierőszakolni, hogy mi volt a hiba.
Esetleg hátha lesz itt még valaki, aki gyakorlottabb pénzkivételnél. -
Hintalow
senior tag
válasz
Devil Smile #8939 üzenetére
Az 1500Ft-os díj akkor van, ha valami rosz adatot adsz meg a withdraw-nál (pénzkivételnél), ami miatt a paypal nem tudja teljesíteni a kifizetést.
A következők lehetnek (szerencsére nem kell sok adat hozzá)
- név (ergó saját néven lévő folyószmlára tudsz pénzt kikérni a paypalodról)
- bank neve (hivatalosan, ahogy pl. a számlakivonaton is van)
- számlaszám (sima belföldi, nem iban, ékezetek nélkül)Ezeket jól írtad be?
Kieg. még egy tippem lenne: írtad, hogy ilyen virtuális webkártyával használod a paypalt, a kifizetésre is ennek a számlaszámát adtad meg? mert ez is lehetett probléma, ugyanis ezek többnyire csak a bank belső rendszereiben működő, nem teljes értékű bankszámlák, tehát nem lehet róluk utalni, és fogadni sem tudnak utalást.
szerk. most látom, hogy kifizetésre a normál bankszámládat adtad meg, akkor az elméletileg működőképes
normál forint folyószámla? -
válasz
Devil Smile #3882 üzenetére
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #3871 üzenetére
vki? elvileg a szamlammal mar sikerult osszehozni a paypal szamlat de mikor ramennek h verify legyek akkor oda kartya szamot kene irni es mivel webkartyam van igy nem tudom mi a kartya szamom es nincs is ilyen lehetoseg gondolom a webkartya vagy visa v master lehet.. v nem tom
vki pls help...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged