Új hozzászólás Aktív témák

• dawil

tag

Sziasztok!

Nekem az lenne a gondom, hogy miután megváltoztattam a jelszómat a paypalos accountomon, folyton kéri a FULL ACCOUNT NUMBER beírását, ha belépek a fiókomba, egyből ez a képernyő fogad, és másra nem is tudok kattintani. Namármost egy csomó verziót kipróbáltam már az OTP-s számlaszámommal, de semmi eredménye nem lett. Fórumokat olvasva próbáltam az utolsó 4 meg 8 meg 10 digitet is, de semmi. Próbáltam ugyanezt bankkártyával is, de szintén semmi eredmény. Írtam a supportnak többször is, erre csak valamiféle automata emailek (2 db) jött 4-4 linkkel, hogy miket kéne megpróbálnom. De van ott valaki, aki egyáltalán elolvassa ezeket a panaszleveleket? Merthogy hiába írom le oda (természetesen anglolul), hogy mindig, amikor belépek ez a Full Account Numberes képernyő fogad, és amíg be nem írom, addig mást nem tudok csinálni az accountomban, nem bírják felfogni. Még törölni sem tudom a fiókot, pedig szívem szerint azt tenném. Ekkora egy sz@rt, hogy nem tudják odaírni, mégis MILYEN FORMÁTUMBAN KELL MEGADNI azt a k@!&a FULL ACCOUNT NUMBERT. :(((

Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák