- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
sziasztok! segítséget szeretnék kérni tőletek! március 20.án rendeltem egy kínai webshopbol (pandawill) paypalal fizettem. a bajom annyi lenne, hogy a kedves kínaiak még a mai napig mindig nem adták postára a rendelesem.... többször próbáltam velük kommunikálni, de mindig azt a választ kapom, hogy várjak türelemmel mert még nem tudták beszerezni az árut.... (közben már az oldalukon sem találom a kínálatban). próbálkoztam azzal, hogy módosítsák a rendelesem más termékre, de arra is azt a választ kaptam hogy nincs raktáron és egyébként is az alap rendelesem hamarabb lesz náluk.... Szerintetek érdemes várni még? ha igen akkor meddig? valamint hogyan tudom a paypal al visszakérni a pénzem? a válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/