Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ronaldo

őstag

Sziasztok!

Regeltem még anno paypalt, használtam is (ám még csak a limitált, nem megerősített regisztráció volt, vártam a bankszámlakivonatot). Aztán ilyet nem ért még az ember (de Murphy biztosan) ''elfelejtették'' kiküldeni a novemberi summázatot. Így nem tudtam azt a 4 jegyű kódot, inkább anyáztam, ilyen hülyeséggel nem mentem be a bankba reklamázni. Aztán most beírtam, el is fogadta de még mindig limitált a hozzáférés. Akkor rámegyek hogy check status és ott írja megint, hogy még limitált. Aztán mellette a gomb: Why?
    Arra ezt adja ki:

Your account access has been limited for the following reason(s):

# Nov. 16, 2006: Access to your account has been limited because you have declined the new User Agreement. To restore full access to your account please accept the new User Agreement.

(Your case ID for this reason is xx-xxx-xxx-xxx.)
    (számok direkt elmásítva)

Mi a teendő? Igazából itt írja ugye zárójelben a Case ID-t és van is ott a Resolution Centerben jól egy hely ahova pont azt lehet beírni, és van mellette a gomb hogy Search.
    Alatta ''Open Cases'' szövegdoboz, benne: No Open Cases.

Írjam be a betű-és számsort, szörcs és kész? Feltételezem egyébként ez nem így működik(mármint a megerősítés) de én ugye rossz voltam és x napon belül nem tudtam ezt megtenni, azért szemétkedik velem?

Új hozzászólás Aktív témák