- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Tizedik hívás: Elmondom, hogy mi volt eddig. Elmondom, hogy a koléga mit csinált multkor.
Emberkénk mondja megérti. Emberkénk belép, látja. Mondja elküldi emailben.
Mondom dejó.
Az emailben "a tájékoztató a mellékelt adatokról -információ" van (Fontos a következőhöz), a mellékelt adatok nem. Csatolva is az előbbi, csak PDF-ben.
Tizeneggyedik hívás Mondom fél órája sem beszéltem kolegával, és nincs infóm abban a mailben amit küldtek...
"Jaj, de miért is kéne? / Jaj, de lépjek be, és ott elérem! / Jaj, deminden kérdés, ami az elmúlt 10 hívás alatt már tisztázódott....
"
Mondom oké, menjünk át rajta:
Be tudok-e lépni: Belépési oldal, google capcha töltve, következő oldal nem enged tovább.
Jelszóreset. Ugyanez.
-Ok A rendszer küldene SMS-t, de nem tud mire.. (mikor már jött üzenet márciusban). Rendben hozzáadta 3 sms visszaolvasós körben a telefonszámomat újra, úgy, hogy nekem be se kellett mondanom.Be tudok-e lépni: Belépési oldal, capcha nem tölt be...
Át kellett dugnom a modemembe a gépet diektbe, hogy működjön, és betöltse a HCapcha-t (más oldalon csak webelem... de már tudom, hogy a paypal.... más... az meg hogy az előbb ment a google capcha meg ne érdekeljen senkit...
Belépési oldal, capcha betölt, SMS 2fa megvan, enged belépni.
A kiscsaj a telefonban boldog, én mondom, hogy azért még ránéznék, hogy az alap probléma, hogy amikor rákattintok a gombra nem történik semmi, áll-e még:
Kikeresem az üzenetet amit a 10.ben elküldtek, és ott az alján a 2 link a PDF-ekhez, amik az összegyűjtött ifóimat már tartalmazzák!!!! Rákattintok, és nem enged tovább.
A kiscsaj meg a következő 15 percben próbált alkotni valamit, meg állított olyanokat, amiknek az ellenkezőjét korábban már megkaptam, meg hogy "kérjek új adatlekérést"... miközben értette is gogy a gombra nem jön elő semmi....
Persze, amíg probléma megoldottunk kifutottam az ingyen óra kezdési blakomból, szóval bármit majd csak jövő héten tudok kérdezni legközelebb...
Egyre egyre jobb!
Közben jött egy email, hogy üzenet vár bent.
Megynitom az üzeneteket, a csaj által összeszedett adatok egy csv-ben csatova vannak... Rákattolok: LETÖLTI....
Szóval a hivatalos pdf-ek nem mennek, de az alap letöltés megy???
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5280
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/