Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz totyak #45724 üzenetére

Töröld ezt a bankszámlaszámot. Add hozzá az újat, de ha az a saját neveden lévő forintos bankszámla akkor utalhatsz róla hozzáadás nélkül. Az Összefoglalóban ott leírás a bankszámla hozzáadásról.
    Ugyan az egyenleg feltöltésnél írja hogy előtte add hozzá, de nincs jelentősége a sorrendnek. A számlaszám valójában azért célszerű hogy meg legyen adva, hogy ha egy vásárlásnál visszakapod a pénzed az egyenlegre (refund) akkor azt ki tudd utalni a bankszámládra. Viszont ha nincs bankkártya hozzáadva akkor csak havonta 21000 Ft összeg utalható ki. Persze el is költheted újból az egyenlegre visszaérkező pénzt, te döntésed hogy bankszámládon akarod-e látni.
    Az egyenleg feltöltésnél van a PayPal bankszámlaszáma, van a Transfer id vagy átutalási azonosító, ezzel könyvelik le az utalt pénzt a te egyenlegedre, ez csak a te azonosítód és ezért lehet mindenkinek ugyanezen Unicredites PP számlára utalni, mert mindenkinek más va, nem a bankszámlaszámmal azonosítanak.
    A forint romlása miatt nem érdemes bankkártya nélkül használni ha devizában is szoktál fizetni.
    24-én csináltam egy összehasonlítást:
    PayPal USD 410,01 Ft, EUR az 420,48 míg a nekem a PP bankkártyás fedezettel a $ 388,771 Ft az € meg 397,09 Ft. 21,24 és 23,39 amivel többe kerül 1-1 deviza egység.

Új hozzászólás Aktív témák