Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz RudiLicenc #45371 üzenetére

Náluk sosincs, akkor sem amikor a refund az Istenért nem akar visszakönyvelődni, pedig bizonyíthatóan náluk van. A kártya adatainak frissítése ez ettől függetlenül mehet.

Más. Ha körbejárod a kártyás fizetés technológiai részét akkor azért ez a szöveg hogy az adott banknál nincs probléma nem mindig pontos, ugyanis aki válaszol az nem minden folyamatra lát rá, főleg amikor a fizetés a kártyatársaságnál van elakadva. Tavaly is volt hogy az MC rendszere egy kicsit megakadt és a banki kapcsoltok nem működtek normálisan, nem nevesíteném a bankot de náluk minden jól működött aztán a MC nyilatkozata alapján kiderült hogy aztán mégsem, szóval én azért fenntartással kezelek minden banki nálunk jól működik dolgot.
    Volt olyan hogy a bankban minden működött, a kártya társaságnál is és a fizetési helyen is, de nem tudtam fizetni. Aztán amikor már egy kicsit durcásan mentem be a bankfiókba és lépésenként mentünk végig a dolgokon, kiderült hogy a CVV2 kód a banki rendszerben az előző kártyához tartozó maradt bejegyezve, nem az új kód és így minden Internetes fizetés érvénytelen volt, annak ellenére hogy pénzt tudtam felvenni és boltban is fizetni.
    Én azért ezt banki hibának tekintem a mai napig.

Új hozzászólás Aktív témák