Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cavman
tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Megpróbáltam minél átláthatóbban fogalmazni.
Közben megérkezett a befizetett összeg, ma reggel.
Személyesen fizetem be mindíg az unikredit bankaban.
Így nem von le kezelési költséget, mint ha számlámról utalnék.Ma viszont jól megszívtam..

Vásároltam az ebay-en, minden ment szokás szerint, átvitt a paypal oldalra,
jóváhagytam a vásárlást, le is vonta az összeget. (kb 6000.Ft)
Aztán valami biztonsági baromságra hivatkozva lekorlátozott, és amit utána vásároltam volna, nem engedte kifizetni.
Sőt! Amit vásároltam, és kifizettem (mert levonta), az eladó írt nekem levelet hogy csak akkor adja postára, ha befejeződött a paypal procedúra.
Alábbi a paypal levél tartalma:
-------------------------------------------------------------------------------------------
PayPal folyamatosan dolgozik biztonságának biztosítása érdekében rendszeres szűrés a fiók a rendszerben. Mi nemrégiben áttekintette a fiókját, és több információra van szükségünk, hogy segítsen nekünk az Ön számára biztonságos szolgáltatást. Amíg tudjuk gyűjteni az információkat, a hozzáférést az érzékeny figyelembe funkciók korlátozott lesz. Szeretnénk visszaállítani a hozzáférést a lehető leghamarabb, és elnézést kérünk a kellemetlenségekért.Miért korlátozott fiókom hozzáférése?
Fiókját hozzáférés korlátozott volt, a következő ok (ok):
•December 7., 2010: Azt akarjuk, hogy ellenőrizze, hogy győződjön meg arról, hogy senki nem jelentkezett be a fiókjába az Ön engedélye nélkül.Kérjük, szánjon egy kis időt, hogy változtassa meg a jelszavát, és új biztonsági kérdések. Akkor is vessünk egy pillantást fiókjának adatait, és a legújabb ügyletek. Győződjön meg arról, hogy a fiók adatait (cím, telefonszám, stb) nem változott, és hogy ismeri az összes nemrégiben lezajlott tranzakciók.
(Az eset ID emiatt XXXXXXXXXXXXX)Ha látja egy fizetés, hogy nem ismeri, ossza meg velünk az állásfoglalás Centerben. Kattintson a "Dispute egy tranzakció" a jelentés nem engedélyezett tranzakciót.
Hogyan érhetem el fiókelérési újból?
Ez általában elég könnyű, hogy vigyázzon a dolgok, mint ez. A legtöbb idő, amit csak kell egy kicsit több információt a számla vagy a legújabb tranzakciókat.
Hogy segítsen nekünk ezt, és hogy megtudja, mit lehet és mit nem a saját számlára kerül, amíg a probléma megoldódott, menjen a Felbontás Center.
Átnézzük az Ön által megadott adatokat, és e-mailben, ha több kell részleteket, vagy ha a számla vissza a normális kerékvágásba.
!! NA EZ LESSZ AZ ÉRDEKES RÉSZ !!
Ha elvégezte az összes ellenőrző lista elemek, Ön esetében felül kell vizsgálni az egyik fiók szaküzlet. Mi küldünk egy e-mailt a vizsgálat eredményéről.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Próbáltam a procedúrát, megváltoztattam a jelszavamat is, de sem VISA, sem MASTER cardal nem rendelkezem plusszban, amit kér.Eztán kaptam az eladótól a levelet.
Nyakunkon a karácsony, és még ezzel is hátráltatnak..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/