Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cavman

tag

válasz Hintalow #4235 üzenetére

Megpróbáltam minél átláthatóbban fogalmazni.
    Közben megérkezett a befizetett összeg, ma reggel.
    Személyesen fizetem be mindíg az unikredit bankaban.
    Így nem von le kezelési költséget, mint ha számlámról utalnék.

Ma viszont jól megszívtam.. :((
    Vásároltam az ebay-en, minden ment szokás szerint, átvitt a paypal oldalra,
    jóváhagytam a vásárlást, le is vonta az összeget. (kb 6000.Ft)
    Aztán valami biztonsági baromságra hivatkozva lekorlátozott, és amit utána vásároltam volna, nem engedte kifizetni.
    Sőt! Amit vásároltam, és kifizettem (mert levonta), az eladó írt nekem levelet hogy csak akkor adja postára, ha befejeződött a paypal procedúra. :W
    Alábbi a paypal levél tartalma:
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    PayPal folyamatosan dolgozik biztonságának biztosítása érdekében rendszeres szűrés a fiók a rendszerben. Mi nemrégiben áttekintette a fiókját, és több információra van szükségünk, hogy segítsen nekünk az Ön számára biztonságos szolgáltatást. Amíg tudjuk gyűjteni az információkat, a hozzáférést az érzékeny figyelembe funkciók korlátozott lesz. Szeretnénk visszaállítani a hozzáférést a lehető leghamarabb, és elnézést kérünk a kellemetlenségekért.

Miért korlátozott fiókom hozzáférése?
    Fiókját hozzáférés korlátozott volt, a következő ok (ok):
    •December 7., 2010: Azt akarjuk, hogy ellenőrizze, hogy győződjön meg arról, hogy senki nem jelentkezett be a fiókjába az Ön engedélye nélkül.

Kérjük, szánjon egy kis időt, hogy változtassa meg a jelszavát, és új biztonsági kérdések. Akkor is vessünk egy pillantást fiókjának adatait, és a legújabb ügyletek. Győződjön meg arról, hogy a fiók adatait (cím, telefonszám, stb) nem változott, és hogy ismeri az összes nemrégiben lezajlott tranzakciók.
    (Az eset ID emiatt XXXXXXXXXXXXX)

Ha látja egy fizetés, hogy nem ismeri, ossza meg velünk az állásfoglalás Centerben. Kattintson a "Dispute egy tranzakció" a jelentés nem engedélyezett tranzakciót.

Hogyan érhetem el fiókelérési újból?

Ez általában elég könnyű, hogy vigyázzon a dolgok, mint ez. A legtöbb idő, amit csak kell egy kicsit több információt a számla vagy a legújabb tranzakciókat.

Hogy segítsen nekünk ezt, és hogy megtudja, mit lehet és mit nem a saját számlára kerül, amíg a probléma megoldódott, menjen a Felbontás Center.

Átnézzük az Ön által megadott adatokat, és e-mailben, ha több kell részleteket, vagy ha a számla vissza a normális kerékvágásba.

!! NA EZ LESSZ AZ ÉRDEKES RÉSZ !!
    Ha elvégezte az összes ellenőrző lista elemek, Ön esetében felül kell vizsgálni az egyik fiók szaküzlet. Mi küldünk egy e-mailt a vizsgálat eredményéről.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Próbáltam a procedúrát, megváltoztattam a jelszavamat is, de sem VISA, sem MASTER cardal nem rendelkezem plusszban, amit kér.

Eztán kaptam az eladótól a levelet.
    Nyakunkon a karácsony, és még ezzel is hátráltatnak..

Új hozzászólás Aktív témák