Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz zerodot #41991 üzenetére

A magyar kiadású kártya nem feltétlen forintos számlához kapcsolódik.
    Ami a PayPal oldalán megjelenik és módosítható vele a fiók adata az mind hivatalos, a fizetéskori váltás átállítás szintén hivatalos, nem kis kapu, még az általad előszedett Help is írja és egyértelműen ott a fizetési oldalon. Ezt nem igazán tudom értelmezni így hogy nem hivatalos.
    Egyébként az általam gyors linknek hívott oldal elérés a közvetlen linkje az adott résznek, a böngésző címsorából bemásolva, hogy amikor rákattintasz akkor rögtön odajuss, ne kelljen a menüben bogarászni, de maga a link elérés az mindig látszik.

Még az utolsó bekezdéshez tennék annyit hozzá hogy egy picit félreértetted, én úgy értetten hogy te sokallod a PayPal árfolyamát mert magasabb lehet a díjuk, erre írtam hogy a többiek is szép hasznot tesznek rá, csak meg kell nézni a vételi és az eladási árfolyam közötti különbséget, azért ott is vannak vastagon fogó ceruzájú cégek.
    Csak ez sehol nincs kitárgyalva.
    Ilyenre gondoltam: pl. Ertse bank számlakonverzió esetén 1 $-ért ad érte 293.16 Ft-ot, amikor nekem számolja át forintról $-ra akkor 317.58 Ft-ot kér érte. 24,42 Ft a haszna ami 8,32 %.

Új hozzászólás Aktív témák