- One mobilszolgáltatások
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz titi880526 #40279 üzenetére
Onnan indul a dolog hogy vagy az e-mail cím a hibás, mint látom a jelszót még be sem írtad.
Ellenőrizze a megadott adatokat, majd próbálja újra. szöveg az első kép esetén csak ez lehet, ha jelszó is írva volt akkor az sem stimmel. Esetleg valaki megváltoztatta.
Még egy dolog melyik PayPal belépési védelem van aktiválva sms vagy hitelesítő alkalmazás? Mert ha az utóbbi az is kikattanhat.
De a magyar nyelvű szöveg jön azon a linken is amit megadtam? Angol nyelvűnek kéne lenni.
De szerintem ezt a fiók belépési problémát csak a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehetne orvosolni, de az még nem működik. Ma írtam nekik hogy mikortól várható, ha válaszolnak akkor jelzem itt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!