Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz TungurKnivur #40054 üzenetére

De megtörtént a próbaterhelés 1$-nak való összeg küldése és mivel ezt visszaigazolta a bankod ekkor azonnali sztornó történik, ez nem lesz vásárlás, nem látszik a banki könyvelésben, ennek végeredménye az e-mail. Némelyik banki sms rendszer az érzékeli, de legtöbbje nem.

Az egyenleg feltöltés munkanap. Előfeltétel az hogy jól add meg a számlaszámot és a közlemény rovatban csak a transfer id szerepeljen. Egyszerűen tudod ellenőrizni a banki tranzakció listánál. Hogy erre a számlaszámralett küldve 109180010000000115050684 (10918001 00000001 15050684) és a közleméyn rovatba be került a Transfer ID vagy átutalás azonosítója ami ilyesmi 4IAYJR07S32D8UE és sem elé sem után nem került semmi szöveg.
    Ha nem tudják könyvelni 15 nap után visszaküldik.

A hozzászólás elejéhez meg nincs hozzáfűzni valóm lényegében, leírva a kérdéseidre a válasz szerződési feltételekben , de van amire nem lehet válaszolni mert egyértelmű, pl refundnál a kiegészítésre vonatkozó kérdésed számukra értelmetlen, hiszen nem kell kiegészíteni.
    És azt is írták hogy lassabb a reakció a COVID-19 miatti munkaszervezés következtében.
    Én 21 napot írtam mert annyi az eBay eladásoknál és ez ugrott be, neked mivel nem eBay ezért kevesebbet adtak meg.
    A kalkulátorok nem számolnak az új EU-s szabályozással, mert univerzális számolók, de ha forintban történt a pénzcsere és mindkettő magyar fiók akkor 3,4%+90Ft lenne
    De tudod az álláspontomat. Ha egy szolgáltatóval nem vagyok elégedett akkor nem használom, keresek másikat.

Új hozzászólás Aktív témák