Új hozzászólás Aktív témák

• cocka
    veterán
    válasz mobilissimo üzenetére #3693

A paypalos űrlap hogy néz ki? hogy tudom elérni? Vagy esetleg az eladó tudja megmondani?

Így hogy ebayes eladó így tárgytalan, kivéve ha van boltja vagy tud invoice-t küldeni, küldjön (kérjed) invoice-t a megbeszélt árral és fizess neki úgy.

Ellenkező esetben (invoice hiányában) nyilván az általad leírt módszer lesz célravezető.

A leírtak alapján csak akkor vagy jogosult visszatérítésre, ha a cucc nem érkezett meg. De ennek a menete le van írva. Ha mondjuk max. 30 napig nem érkezik meg akkor a 45 napos határidőn belül nyitsz egy dispute-ot és megbeszéled az illetővel, hogy miért nem sikerült elküldenie stb..
    A panaszbejelentést (a dispute után) a paypal bírálja el a vita alapján. Úgy tűnik, hogy a-tól c-ig megfelelsz a feltételeknek, tehát akkor your item is eligible (alkalmas) for paypal buyer protection.

A d tehát megkezdhető, ami szintén le van írva a 13.5-ben

Ez fontos: If you are unable to resolve a problem directly with the seller

Tehát csak ekkor nyitsz dispute-ot és ha ez nem vezet célra, akkor:

If you and the seller are unable to come to an agreement, escalate the Dispute to a Claim within 20 days of opening the Dispute. It is your responsibility to keep track of these deadlines.

Na ennyi. Ha idáig jut az ügy akkor kell foglalkozni a többi résszel. Merem remélni, hogy a kedvedért nem kell a 13-mas pontot magyarra fordítanom. :U

Ez is fontos:

You must wait at least 7 days from the date of payment to escalate a Dispute for an Item Not Received (INR), unless the Dispute is for 2,500 USD or more (or currency equivalent).

Új hozzászólás Aktív témák